01-11-2008, 16:32 | #1 |
İstanbuL'u Hangisi yönetmeLi..!
BURAYA TIKLAYARAK OY VEREBİLİRSİNİZ...
ArkadaşLar söz konusu site sorun çıkarmasın diye anketi burada yayınlamıyorum, linke tıklayıp oy verebilirsiniz... Oy verdikten sonra oyunuzu kime verdiğinizide buraya yazarsanız sevinirim... BURAYA TIKLAYARAK OY VEREBİLİRSİNİZ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-11-2008, 22:11 | #2 |
Oyumu Kadir Topbaş diye kullandım biz başkanımızdan memnunuz .... Oylamada son durum ; Sizce hangisi İstanbul'u yönetmeye aday olmalı? Kadir Topbaş [128] 51,61 % Melih Gökçek [57] 22,98 % Ahmet Misbah Demircan [24] 9,68 % Erdoğan Bayraktar [20] 8,06 % Aziz Yeniay [19] 7,66 % |
|
01-14-2008, 14:06 | #3 |
Ben İstanbul'a daha yabancıyım.Aslında bunu İstanbullulara sormak lazım ama en azından fikir yürütebilirim. Bir kere Melih Gökçek için Ankara'dan başka bir yer düşünemem. İstanbul için ise Kadir Topbaş iyi bir seçim olsa gerek. Ama dediğim gibi sadece fikir yürütüyorum. Yanlış hatırlanıyorumdur inşallah ama Kadir Topbaş için sanki Başbakanımız ikinci kez başkanlığa aday göstermeyecekmiş diye duydum. Ne kadarı doğru bilemem. Eğer siz biliyorsanız net cevabı öğrenmek isterim.
|
|
01-14-2008, 14:37 | #4 |
Kadir TOPBAŞ, Melih GÖKÇEK aday olsun ona vermem, oy kullanmadan geçerim. Isınamadım adama.
Kadir TOPBAŞ iyidir. Başbakanımdan sonra gelen her başkan şimdiye kadar iyiydi. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|