AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2013, 13:00   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart İşte 'Akil İnsanlar'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 bölgede 1 ay boyunca, barış sürecini anlatacak ‘Akil İnsanlar’ın belirlendiğini iddia edildi.

İşte o isimler:

Rifat Hisarcıklıoğlu-(TOBB Başkanı)

Arzuhan Doğan Yalçındağ-(Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

Tarhan Erdem-(KONDA Başkanı)

Ali Bayramoğlu-(Gazeteci)

Oral Çalışlar -(Gazeteci)

Ahmet Taşgetiren -(Gazeteci)

Fehmi Koru -(Gazeteci)

Nihal Bengisu Karaca-(Gazeteci)

Avni Özgürel-(Gazeteci)

Etyen Mahçupyan-(Gazeteci)

Hilal Kaplan-(Gazeteci)

Deniz Ülke Arıboğan-(Akademisyen)

Fuat Keyman-(Akademisyen)

Mithat Sancar -(Akademisyen)

Murat Belge -(Akademisyen)

Hüseyin Yayman -(Akademisyen)

Vahap Coşkun -(Akademisyen)

Doğu Ergil -(Akademisyen)

Fazıl Hüsnü Erdem -(Akademisyen)

İzzettin Doğan-(Cem Vakfı Başkanı)

Yılmaz Ensaroğlu -(SETA Direktörü)

Abdurrahman Kurt -(Eski milletvekili)

Hülya Avşar -(Sanatçı)

Hülya Koçyiğit-(Sanatçı)

Kadir İnanır-(Sanatçı)

Yılmaz Erdoğan -(Sanatçı)

İHA

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-03-2013, 18:29   #2
Kullanıcı Adı
turkislam
türk bayrağının ismi değissin diyen hilal kaplan pkklılarda şehittir diyen yılmaz erdoğan pkk bir kürt partisidir diyen kadir inanırın olması listede son derece manidardır...
turkislam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2013, 19:09   #3
Kullanıcı Adı
AntiAKPJihadi
bu ne kardesim bunlarin neresi akil hepsi kara kara kafalilar hepsi pkkli caniler ve akpli
AntiAKPJihadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2013, 21:30   #4
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
bir cicişler yok Bak çok üzüldüm cicişlere
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2013, 03:08   #5
Kullanıcı Adı
Shaguj
Halen bu açılım denen sözde barış denen şeyin karşısındayım ve bu denli bir vebalin bu ülkeye çok şeyler kaybettireceğine inanıyorum dedim ki acaba bu sefer yanıltırlar mı şaşırtırlar mı yok yine aynı.Bu insanların ne derse desinler çok umursanacağına inanmıyorum ama yinede farklı isimler görmek istedim.Bana destek veren benim lafımın üstüne doğru da olsa yanlışta olsa söyleyemen adam benim için akil değil yalakadır ve bu listenin birçoğuda bu tarz insanlardan oluşma.İsterdim ki Hayrettin Karaman hocanın yanında Hüseyin Hatemi olsun İlber Ortaylı olsun Halil İnalcık hocayı Nazım Ekren hocayı gerekirse Yusuf Halaçoğlunu ve daha birçok aklıma gelmeyen bu ülkede alanında uzman ve doğru olanı kim olursa olsun söyleyebilecek insanlar görmek isterdim.Ama Üstad boşa dememiş;

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen ; Hem yolunu kaybedersin, hem dostunu.

Kadir İnanırın,Hülya Avşarın Hilal Kaplanın Lale Mansurun ve bunun gibi birçok iktidar yalakası ve güç ve yalakalarının olduğu bir listeyi ben tanımam ciddiye de almam.Ama dedimya tiyatro nasıl olsa bu adamlar ne derse desin çokta bağlayıcı olmayacak.

Konu Shaguj tarafından (04-04-2013 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir..
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2013, 04:41   #6
Kullanıcı Adı
AntiAKPJihadi
Allahu teala bunlarin belasini versin ben bir müslüman olarak asla ama asla bunlara teslim olmam yüce kuranda allah emrediyor sizi yok etmeye calisanlari sizde gitin yok edin .

Bizim 300 Aydinimiz var allahim keske bu akpye oy vermeseydim yaziklar olsun .
AntiAKPJihadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2013, 12:19   #7
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Question !!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Âkil insanlardan rahatsız olanları anlayamıyorum doğrusu. Yahu barış süreci için cuntacılarla işbirliği yapan Cumhuriyet gazetesi yazarları gibi, Cünety Arcayürek gibi herifler mi alınacaktı heyete, ırkçı herifler mi alınacaktı heyete, hergün bas bas savaş diye bağıran, barış istemeyen ve yeni anayasa istemeyen, şu anki cuntacıların anayasasından hoşnut olan faşist Atatürkçüler mi alınacaktı âkil insanlar heyetine?

Barış istemeyenler çığırtkanlıklarına devam etsin ama barış süreci için oluşturulan heyete de neden biz alınmıyoruz gibi bir eleştiriye de düşmesinler çünkü bir kere ahmaklık yeter, ikinci bir ahmaklıktan ahmaklar adına biz utanıyoruz artık.

Bunlar Balbay'ı isterler heyete, Arcayürek'i isterler heyete! Ahmaklara bak!

Yahu siz değil misin darbe yapıp dindarlara işkence eden, Kürtlere işkence eden? Siz değil misiniz sürekli ülke içinde olay çıkartıp milleti birbirine düşüren, siz değil misiniz cami bombalama planları yapan, siz değil misiniz sürekli demokrasiyi erteliyoruz deyip darbe yapan milletin, siyasetçilerin anasını ağlatan faşist ahlaksızlar!!!

2 aydır insan ölmüyor insan! Ne Türk ölüyor, ne Kürt ölüyor! Ama bu faşistler rahatsız oluyor! Kan kokusu duymak istiyorlar! Kendi oğulları gitmiyor tabii, savaş diye bağırmak kolay, sonuçta başkasının oğulları ölüyor, ahlaksız şerefsizler! Savaş diyenleri yollayacaksın sadece, geberecekler görecekler savaşı!

Rahat bırakın barış isteyenleri!

Ha madem barış istemiyorsunuz bari ahmaklık edip de niye bizi barış süreci heyetine almıyorsunuz demeyin bari!

İyi güzel, siz ahmaksınız da en azından barış isteyen ve barışı sağlama almak isteyip heyet kuranları ahmak yerine koymayın!

Bu millet ahmak mı sizi heyete alacak

Faşist köpekler!
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, akil adamlar, çözüm süreci

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)