AK Gençliğin Buluşma Noktası
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 12-29-2008, 20:45   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up İşte Ertuğrul'un yeni takımı
BURSASPOR ERTUĞRUL SAĞLAM İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

İşte Ertuğrul'un yeni takımı
Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da yaptığı görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaşmaya vardı.

Sağlam'ın önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

samanyoluhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-02-2009, 17:15   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Acaba beşiktaşlılar ne düşünüyorlar bu konuda.. Bence olumlu karşılamalılar. Hem bursaspor beşiktaşa pek ezeli rakip olamaz Ben çok sevindim, giderim belki desteklemeye..

Geçen gün gazetelerde gördüğüm bir habere inanmak istemedim, inanmıyorum. Hakan Şükür feneri çalıştırabilirim demişmiş.. İnşaallah yalandır
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 17:21   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
konu neden beşiktaş bölümüne yazılmış anlamadım
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 19:07   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acaba beşiktaşlılar ne düşünüyorlar bu konuda.. Bence olumlu karşılamalılar. Hem bursaspor beşiktaşa pek ezeli rakip olamaz Ben çok sevindim, giderim belki desteklemeye..

Geçen gün gazetelerde gördüğüm bir habere inanmak istemedim, inanmıyorum. Hakan Şükür feneri çalıştırabilirim demişmiş.. İnşaallah yalandır

inanın hocam inanın

ama onu sadece fenere özel demedi. türk futboluna hizmet adına beşiktaşı'da fenerbahçe'yi de çalıştırabilirim dedi.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 22:29   #5
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Ertuğrul Sağlam resmen Bursaspor'lu
ERTUĞRUL SAĞLAM BURSASPOR'LA ANLAŞMA İMZALADI

Ertuğrul Sağlam resmen Bursaspor'lu
Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine resmen Ertuğrul Sağlam getirildi.

Ertuğrul Sağlam resmi imzayı attı
Genç teknik adam Bursaspor'la 3.5 yıllık resmi anlaşmaya imza attı.

Yeşil-beyazlı yönetim, günlerdir görüşme yaptığı Ertuğrul Sağlam'la pazartesi akşamı akşam prensipte anlaşma sağlamıştı. İstanbul'da üs kuran Başkan İbrahim Yazıcı ile 2.Başkan Osman Çelik, ilk olarak Rıdvan Dilmen'e teklif götürmüş ve genç teknik adamla el sıkışmıştı. Ancak, Dilmen'in NTV'deki sözleşmesinden dolayı bu transferden vazgeçilmişti. Daha sonra rotayı Ertuğrul Sağlam'a çeviren Yeşil Beyazlılar, uzun süren pazarlıkların ardından Sağlam'la 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Genç teknik adam bugün Özlüce Bursaspor Tesisleri'nde resmi anlaşmaya imza attı.

Sağlam, Bursaspor'un başarıya aç bir takım olduğunu, başarı için gerekli potansiyelin olduğunu kaydetti.

Bu arada imza töreni yapılırken salonu dolduran yüzlerce Bursaspor taraftarı, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat atarak, genç teknik adama destek verdi.

(CİHAN)
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 22:34   #6
Kullanıcı Adı
rukayye
hayırlı uğurlu olsun
rukayye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 22:41   #7
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
her türlü sağlamın yanında çarşı!!
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 17:53   #8
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan
kıymetini bilmediniz bırakında bursada bişeyler yapsın adam gibi adam ertuğrul sağlam lay lay lay
suayip_caliskan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)