03-14-2009, 15:38 | #1 | |
*|| İşte ADL Cesaret Ödülü'nün 'ASL'I.. ||*
...
Nedir yahu... Nedir bu yıllardır ÜSTÜN HİZMET MADALYASI diye zırladıkları şey?.. Neden o anın hiç bir yerde tam olarak konuşulanlarını vermiyorlar bize?.. Neden sadece bir iki cümlesini veriyorlar Başbakanımızın?.. Bugüne kadar 'malum çevreler' hep şu cümleyi verdi durdu bu konuda; Alıntı:
Arkadaşlar bu sözleri DAVOS'TA DA SÖYLEDİ Başbakan... Musevi düşmanlığı yapılmaz diye.. Bunu kabul etmiyoruz diye... Öncesinde de çok defa dedi.. Yani bu laflar o kadar absürd değil ki.. Yalnız bu laflara kalkıp bir ÖDÜL verecek değil ya Museviler!... -- Uzatmayacağım. İşte ADL deyip, işi çarpıtanlara KONUNUN ASLI HATTA 'ASLINDA NE OLDUĞU'NUN BELGESİ! İşte.. Belgenin alındığı zaman, 6 Kasım 2005'teki HürriyetUSA sitesinin haberi. DETAYLI, ÇARPITILMAMIŞ VE 'TÜM KONUŞMALARIN' YER ALDIĞI HABER KÜPÜRÜ: -------------- --------------------- NEYMİŞ ? NEDENİ NEYMİŞ GÖRDÜNÜZ MÜ? "2. Dünya savaşında soykırıma uğratılan Yahudileri KURTARAN TÜRK DİPLOMATLARI ADINA (...) " Neymiş?.. TARİHİ BİR VESİKA... BU SUÇ İSE, R. TAYYİP ERDOĞAN İÇİN SÖYLENEN SÖZLERİN AYNISINI ENDÜLÜS'TEN KAÇAN YAHUDİLERİ ALIP 'HOŞGÖRÜ'YLE OSMANLI TOPRAKLARINDA YAŞAM FIRSATI VEREN II. BAYEZİD İÇİNDE SÖYLENMEZ Mİ?... Aynıları o belgelerin ASIL SEBEBİ VE KAHRAMANI olan o DİPLOMATLARIMIZ için de söylenmez mi??... (Kaldı ki BAŞKANI FOXMAN diye diye başımızın etini yiyorlardı.. Foxman'da konuşmasında HEM OSMANLI, HEM DE MUSTAFA KEMAL'İ YÂD EDİP onları 'son'dan kurtaranların hep TÜRKler olduğunu belirtmiş ÖDÜLÜN ASIL KAYNAĞINI ÖZETLEMİŞTİR.) BU, İSRAİL GİBİ G.KURMAY TARAFINDAN ZATEN ÜST DÜZEY İLİŞLİLERİMİZ OLAN VE OLACAK OLAN BİR ÜLKEYİ YANIMIZA 'KATKI' DERECESİNDE ÇEKEN HARİKA VE DAHİANE BİR ADIMIN GEREKÇESİ OLMAZ MI?... ARTIK ŞU, 'MAYDANOZLARI' DÜRTÜP, UYANDIRMA VAKTİ GELMEDİ Mİ ??!!
Konu FarukARSLAN. tarafından (09-04-2009 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-14-2009, 15:43 | #2 |
siyonistlerin ekmeğine nasıl yağ sürebilirlerki öyle olmasa bazı yahudilerin bile sevmediği siyonizmi nasıl bize normal gösterebilirleerki
|
|
03-14-2009, 15:49 | #3 |
|
|
03-14-2009, 16:23 | #4 |
|
|
03-15-2009, 02:41 | #5 |
Eline yüregine saglik.
|
|
03-24-2009, 14:25 | #6 |
teşşekkürler...
|
|
03-25-2009, 02:25 | #7 |
Olayın aslını bilmeden muhalifler atıp tutuyor
Oysa ki o cesaret nişanı 2. dünya savaşındaki yahudi soykırımında yahudilere yardım eden türk diplomatlara verilmiştir Ödülü başbakan sıfatırla BAşbakan erdoğan teslim aldı YAni ödül başbakanın kendisine değil türk diplomatlaradır Nitekim Bkz: BU da haberin ingilizcesi: |
|
03-25-2009, 02:41 | #8 |
Bu iftira ve karalama çabasında bir tuhaflık olduğunu seziyordum. Konuyu araştırıp doğrusunu ortaya çıkarmak aklımdaydı. Erken davranmışsın tebrikler Faruk.
|
|
05-23-2009, 21:50 | #9 |
faruk usta yazını kopyalayıp facebookta paylaşıyorum hakkını helal et
http://www.facebook.com/note.php?note_id=103477596248 Konu tyranid tarafından (05-23-2009 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-24-2009, 19:55 | #10 | |
Alıntı:
Ne demek kardeş.. Yazı benim sadece, değeri hepimizin.. Face iyi olur evet, ben pek kurcalamam facebooku ama giren çıkan kişi sayısı malum oraya.. Böyle çalışmaların hepsini oraya aktarırsan iyi olur, sayfa da öyle itici değil hoş olmuş mesela.. GERÇEK lâzım millete.. Çarpıtma yahut YALAN değil.. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|