![]() |
#1 |
![]() Twitter geyikleri;
ugurses (uğur gürses): Bir gemi kanalını şimdiden Manhattan bölgesi gibi canlandıranları kutluyorum. selalekadak (Selale Kadak): Gerçekten Çılgın Proje’yi depremle ilişkilendirmek istemiştim ama olmadı. Umarım içinden kanal geçen İstanbul deprem felaketi yaşamaz! FerdiCarrefour (Ferdi Carrefour): Ankara’nın ortasında 11 yıldır bitirilemeyen bir metro inşaatı varken, 20 milyar dolara kanal yaptırmak içün ne kullanmak gerekiyor? aliabaday (Ali Abaday): Şu Çılgın Türkler’den sonra sıra Çılgın Türklerin Çılgın Projeleri… Bakalım bu kitap kaç baskı yapacak… bugraakbaba: istanbul’a kanal tedavisi yapmaya başlanıcakmış cuneytozdemir (Cüneyt Özdemir): Ülkece çılgın bir hayali tartışabiliyor olmak bile güzel… Deniz_Zeyrek (deniz zeyrek): KANALİSTANBUL duble mi olacak tek yön mü? (Dolu tankerler kanaldan, boş tankerler boğaziçinden mi geçecek?) metehan_demir (Metehan Demir): Yeni kanalın etüd ve yapımının durdurulması için 1500.cü geleneksel ‘yürütmeyi durdurma’ amaçlı danıştay başvurusuna en çok 3 gün veriyorum metehan_demir (Metehan Demir): Bu kanal projesi Montrö Boğazlar sözleşmesine göre ne durumda? Sorun çıkarır mı, yoksa Türkiye’nin uluslararası hukuka göre hakkı mı? FerzaneZenan (FerzaneZenan): @metehan_demir Montro Bogazlar sozlesmesinin kisitlayiciligi ihtimalinden dolayi yeni kanal sifreli olabilir LeventUzumcu (Levent Uzumcu): Tamam anlıyorum devlette devamlılık esastır, peki ya coğrafyada? sinandemir (sinan demir): proje çılgın ormanlara dalıyoruz. şimdi başlasak seçime kadar 1 mahalle gecekondumuz olur.. ceydak (Ceyda Karan): Kentin kuzeyinde hala bulunabilen ormanlar ne olacak? Onu anlayabilen var mı? ceydak (Ceyda Karan): Boğaz güvenliğini hadi anladık, karadan yollar varken, her tarafı suyla kaplayıp aşılacak yeni köprüler yaratılmasının mantığı ne? ahmetyesiltepe (Ahmet Yeşiltepe): Çılgın proje sayesinde çok sayıda “çanak çömlek” çıkacak ya, üzülelim mi sevinelim mi bilemedim.. ugurses (uğur gürses): Yeni bir boğaz değil, bir kanal bu. Otoyol projesi gibi düşünülmeli… ahmethc (ahmet hakan): bu çılgın projenin arkasında jet fadıl’ın bulunduğundan derin bir kuşku duymaktayım. mehvesevin (mehves evin): ikinci boğaz projesinin simulasyonu etkileyici. istanbul’un buna ihtiyacı var mı? sorunları çözecek mi, arttıracak mı? ozgemumcu_ (Ozge Mumcu): projeyle ilgili son yorum: türkiye venedik olacak,tüm sıkıntılar bitecek. hilmihacaloglu (hilmi hacaloğlu): madem kanal yapılacak ege karadeniz’e bağlansın. istanbul’u rahat bırakın!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|