![]() |
#1 |
![]() ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin toplamda 25 ilde gerçekleştirilen anketi, 4 bin 743 kişi ile yüz yüze görüşme yöntemi kullanılarak gerçekleştirildi. Vatandaşlara yöneltilen, "12 Eylül'de gerçekleştirilecek olanAnayasa değişikliğireferandumunda oyunuzu “EVET” olarak mı yoksa “HAYIR” olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya cevap verenlerin yüzde 54.1'i EVET, yüzde 40.1'i HAYIR, yüzde 5.8'i de kararsız yönünde görüş bildirdi. Kararsızlar dağıtıldığında ise yüzde 57.4 EVET, yüzde 42.6 HAYIR şeklinde bir tablo ortaya çıkıyor.
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ALLAN nasip ederse sonuç % 58 olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Geçmiyor Günlerrrrrr be Referandum beni arabeske bağladı..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En az %60 olmasını diliyorum Allah'tan..Tabi ki daha çok olması temennimiz..
Zira hakları olmadığı halde, malum zihniyet bu durumu kendilerine çevirebilir ve bunu başarısızlık olarak lanse edebilirler.. Gerçi bu da çok önemli değil. Zira hemen hemen her seçimde , onların başarısızlıkları kendilerince (misal chp) büyük başarıdır lakin gel gelelim ak partinin başarısı onlar için daima başarısızlıktır..! Her ne kadar onların bu garabet düşünceleri çok da bir mana ifade etmese de (manasızlığı aleni ortada iken), gene de tartışmaya mahal vermeyecek bir galibiyeti ümit etmekteyiz Allah'tan.. İnşaAllah muvaffak olabiliriz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kemal bey şimdiden yenilginin kabulunun hesabını yapıyor. Diyor ki sonuç %52 evet çıksa,milletimizin %48i bu Anayasayı kabul etmemiş olacak. Zekaya bakar mısınız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() % 50,00001 olsun ama evet olsun, Akparti nin başarısızlığı olarak lanse edilebilir kimin umrunda, Nasıl olsa bir süre sonra o hayır diyenler bile ne kadar doğru yapılmış görecekler ve pişman olacaklar. Yeterki 12 Eylül akşamı saat 19-20 sıralarında tv lerde Türkiye genelinde evetleri % 50 in üzerinde görelim. Sandık görevim var ve takip edemeyeceğim. Nasıl bekleyeceğim heyecandan onu düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
12 Eylül 2010 Halk Oylaması'nın sonucunda % 70 Evet çıkmasını bekliyorum ve diliyorum; ama % 50,01 Evet'e de razıyım. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini Ergenekon Terör Örgütü'nü yok edeceğiz inşaallah. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa, ordumuz içindeki; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini cuntacıları ve darbecileri etkisiz hale getireceğiz inşaallah. Çünkü halk oylaması sonucunda en az % 50,01 Evet çıkarsa, yargı içindeki; Allah düşmanı, din düşmanı, vatan haini Ergenekoncuları, darbecileri ve Ergenekon Terör Örgütü taraftarlarını ve darbe taraftarlarını etkisiz hale getireceğiz inşaallah. Konu Cihannur tarafından (09-07-2010 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() inş..tabi temennimiz %100 ancak ben pazar günü %60 civarı çıkacak zannediyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |