AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları AK Parti Resimleri, AK Parti Fotoğrafları, AK Resimler - AK Parti ile ilgili tüm resimleri burada paylaşıyoruz.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-02-2007, 18:14   #11
Kullanıcı Adı
nk1985
Standart ISTE AK PARTI GERCEGI. MITINGTEN IKI CARPICI FOTOGRAF
Alıntı:
TÜRKİYELİ TÜRK Nickli Üyeden Alıntı
DOĞRU DÜZGÜN YAŞAYIN DİNİNİZİ ÜLKÜCÜ OLUN GERİCİ DEĞİL
BIRAKIN ALLAH AŞKINA ÜLKÜCÜLÜĞÜ YERİN DİBİNE SOKTUNUZ. SİZİN SAYENİZDE İNSANLAR ÜLKÜCÜYÜM DEMEYE UTANIYOR.

ESKİDEN ÜLKÜCÜLER NAMAZ KILAN İBADETİNİ YAPAN İNSANLARDI SİZ BIRAKIN NAMAZ KILMAYI KILANIDA ENGELLİYONUZ.
  Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi