![]() |
#1 |
![]() Milletvekili genel seçimlerinde aday olacak kamu görevlileri, istifa ve emeklilik dilekçelerini kurumlarına vermeye devam ediyor.
![]() Başbakanlık Başmüşaviri Prof. Dr. Emrullah İşler TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Fatih Acar Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer TBMM Müşaviri görevini yürüten Mücahit Durmuşoğlu Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Doç. Ahmet Kesik Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün Eskişehir eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı AB Genel Sekreteri Büyükelçi Volkan Bozkır Eski HSYK başkanvekili Kadir Özbek Yalova Valisi Yusuf Erbay Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan Adana Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner Sincan Hakimi Osman Kaçmaz Devrimci İşçi Sendikaları Genel Başkanı Süleyman Çelebi Merkez Valisi Muammer Muşmal Van Vali Yardımcısı Atay Uslu Avukat İrfan Sönmez Eyüp Cumhuriyet Savcısı Ali Özgündüz TBMM Bürokratlarından Salih Kurnaz Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli Yurt-Kur Diyarbakır Bölge Müdürü Kutbettin Aydoğdu TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mehmet Akif Şam TBMM Bürokratlarından Salih Kurnaz Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Veysel Karani Aksungur Millî Eğitim Bakanı BaşdanışmanıYusuf Büyük Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Nesim Çelik Sosyal Güvenlik Kurumu Başmüfettişi Hürriyet Olgun Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş Bursa Baro Başkanı Zeki Kahraman Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Ahmet Büyükkaymaz Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Akif Bindal Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Saymanı Hüseyin Üzülmez Gaziantep Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Koçer Malatya İl Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin Isparta Sağlık Müdürü Süleyman Önal Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. İlhami Ceyhun Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Bostancı Trabzon'un Of Belediye Başkanı Oktay Saral TBMM Kanunlar ve Kararlar Müdür Yardımcısı Şeref İba Parlamenter Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hayrettin Özbay DÜN İSTİFA EDENLER Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Vekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya Orman Genel Müdürü Osman Kahveci AnkaraCumhuriyet Savcısı Mehmet Yücesoy AnkaraEmniyet Müdürlüğünde Şube Müdürü Alparslan Gürgenç Sağlık Bakanlığıİletişim Koordinatörü/Daire Başkanı Osman Güzelgöz AtatürkEğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Şanal Tosun BaşbakanlıkAtatürkKültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumunda Personel Daire Başkanı Dr. İdris Karakuş Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız TBMM Personel ve Muhasebe Dairesi Başkanı Fatih Uğurlu TBMM Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nedim Küçüker Dış Ticaret Müsteşarlığı İthalat Genel Müdürü Mustafa Sever DTM Müsteşarlık Müşaviri Selahattin Armağan Vurdu Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Tombul Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Ömer Ulu EGO Genel Müdür Yardımcı Cenap Aşçı Ankara Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Nazlı Ergül Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan Ankara İl Tarım Müdürü Ruknettin Ceyhun, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İzzet Korkmaz Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd Doç. Dr. Halil Özcan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay Bakır Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası SamsunŞube Başkanı Müşfik Veysel Erdoğan Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhemşiresi Ayşe Keskin Amasya Çevre ve Orman İl Müdürü Yaşar Kayataş.'' ZAMAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() topluca koltuğa transfer olma yarışındalar..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hizmet aşkı bu olsa gerek...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() savulun koltuklar biz geliyoruz demedikleri kalmış
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bence süper emekli olabilmek ve ihalelerde kaymağı yiyebilme yarışındalar bunlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|