![]() |
#1 |
![]() ![]() İşte en son referandum anketi-ANKET Referandum öncesi yapılan anketler artarken referandumda evet oyu verenler yine önde görünüyor. Marmara Sosyal Araştırmalar Tanıtım ve Danışmanlık'ın 'Hükümet Performans ve Anayasa Araştırması'' başlığı altında yapılan anket sonuçları açıklandı. ![]() 16 ilde 2684 denek üzerinde uygulanan ankete göre; ankete katılanların yüzde 45,7'si referanduma evet oyu verirken, hayır oyu verenlerin oyu yüzde 37,6'da kaldı. Kararsız seçmenin oyu yüzde 10,6 olarak belirlenirken oy kullanmayacaklarını açıklayan deneklerin yüzdesi ise 6.1... ![]() ![]() Kararsızların oyu dağıtıldığında 'evet'çilerin oyu yüzde 54,9 'hayır'cıların oyu ise yüzde 45,1'e kadar yükseliyor. ![]() Seçimlerde AK Parti'ye oy veren seçmenin yüzde 74,1'i referandumda 'evet' oyu kullanırken, yüzde 10,9'u 'hayır' oyu kullanacaklarını açıkladı. ![]() Ankete göre CHP seçmeninin yüzde 82,9'u referandumda 'hayır' oyu kullanırken Evet oyu kullananların yüzdesi 6,3 olarak görülüyor. ![]() Ankete göre MHP seçmeninin yüzde 67,5'i referandumda Hayır oyu kullanırken, Evet oyu kullananların oranı ise yüzde 15,9 olarak görüldü. Dünyabülteni
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|