![]() |
#1 |
![]() Başbakan Yardımcıları: Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ
Sadullah Ergin, Adalet Bakanı Fama Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Egemen Bağış, AB Bakanı Nihat Ergün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Erdoğan Bayraktar Çevre ve Şehircilik Bakanı Ahmet Davutoğlu dışişleri bakanı Mehmet Zafer Çağlayan, ekonomi bakanı Taner Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Hayati Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı İdris Naim Şahin, İçişleri Bakanı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Ertuğrul Günay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Ömer Dinçer, MEB Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Veysel Eroğlu, Orman ve Su işleri Bakanı Recep Akdağ, Sağlık Bakanı Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-06-2011 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Suat kılıçmı :S
Idris naim şahin kurucularımızdandır hayırlı olsun kendisine iç işleri bakanlığı metin kulunkün görev almaması üzdü beni... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başbakan Yardımcılığı'nda 3 yeni isim, Bakanlığa yükselen bazı isimler vesaire. Yeni bir kabine, yeni bir dönem... Vatana, millete hayırlı olsun inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Vecdi gönül ve nimet çubukçunun dışarda kalması iyi oldu. Birkaç isim hakkında hiçbir fikrim dahi yok. Suat Kılıç'ın spor bakanı olması bana pek de mantıklı gelmedi. Daha iyi bir yerde olması gerektiğini düşünüyordum. Mehdi ekeri bi türlü sevemedim zaten.
Yine de hayırlı olsun inşAllah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() MEB'e sevindim iyi isimdir. Konu Hüdaverdi tarafından (07-06-2011 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hüsyin Çelik'i yapar diye bekledim.
Harbi Hüseyin Çelik ne oldu ? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Benim merak ettiğiim bakan yardımcıları kim oldular....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok üzerinde duruldumu yoksa nasıl olsa altyapı bugüne kadar oluştu kim olsa yapar mantığıylamı seçildi bakanlar...
Suat kılıç gibi bir adamın bu bakanlıkta harcanmaması lazım... Yeni milli eğitim bakanı eskisinden çok daha iyi isim olarak ama bu konuya ne kadar hakim acaba... Faruk çelik diyanette iyiydi... Yeni savunmacıdan vecdi gönülden yediğimiz kazığı yemeyiz inşallah... Bakan yardımcıları kimler aynen mehmet abi bende merak ediyorum... Müsıad tuskon dururken sırf yaranmak için tusiada gidilmez inşallah... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|