![]() |
#1 |
![]() ![]() ...Iste böyle basladi hikayemiz Umut ederek bekleyerek. Hep yarinlari iple çektim Gelecegin gün diye. Çok günler,çok mevsimler devirdik Çok seyleri degistirdik. Çok degistik Ilk önce hayatima sen diye bir yanlizlik girdi Sonra bütün hayatim hayallerimle çelisti. Özgür, dizginsiz taylariyken bozkirlarimin Beklemeye sürgün,hasrete müebbet mahkum kaldim. Ilk günden bu tarafa çok günler çok mevsimler geldi geçti Dedim ya çok ama çok seyler degisti. Dügünler oldu çocuklar dogdu, Ülkeler,sehirler yikildi. Takvim(ler) den yapraklar, Hayatlardan perdeler yirtildi Bekle dedin Gelecegim güne kadar Benimle beraber bekledi bütün sehir Sen gelmedin.. Açmak için Saksilardaki feslegenler, Bülbüldeki umutlar Buluttaki yagmur damlaciklari kurudu Yine bekle dedinde beklettin Sen gelmedin.... ![]() Gelisine hazirdi hersey mevsimlerden yazdi Sana ayirttigim yüzük hala vitrindeydi Hala elimde bir demet çiçek vardi Ve bütün dostlar seni beklemeye hazirdi. Sevmiyorum dedigin herseyi silmistim hayatimdan Degisiyordum sehrin yüzü gibi Ama sen gelmiyordun, Görmüyordun hissetmiyordun Sadece bekle diyordun Bekliyordum Ama sen gelmiyordun... Gelecegim dedigin günden beri çok seyler degisti Alemdeki raconlar hatta kabadayilar Koyulmus bütün yasaklar kalkiyordu Tek tek Seni bekleyerek... Yine geleceksin diye siirler yazdim Hayallere daldim Bekledim bir okadar daha bekleyerek Sen gelmedin... Çok seyler degisti çok seyler gitti benden Yine sensiz (Bilmem kaçincisidir) Daglarimda çiçekler açti bahar, Uzun bir zaman geçti.... Yine sensiz döktü yapraklarini sehir Bu son bahar.......
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ;) ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() senin yazdğnı blmedn okudm
okudktan sonra kimin eseri çok güzel olmş diyecektim seninmiş yüreğine sağlık +1 1 saat doldumu blmiom ama veririm bi ara :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Siirlerin %85 i garip edebiyatı
+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Beklediğine tez zamanda kavusursun insalllah ne diyeyim : ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben biliodum yazmadiğini gölge böle edebiyat yapamaz diy geçirmiştim aklımdan :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() gölge bugün yetişemiyorum sana hepsi birbirinden güzel şiirler emeğine ve yüreğine sağlık :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|