AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-30-2008, 20:18   #1
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart İşte Abdüllatif Şener : 'Partiyi neden bırakıp gittiniz?' ..NEDENMİŞ BAKIN.
İşte Abdüllatif Şener'in 'Partiyi neden bırakıp gittiniz?' sorusuna verdiği cevap...

AK Parti eski milletvekili Abdüllatif Şener, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin ‘Partiyi neden bırakıp gittiniz?’ sorusuna, ‘Bir yeri sevmiyorsanız bırakırsınız. Oradan çeker gidersiniz’ cevap verdi.

Yeni bir parti kuracak mısınız sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Keşke siz gençler bir siyasi oluşum içinde olsanız da ben size destek versem. Yeni bir siyasi kültürle birilerinin bu dönüşümü sağlaması gerektiğini inanıyorum.”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’den düzenlenen ‘Dışa Açılma Sürecinde Türkiye’nin Dünü, Bugünü, Yarını’ konulu sempozyumda konuşan Abdüllatif Şener, neden milletvekili adayı olmadığı yönündeki soruyu, “Diyelim ki, kaçtım. Ne mahzuru var bunun? Bir yeri sevmiyorsanız bırakır, çeker gidersiniz. Öyle değil mi?” şeklinde yanıtladı.

30.Nisan.2008 16:13:08

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-30-2008, 20:20   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart İşte Abdüllatif Şener : 'Partiyi neden bırakıp gittiniz?' ..NEDENMİŞ BAKIN.
Sen döneceksin şener bu partinin kurucularından birisiniz..
Alt 04-30-2008, 20:28   #3
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
dogru söylemiş sevmiyorsa orada mutlu degilse bırakır gider kimsenin de tek kelime etme hakkı yok bence çok fazla bilgim yok lütfen yanlışım varsa söyleyin bende ögreneyim vakti zamanında Tayyip Erdogan Abdüllatif Şener bunlar Erbakan'la olmayı sevmediler ve ayrılıp yeni partilerini kurmadılar mı? Erbakan'a resmen rakip olmadılar mı? geçen bir konuda Sayın Şener'in yeni parti açmak için ortam hazırlıgında olduguna dair bir konu açıldı o konuda Şener'e kızanlar vardı zamanında da bunu yaptılar onları destekledik ve Ak Parti bugünlere geldi şimdi Abdüllatif Şener'e niye kızıyoruz ben onu anlamıyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:29   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
biz onu çok seviyoruz > > >
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:44   #5
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Yeni "yeri" hakkında hayırlı olsun... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:46   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben de hiç ilginç bulmadım Şener'in ayrılma nedenini. Hala kafamda şüpheler olmasına rağmen "sevmiyordum, ayrıldım" demesi kadar doğal bir şey yok.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:54   #7
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
dogru söylemiş sevmiyorsa orada mutlu degilse bırakır gider kimsenin de tek kelime etme hakkı yok bence çok fazla bilgim yok lütfen yanlışım varsa söyleyin bende ögreneyim vakti zamanında Tayyip Erdogan Abdüllatif Şener bunlar Erbakan'la olmayı sevmediler ve ayrılıp yeni partilerini kurmadılar mı? Erbakan'a resmen rakip olmadılar mı? geçen bir konuda Sayın Şener'in yeni parti açmak için ortam hazırlıgında olduguna dair bir konu açıldı o konuda Şener'e kızanlar vardı zamanında da bunu yaptılar onları destekledik ve Ak Parti bugünlere geldi şimdi Abdüllatif Şener'e niye kızıyoruz ben onu anlamıyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
Bu konuda fikrimi belirtmek isterim...
Biz Fazilet Partisinin kapatılmasıyla sayın Erbakan ile yollarımızı ayırdık...Yani parti faaliyet gösteriyor konumda değildi...Peki neden sayın Erbakan ile yollarımızı ayırma gereği hissettik?
Fazilet öncesinde kapatılan tüm partiler bize gösteriyordu ki bu zihniyet ile partilerimizin bu ülkede faaliyet göstermesini engelleyenler, kurulucak olan diğer partileri de kapatmak isteyecekti...
Fazilet ve öncesindeki partiler, Şeriat davası güttüğü için kapatılmıştı zaten...Ve eğer Ak Parti kadrosu kendi yolunu çizmeyip Saadet Partisi ile devam etselerdi, evet Saadet Partisi iktidara yerleşirdi ancak sahip olduğu zihniyetin devamı olduğundan onun da önünü tıkayacaklardı...
Ak Parti bunu önlemek için, müslümanlar sırf dinlerini rahatça yaşayarak bu ülkede etkin bireyler olmak istiyorlar diye yine bir darbeyle karşılaşmamak için zihniyetini değiştirmiştir...Her zaman demokrasi demiştir...Ki zaten yeterince demokratikleşmiş bir devlet olursak her birey dininin gerektirdiği herşeye rahatça uyabilicektir eğer isterse....
Ki zaten eğer böyle bir zihniyet ile yola çıkıyor olmasaydık, Ak Parti ile bugünlere gelemezdik...
Yani sayı Erbakanla yollarımızı ayırmamızın sebebi, parti kapatma budalası dinsizlerin eline bir koz daha vermemekti...

Şimdi Abdüllatif Şener'e dönecek olursak....Kendisi gayet yüksek rütbelere getirilmesine rağmen yerini beğenmemiş liderlikçi ruhu ön planda olan bir politikacıdır...Bu yüzden kendisi parti kuruyor...
Yani Ak Partiden ayrılmasının sebebi Ak Parti zihniyetini ve rotasını beğenmiyor olması değil, Ak Parti içindeki konumunu beğenmiyor olması, daha yüksek rütbe istemesidir...
Eleştirilerimizi bu yüzden yapıyoruz...Koltuk sevdası derken halka hizmeti ikinci plana atmış oluyor..Çünkü koltuk sevdasına dşmüş politikacıların yapamayacakları hiçbir şey yok gibidir...

İkisi farklı durumlar sanırım...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 20:55   #8
Kullanıcı Adı
Enfal
Bu adamı bir türlü sevemedim gitti.
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 21:28   #9
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bu konuda fikrimi belirtmek isterim...
Biz Fazilet Partisinin kapatılmasıyla sayın Erbakan ile yollarımızı ayırdık...Yani parti faaliyet gösteriyor konumda değildi...Peki neden sayın Erbakan ile yollarımızı ayırma gereği hissettik?
Fazilet öncesinde kapatılan tüm partiler bize gösteriyordu ki bu zihniyet ile partilerimizin bu ülkede faaliyet göstermesini engelleyenler, kurulucak olan diğer partileri de kapatmak isteyecekti...
Fazilet ve öncesindeki partiler, Şeriat davası güttüğü için kapatılmıştı zaten...Ve eğer Ak Parti kadrosu kendi yolunu çizmeyip Saadet Partisi ile devam etselerdi, evet Saadet Partisi iktidara yerleşirdi ancak sahip olduğu zihniyetin devamı olduğundan onun da önünü tıkayacaklardı...
Ak Parti bunu önlemek için, müslümanlar sırf dinlerini rahatça yaşayarak bu ülkede etkin bireyler olmak istiyorlar diye yine bir darbeyle karşılaşmamak için zihniyetini değiştirmiştir...Her zaman demokrasi demiştir...Ki zaten yeterince demokratikleşmiş bir devlet olursak her birey dininin gerektirdiği herşeye rahatça uyabilicektir eğer isterse....
Ki zaten eğer böyle bir zihniyet ile yola çıkıyor olmasaydık, Ak Parti ile bugünlere gelemezdik...
Yani sayı Erbakanla yollarımızı ayırmamızın sebebi, parti kapatma budalası dinsizlerin eline bir koz daha vermemekti...

Şimdi Abdüllatif Şener'e dönecek olursak....Kendisi gayet yüksek rütbelere getirilmesine rağmen yerini beğenmemiş liderlikçi ruhu ön planda olan bir politikacıdır...Bu yüzden kendisi parti kuruyor...
Yani Ak Partiden ayrılmasının sebebi Ak Parti zihniyetini ve rotasını beğenmiyor olması değil, Ak Parti içindeki konumunu beğenmiyor olması, daha yüksek rütbe istemesidir...
Eleştirilerimizi bu yüzden yapıyoruz...Koltuk sevdası derken halka hizmeti ikinci plana atmış oluyor..Çünkü koltuk sevdasına dşmüş politikacıların yapamayacakları hiçbir şey yok gibidir...

İkisi farklı durumlar sanırım...
ilgilenip verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim yeterli oldu sanırım tmm o zaman şimdi bende kızıyorum Abdüllatif Şener'e :D :D

tekrardan teşekkürler emeginize saglık ilginiz için +
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 21:31   #10
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Alıntı:
ilgilenip verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim yeterli oldu sanırım tmm o zaman şimdi bende kızıyorum Abdüllatif Şener'e :D :D

tekrardan teşekkürler emeginize saglık ilginiz için +
Rica ederim...Faydam dokunduysa ne mutlu bana...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)