![]() |
#1 |
![]() Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi yapılan son seçim anketini yayınladı. İşte sonuçlar...
3-6 Temmuz tarihleri arasında 20 ilde 125 farklı noktada 1974 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen ankette, Demokratik ve Alevi açılımı, Başbakan Erdoğan'ın siperde çömelmesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gürvil Karakolu'nu ziyareti, Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye destek verme kararı ve bu pazar seçim olması halinde oy tercihlerinin ne olacağı konusu araştırıldı. Buyrun bakın: http://www.samanyoluhaber.com/g_5532...son-anket.html
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O anketin sonucuna göre AK Partim % 40'4'lük oy oranıyla açık ara 1. parti olarak görünüyor.
Yaşasın AK Partim! Dertlere Derman AK Parti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Anketleri sevmem,güvenmem ama içimide hoş tutmuyor değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() konjektör kötü, sonuçlar iyi. bir gariplik var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
CHP'ye gelince... CHP, bir kısım medyanın Etro Kemal'i şişirmesiyle ve Biçare Sarıgül'ün CHP'ye destek olacağını açıklamasıyla % 25'ler seviyelerine yükseldi. CHP'nin % 25'ler seviyelerindeki oy oranı normal şartlarda alabileceği en yüksek seviyelerdeki oy oranlarındandır. Önümüzdeki genel seçime kadar geçecek sürede halkımız Etro Kemal'den lider olamayacağı anlayınca ve Etro Kemal'in balonu sönünce, 2011 Genel Seçiminde CHP'nin oyları % 25'in altına düşecektir inşaallah. AK Parti'nin 2011 Genel Seçiminde 3. kez tek başına iktidar olması olağanüstü bir durum olmadığı takdirde çok kuvvetle muhtemeldir. ![]() Konu Cihannur tarafından (07-07-2010 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Tam belki de taraflı bir ankettir diye düşünürken , açılım ile alakalı anket sonucunu görünce duraksadım.
İnanmam anketlere. ama yine de partimizin % de 40 larda oy alacağını düşünüyorum. (inşallah) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() inşaAllah, bundan daha yüksek bir sonuçla çıkacağız,,,
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Anket sonuçları eğer objektif taraflarca yapıldıysa hoş bence.Mhp ne yazık ki artık gereksiz bir parti haline geldi,şimdi de meyvesini alıyor..Chp'nin yeni dönemde böyle bi yükselişe geçerken iktidarında oylarını belli bi seviye de tutabilmesi siyasetimizin güçlenmesi açısından iyi bence..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|