Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: sizi en etkileyen ne bu seçenekler içinden | |||
gemilerin karadan yürütülüp halice indirilmesi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 57.14% |
ayasofya'da kılınan ilk namaz |
2 | 7.14% |
Ulubatlı Hasanın surlara bayrağımızı dikmesi |
4 | 14.29% |
fatih sultan mehmedin 21 yaşında bu işi başarması |
4 | 14.29% |
Rum halkın mal ve canına dokunulmaması |
2 | 7.14% |
Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() beni en etkileyen olay gemilerin halice indirilmesi temsili olrak seyrettiğimizde bile muhteşem o günleri bizzat görmek isterdim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aynen.. içim ürperio her aklıma geldiinde duyduğumda fln müthiş yaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İstanbul'un fethi denilince hemen akla, 21 yaşında bir padişah, gemilerin karadan yürütülmesi, surlara yürüyen müsellah askerler, gözünü kırpmadan şahadete yürüyen Ulubatlı Hasan geliyor.
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini Göster;Kabaran sular nasıl yıkar bendini? Haberin yok gibidir taşıdığın değerden Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın! Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın? Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın! paylaşım için teşk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence orada daha önce olmayan en önemli şeyler döktürülen büyük toplar....
ortaçağ derebeylik sistemini kaldıran toplar bunların seslerini duyan grup ve surlardaki gürültü o zaman için görülmeye değerdir herhalde.... istanbul'un fethinin dünya tarihi için en önemli sonuçlarından biri budur... diğeri de avrupaya kaçan bilim adamlarının rönesans ın başlamasında rol oynamasıdır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() fetih deyince aklıma fatih geliyor.. istanbul değince de 21 yaşında gencecik bir çocuk ve zekiliği geliyor..SENİ ÇOK SEVİYORUM FATİH SULTAN MEHMET...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ulubatlı hasanın.o vucuduna saplanan ok lara ragmen. bayragı o sancaga dıkebilmesi:!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bence Ulubatlı Hasan'ın o müthiş inancı ve gayreti beni her zaman etkilemiştir okuduğum zaman bile tüylerim diken diken oldu :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() şanlı bayrağımızı ulubatlı hasanın surlara dikilmesi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kardeşim ist da o bölgeye bakıyorumda oradan o gemiler nasıl yürütülür ya....
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() her şeyiyle etkileyici bir olay kusursuz bir fetih her şeyin en mükemmel olanı yaşanmış
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|