![]() |
#1 |
![]() 28 Şubat sürecine ait çok önemli bir belge ortaya çıktı. Genelkurmay adına 2. Başkan Çevik Bir tarafından Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'na gönderilen yazıda, katsayı sisteminin değiştirilmesi istenmiş. ![]() Genelkurmay 2. başkanı çevik bir yök başkanı kemal gürüz Dönemin YÖK Başkanı Kemal Gürüz'e hitap eden Çevik Bir imzalı belge, 'gizli' ve 'kişiye özel' olarak emir üslubuyla kaleme alınmış. ![]() 2547 sayılı kanunun değiştirilerek 1999 yılı ve takip eden yıllar için Ortaöğretim Başarı Puanı uygulamasnın kaldırılmasının, Kaununi düzenlemenin gerçekleştirilmesinde gecikme söz konusu olduğu takdirde, 2547 sayılı kabunun Yüksek Öğretim Kurulu'na tanıdığı "Ayarlarma yapma" yetkisinin kullanıılarak katsayıların minimize eilmesinin ve böylece bahse konu istismarların etkisinin azaltımasının... Genelkurmay Başkanlığı Namına Çevik Bir Orgeneral II. Başkan İşte İmam Hatipler başta olmak üzere Meselek Liselerini felç eden uygulama böyle başlamış. İşin özeti Genelkurmay 2.Başkanı Çevik Bir, Genelkurmay Başkanlığı Namına, YÖK'e gönderdiği mektupla imamhatiplilerin önünün kesilmesi için "ayarama yapma" yetkisinin kullanılmasını istiyor ve yakın bir zaman sonra YÖK "ayarlamayı" yapıyor.
![]() Konu Üç mevsim tarafından (01-29-2009 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunun hesabıda sorulur elbet,mazlumun ahı yerde kalmaz...en kısa zamnda bu haksızlığın kalkması ümidiyle......payalş için teşekkrler arkadaşm...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu dünyada olmazsa öbür dünyada:
Bunları yapanların elleri kılır, binlerce gencin hakkını yiyenlerin kursaklarında kalmaz, kan kusarlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
çevik birin gönderdiği, imam hatipler, katsayı zulmü, meslek liseleri, yök'e mektup |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|