![]() |
#1 |
![]() Bir gün sen geçmiş zamandın Bense yanımda anlamlarım Gezinirken uzaklarda ![]() Her şey geçer demiştin Geçmeyen şeyler var şarkılarımda Günlerce bekledim üzerimde bıraktığın etki geçsin diye… Olmazdı ![]() Korkulan başa gelirmiş ![]() Seni o ilk gördüğüm anda hissettiğim şeyle başa çıkamadım… Geçsin diye bekledim. Geçmezdi bilirdim ![]() Aklımda kalan bir anlık bir bakıştı sadece… Ve ben ![]() Günlerce gözlerimi kapadığımda o bakış geldi gözlerimin önüne… Yok saymak istedim olmadı ![]() Sen vardın… Artık masmavi bir masal vardı… Bir durak var yüreğimde Beklerken hep geciktiğim Sürüklerken beni sana mevsimlerim Her kaçış kendini yakalar Kaçamadığım şeyler var şarkılarımda; Kaçtıkça senden ![]() Kaçtıkça aşktan ![]() Olmazdı artık ![]() ![]() ![]() Bu masalı yazmalıydım… Mutlu aşklar da yazılmalıydı. Başladım yazmaya… “Her aşk bir mavi masal ![]() Demiş şarkıda.. Şimdi mavi bir masalı yaşıyorken seninle… Tek bir cümle dökülüyor dudaklarımdan… “İyi ki sen mavisin. İyi ki bu bir masal” Ne olur izin verme ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|