AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-29-2008, 04:44   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart İşte KEY ödemeleri -TAM LİSTE-

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hak sahiplerine yapılacak ödeme miktarları yayınlandı. İşte tam liste...

DOSYALARI NASIL İNDİRECEKSİNİZ?

1- Linklere tıkladığınızda ayrı bir sayfa açılacak. Açılan sayfada ''Free user'' yazılı kısmı tıklayın.

2- Tıkladıktan sonra çıkan sayaçta geri sayım bitmesini bekleyin. Geri sayım bittikten sonra sayfada ''Download'' linki görünecek.

3- ''Download'' linkine tıklayarak ilgili dosyayı bilgisayarınıza indirin.

DOSYALARI AÇMAK İÇİN

Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaları çalıştırabilmeniz için Adobe Acrobat Reader programına ihtiyaç duyacaksınız. Eğer bu porgram bilgisayarınızda yüklü değilse aşağıdaki linke tıklayarak programı bilgisayarınıza indirin ve kurun.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-29-2008, 04:46   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Hayırlı olur umarım.. Listeye ulaşmak isteyenler linke tıklayabilir.. :-*

http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=27386
Alt 07-29-2008, 20:59   #3
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Duygu çok sağol 2 gündür key ödemeleri ile kafa yiyordum sayende miktarı öğrenebildim :D (+1) :-*
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2008, 21:05   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alt 07-30-2008, 00:12   #5
Kullanıcı Adı
parabol
Bizimkiler o kadar beklediler key ödemelerini..sonra lojmandakilere yok demesinler mi...hayalleri suya düştü
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 00:32   #6
Kullanıcı Adı
Yâren
Ben bu sabah baktım, 1,368 ytl çıkmış babama. Allah razı olsun Tayyip beyden. İş yerinde muhalif bir arkadaş bu hafta KEY parasını çekmeye gideceğinin anlatıyordu, hemen lafı yapıştırdım. NEMA ve KEY paralarını alırken hiç AK partiyi eleştirmiyosunuz >

Sabah listeye bakarken en komiğime giden ise, listeden babamın ismine bakıyoruz doğal olarak aynı isimden olan onlarca kişi var. TC kimlik nolarını karşılaştırıyoruz. En yüksek meblağa sahip isimlere bakıyoruz tabi ama bir kaçı tutmadı. Şimdi birimiz okuyoruz birimiz kimlikten numaraya bakıyoruz, hani tvde piyango biletine tuttumu tutmadımı diye bakarsın ya bir an o aklıma geldi
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 00:39   #7
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
adamlara yine beğendirelemiyor hükümetimiz ya >
bundan önceki hükümetler neden vermedi sorusuna cahil insanlar istemiyorum burdan gelecek parayı diyor bu kadar haince davranılmaz ya
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 00:54   #8
Kullanıcı Adı
maviinsan
http://AKHİSAR

akhisar
ülkücüler susturuldu,toplum susturuldu bir avuç insan her şeye rağmen sesini çıkarmaya çalışıyor.tüm baskılara rağmen.bu nebiçim bir rejim vallahi ben 1980 öncesini arıyorum.insanlar özgürce konuşuyordu.bugün özel kanallar bile susturuluyor.baskıcı dayatmacı ekonomik oyunlarla millete yaşatılan bu hayatın ve rejimin adı nedir.kominist moskova türkiyeden daha özgür bugün.kene haberleri yasak,terör haberleri yasak,milletin tepki vermei suç bugün,millete ağlayacağı ortamda gül deniyor bugün ......[

akhisar
türkiyem konuşturulmuyor iran modeli bir rejime doğru gidiyoruz.
kene haberi yasak,terör haberi geçiştirilerek verilecek,terörü protesto etmek yasak,şehitler beşer beşer gelecek tık çıkmayacak.terör örgütünün uzantıları hemde mecliste endam eyliyecek çıt yok yeter artık be,miskin bir toplum haline getirildik.duyarsız insan yığınları haline getiriliyoruz.KEY de cematler kayırılmış ne olacak.canım türkiyemin çivisi çıkmış. Başbuğ alparslan türkeş gibi bir lidere ne kadar muhtacız allahım başımıza...

yukarıdaki yorumları internethaber'de bir yorumcu yazmış
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 00:55   #9
Kullanıcı Adı
politikaci
babamında alıcağı varmış sanırım kaç gündür arıyor +1
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 00:56   #10
Kullanıcı Adı
maviinsan
Bir de şu yoruma bir bakın :D

AKHİSAR

akhisar
key de ülkücülere albayrakların oyun oynayacağını biliyordum..
arkadaşlarıma bize oyun oynaya bilirler,hazırlıklı olalım dedim günler önce.
sonuç aynen vaki oldu...
ülkücüler fişlenmiş bazı şirket ve kurumlarda.
toki ciler özal topladı ,dünür albayrak siz yeyin...
fakat şunu bilin bir gün o muhteşem konutlarınızı allah yerle bir ederde sizi 340 milletvekili nede başbakan kurtaramaz.
key de bile ayrımcılık öyle değilmi akp liler....
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)