AK Gençliğin Buluşma Noktası
Karikatürler Mizahi / Düşündürücü Karikatürler.

Stil
Seçenekler

Alt 07-31-2007, 15:56   #1
Kullanıcı Adı
never
Standart "İşte MHP bu!.."
ANLAYABİLİRLER Mİ ?

cahit tarhan, 2007-07-11 10:34:53

Bu kadar güzel açık saçık anlatımı anlayabilirler mi acaba ?
Türk-İslam ülkücülerinin mutasyona uğramış evrim geçirmişleri bu bahçeli gerçeğini anlayabilermi acaba ?

"Zaten mhp, hep baston olmuştur sol partilere..."

"CHP'ye oy vermek zoruna gidiyorsa MHP'ye ver maksat hasıl olsun..."

chp-mhp

osman, 2007-07-11 16:33:35
bunların birbirinden ne farkı varki ikiside solcu aileden ve devsoldan gelen eski yoldaşlar değilmi zaten.Bunların hepsi birer oyun

ahhhh

hasan , 2007-07-11 16:24:52
süper olmuş meğer dedim seksenli yıllarda insanlar sağcıyım solcuyum diye boşu boşuna birbirlerine girmişler baksanıza bir araya gelmek bu kadar basitmiş.

ülkücülük !

ersoy mindik, 2007-07-11 16:20:54
hakiki ülkücülük!
ülkenin menfati icin elinden gelen cabayi
göstermektir!
sirf kuru inat ederek takim tutar gibi,
üstelik denenmis oldugu halde bir ideolojiye kendini mahkum etmekten baska
kör bisi degil!
"BY KALIN BASINA,
ARKA BAHCESI DEVLET GELECEK" :-)

bu ülkeye yazık oluyor

Alperen, 2007-07-11 16:04:08
Harika bir karikatür. Karikatürü görünce zihnimden tarihi süreç geçti. Bir zamanlar bu ülkeyi ben kurtarıyorum diyerek birbiriyle savaşarak ülketi kaosa sürükleyenler, şimdide omuz omuza vererek aynı şeyimi yapmaya çalışıyorlar acaba. Olan bu ülkeye oluyor, yazık

tek başına AK PARTİ

yusuf, 2007-07-11 15:41:15
bu uğraşlar neden ve nereye kadar?
inşallah 23 temmuz sabahı 400 milletvekili ile AK PARTİ tek başına iktidara gelecek. MHP ne tek başına ne de koalisyon ile TÜrkiye'ye fayda sağlayamayacaktır. Türkiye İSTİKRAR istiyor. tek başına AK PARTİ geliyor

KOLTUK SEVDASINA ŞEHİTLERİN KEMİKLERİNİ SIZLATINIZ

ziya, 2007-07-11 15:41:10
Sayın Bahçeli, Yaptığınız yanlış politika sonucu, savunduğunuz fikir ve idealınızı kaybederek CHP'ile aynı saflarda yer almaya başladınız. Bizim bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm ülkücu arkadaşların kemiklerini sızlatınız.

fatih, 2007-07-11 15:36:39
abi bunlardan herşey beklenir bakarsın yarın kalkarlar hiç tahmin edemediğin işleri yaparlar. bunlar Ey Türkiye Cumhuriyetinin milleti gör artık bunlarıda fırsat verme bu oyun yapanlara.

mhp ve chp ye mutluluklar

CUMALİ, 2007-07-11 15:28:23
ben bir ülkücü olarak nasıl olurda bahçeli ile baykalın ağız birliği yapmışçasına konuşmalarına şaşıyorum sayın türkeş olsaydı bu bahçeliyi kesin döverdi böyle ülkücülük olmaz bahçeliye baykal ile mutluluklar dilerim ben akp ye giderim gerçek ülkücü kardeşlerimde böyle yapmalı derim

farkı yok

aziz, 2007-07-11 15:10:38
şimdiki fikir olarak,parti proğramı olarak mhp ile chp arasında hiç fark göremiyorum bunu eski bir mhpli olarak söylüyorum,şimdi oyum tabikiakpye selamlar

tolga, 2007-07-11 15:10:11
Ya kardeşim ne saçmalıyorsun sen ne demek 60. hükümet milliyetci hareket cocukmusun sen
MHP ne yaptı yahu bu ülke için de sen hala MHP yi destekliyorsun ne istiyosunuz siz arkadaşım enflasyonun %100 olmasınımı doların her gün değer kazanmasınımı? borsanın hergün taban yapmasınımı? her uyandıgında şekere suya tüpe vs.. zam gelmesinimi? Bankaların paralarının boşaltılıp bunun yükünün halkın sırtına vurulmasınımı? AKP hükümetinin ne hatası varda değişmesini istiyosunuz zaten bi hatası olsa hala %40-50 oy almazdı bu kadar insan yanılıyorda sizmi dogru düşünüyorsunuz Yazık ya NANkör olmayın bari

süper

selim erdem, 2007-07-11 14:05:48
bu konu ancak bukadar güzel anlatılır.chp ye direk oy vermek zoruna gidiyorsa mhp ye ver maksat hasıl olur süpersin memecan

şule, 2007-07-11 13:33:45
yani şimdiki bu saçma durumlar ancak bukadar güzel dile getirilir.türkeşin kemikleri sızlıcak yine.inanılacak gibi değil.hey mhp liler uyumayın.bu ülkeyi nereye götürdüğünüzün farkındamısınız?görün biraz ya.chp sizin sayenizde bağıra bağıra geliyor.yazık olacak bu ülkeye.ak partide birleşelim oylarınız boşa gitmesin.

Kabus Gibi

Ali SEZER, 2007-07-11 13:25:40
TÜRKEŞ'in MHP'si ile; Baasçı,darbeci İlhan Paşa kolkola.Allah'ım kabusmu bu.

yazzık

mustafa elbeyli, 2007-07-11 13:25:08
yine sol sağın sırtında.bir türlü indiremiyoruz.chp,mhp nin gözünün içine baka baka sırtından geçiniyor.ama mhp nin akp ye olan hırsı bunu görmeye müsaade etmiyor.
ne yani ben mhp ye oy vereceğim.ama oyum chp ye gidecek.nasıl bu kadar görmez olabiliriz hayret.daha dün 2006 yılı içinde bizi idam sehpalarına layık görenler bu gün methiyeler sıralıyor.cumhuriyet,chp,çölaşan,özkök say sayabilirsen.dünün hergün gazetesi bu gün cumhuriyet oldu.çık çıkabilirse işin içinden.yani dün insanlar hergünü başa mı okumuş?
saygılar

tebrikler sn. memecan..

emel, 2007-07-11 13:22:41
salih beyin çizmlerine baylıyorum. tebrik ederim bundan daha iyi anlatım olamazdı zaten... ama bazıları hala uyusun!!! göremkle bakmak arasındaki çok büyük fark diye boşa dememişler...

Gercekler bu

M.Y., 2007-07-11 12:30:39
cok güzel cizmis!mhp,chp oy almak icin hersey yapar, her isde olur!Ilkesizlik bu olmali!?

never isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-07-2007, 17:25   #2
Kullanıcı Adı
abdullah_a
tebrikler güzel özetlemisin vatanperver idealistleri(!)
abdullah_a isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 18:51   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: "İşte MHP bu!.."
;)
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 12:21   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
VER MHPYE GİTSİN CHPYE
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 15:25   #5
Kullanıcı Adı
sisyphe
"BY KALIN BASINA,
ARKA BAHCESI DEVLET GELECEK" :-)

:D :D Salih Memecanın karakatürleri süper ya(:
sisyphe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 15:28   #6
Kullanıcı Adı
kobbal
ver oyunu mhp ye gitsin chap ye
Alt 08-18-2007, 00:25   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
sehit cenazesinden kendisine pay cikaran
sonrada cenaze aracini kendi istedikleri yere gitmiyor diye zingir zingir sallayan bunlar iste "ulkucu"
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)