12-29-2008, 20:45 | #1 |
İşte Ertuğrul'un yeni takımı
BURSASPOR ERTUĞRUL SAĞLAM İLE PRENSİPTE ANLAŞTI İşte Ertuğrul'un yeni takımı Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da yaptığı görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaşmaya vardı. Sağlam'ın önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. samanyoluhaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-02-2009, 17:15 | #2 |
Acaba beşiktaşlılar ne düşünüyorlar bu konuda.. Bence olumlu karşılamalılar. Hem bursaspor beşiktaşa pek ezeli rakip olamaz Ben çok sevindim, giderim belki desteklemeye..
Geçen gün gazetelerde gördüğüm bir habere inanmak istemedim, inanmıyorum. Hakan Şükür feneri çalıştırabilirim demişmiş.. İnşaallah yalandır |
|
01-02-2009, 17:21 | #3 |
konu neden beşiktaş bölümüne yazılmış anlamadım
|
|
01-02-2009, 19:07 | #4 | |
Alıntı:
inanın hocam inanın ama onu sadece fenere özel demedi. türk futboluna hizmet adına beşiktaşı'da fenerbahçe'yi de çalıştırabilirim dedi. |
||
01-02-2009, 22:29 | #5 |
Ertuğrul Sağlam resmen Bursaspor'lu
ERTUĞRUL SAĞLAM BURSASPOR'LA ANLAŞMA İMZALADI Ertuğrul Sağlam resmen Bursaspor'lu Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine resmen Ertuğrul Sağlam getirildi. Ertuğrul Sağlam resmi imzayı attı Genç teknik adam Bursaspor'la 3.5 yıllık resmi anlaşmaya imza attı. Yeşil-beyazlı yönetim, günlerdir görüşme yaptığı Ertuğrul Sağlam'la pazartesi akşamı akşam prensipte anlaşma sağlamıştı. İstanbul'da üs kuran Başkan İbrahim Yazıcı ile 2.Başkan Osman Çelik, ilk olarak Rıdvan Dilmen'e teklif götürmüş ve genç teknik adamla el sıkışmıştı. Ancak, Dilmen'in NTV'deki sözleşmesinden dolayı bu transferden vazgeçilmişti. Daha sonra rotayı Ertuğrul Sağlam'a çeviren Yeşil Beyazlılar, uzun süren pazarlıkların ardından Sağlam'la 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Genç teknik adam bugün Özlüce Bursaspor Tesisleri'nde resmi anlaşmaya imza attı. Sağlam, Bursaspor'un başarıya aç bir takım olduğunu, başarı için gerekli potansiyelin olduğunu kaydetti. Bu arada imza töreni yapılırken salonu dolduran yüzlerce Bursaspor taraftarı, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat atarak, genç teknik adama destek verdi. (CİHAN) |
|
01-02-2009, 22:34 | #6 |
hayırlı uğurlu olsun
|
|
01-02-2009, 22:41 | #7 |
her türlü sağlamın yanında çarşı!!
|
|
01-04-2009, 17:53 | #8 |
kıymetini bilmediniz bırakında bursada bişeyler yapsın adam gibi adam ertuğrul sağlam lay lay lay
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|