![]() |
#1 |
![]() Eğer çıkarmasaydın..
1-Beslan da ilkokulu basıp 12 , 13 yaşında ki çoculara silah çekip onlardan vatan isteyen onlar üzerinden sözde bağımsızlık devşirmeye çalışan zihniyete alkış tutan zihniyetle aynı vebali taşıyacaktın... 2-Vücuduna bomba sarıp okul otobüslerini yolcu otobüslerini havaya uçurarak bağımsızlık ve işgale karşı sözde mücadele etilmez. 3-Türkiyeyi ihya etmek yeride yaralarını sarmak yerine daha ağır yaralara sokacak kavgacı ve diklenen tavırlar ile aynı zihniyeti paylaşacaktın.. 4-İşgalci siyonist devletinin her Türkü yanlışına suratına çarpan cesaretine rağmen seni siyonist işbirlikçi ilan eden zihniyetin kanranlık dünyasında karanlığa boğulacaktın.. 5-Sen CUMHURİYET TARİHİNDE İLK KEZ ABD ye HAYIR! diyebilen ilk LİDER olmana rağmen seni ABD ve BATI işbirlikçisi ilan eden zihniyet ile aynı karanlık dünyaya hapsolacaktın.. 6-Irak'ın işgaline senin de destek olduğunu utanmadan iddia eden zihniyetin incirlik ile kolkola geçen yıllarını utanmadan inkar eden iftiracı kimliklerle aynı karanlık sularda yüzecektim.. 8-Sen bugüne değin onlar hakkında bir kez bile konuşmamışken senin arkandan türlü iftiraları atan hayasızlarla bizleri muhatap etmek zorunda kalacaktın.. 9-Kendilerini Fatihin torunu bizi ise Bizans'ın torunu ilan eden kafalar ile aynı yolun yolcusu olacaktın... daha vakti gelince sayacağım onlarca sebepten dolayı.. İyi ki çıkardın o sana ve bize dar gelen gömleği...
![]() Konu Yalçın KARACA tarafından (06-23-2010 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Üslüb biraz ağır olmuş ama kısmen "İyi ki..." diyebilirim..
Konu FarukARSLAN. tarafından (06-23-2010 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eğer gömleği çıkarmarsaydın;
10-Susurluklara "FASA FİSO" Ergenekonlara "bilmiyorum duymadım işitmedim" diyenler ile aynı gemiye hapsolacaktın 11-CHP zihniyeti ile dahi iktidar ortaklığı yapan zihniyeti ülkenin başına musallat etmiş olacaktın.. 12-Gülen ve hareketini pkk terör örgütü ile aynı kefeye koyan zihniyet ile bizleri yüzgöz etmiş olacaktın... 13-Söylenen her müsbet ve sağduyulu mesaj yerine halkı galeyana getirip sürekli meydanlara dökme çabası içinda olanlar ile ülkeyi karşı karşıya getirmek zorunda kalacaktın.. 14-Din ile siyaset yapmayı ilkeleri olarak alan zatları ülkenin başına musallat etmiş olacaktın.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Arkadaşlar yorumlarınıza ve ağzınızdan çıkanlara dikkat etmesseniz yorumlarınızı silmek durumunda kalıcam.Lütfen konu dışına çıkmayınız.İlk ve son uyarışımdır. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vatanı için savaşanlara terörüst demek kadar haddi aşmamak gerek...
sonuçta onlarada insan hata yapmış olabilirler yada bazı eller tarafından oyunlarla yönlendirilmiş olabilirler ama bu onları cani ve terörist damgasını yemelerine sebep değildir rusların onlara yaptığının yanında nokta kadar yeri olmaz bile o olay hatadır eleşrilir ama terörist demek acınası bir durumdur çeçenlere yapılan ihanettir... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
katledilenler Filistinliler Kürtler olunca MaşAllah Mangalda kül bırakmıyorsunuz Ancak Katleden Müslüman olduğunu beyan edenler Katledilenler İse hayrimüslüm oldugu zaman mı sıkıntı var.. Savaşıyorsan adam gibi gidip Rus Askeri Güçleri ile savaşacaksın İlkokul çocukları ile degil.. Nerde Kaldı Allah Korkusu?? |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Beslan da Çeçen yiğitlerin tek bir suçunu dahi kanıtlayamazsın.Oradaki insanların ölümünü tüm dünya basını rus ordusunu sebeb gösterdi.Zaten görüntüler ve bombaların patlamasının sebebide rus ordusunun yapmış olduğu operasyondur.
Çeçen yiğitlerinin terörist olarak görmek için hangi gömleği giymek lazım merak ettim. Onlarca rus askerini perişan edip öldürmeden teslim eden mücahidlerden söz ediyoruz,dikkatinizi çekerim. |
|
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bu olayı cihad değil de terör eylemi olarak gördük.. Bu mu hata? Bunda mı hata yaptık? Peygamberin hayatında var mı benzer örneği..islamın anlayışında var mı bir izahı.. Allah insanları dünyada VATAN KURMAYA değil islam ve müslüman gibi yaşamaya davet ediyor.. Vatanını kurmak elbette çeçen halkının hakkı..işgale direnecek savaşacak..ama işgali engeleyemiyorsa mağlup olan işgal edilen 1400 yılda ki ilk müslüman devlet mi yada coğrafya mı? bunu değiştirmek için halkını direnişe çağır terör eylemlerine değil.. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Aynen katılıyorum... rusyayı ve çeçenleri tanımayanların olaya böyle bakması normaldri sanırım... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
O olayın aslının öyle olduğunu inanmayan birisiyim... 11 eylüldeki olayın müslümanlara yıkılması gibi bir komplaya benziyor... Allah insanları dünyada vatan kurmaya değil diyorsunuz peki vatanı olmayanlar neden Cumadan muaf demekki vatan lazım ve islamı yaymak için vatanın olacak ki devletin olacak.. Benim bildiğim çeçenlerin çooook eskiye dayan bir topyekün direnişi ve cihadı var.... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|