AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 04-22-2009, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İyilik meleklerinin(!) yeni foyası...
Ergenekon Operasyonu'nun 12. dalgası kapsamında ÇYDD binalarında yapılan aramalarda, dernek üyesi ve yöneticilerin çocuklarına burs verildiği ortaya çıktı.

Çocuğuna burs verilenler arasında Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı da bulunuyor. Bu şekilde burs verilmesinin Dernekler Kanunu ve söz konusu derneğin tüzüğü ile çatışabileceği ve etik olmadığı belirtiliyor.

Ergenekon Operasyonu'nun 12. dalgası kapsamında ÇYDD binalarında yapılan aramalarda ele geçirilen belgelerde, bazı ilginç bilgiler de su yüzüne çıktı. Belgelere göre, Çağdaş Yaşam kendi yönetici ve üyelerinin çocuklarına da burs dağıtmış.

Buna göre; Çağdaş Yaşam Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri N.H kızı Ö.H'ye; Amasya Şubesi Denetim Kurulu Başkanı G.Ç kızı H.Ç'ye; İstanbul Bakırköy Şubesi Denetim Kurulu Başkanı N.E kızı E.E'ye; İstanbul Tuzla Şubesi üyesi A.K oğlu İ.K'ya; Isparta Şubesi Yönetim Kurulu üyesi İ.B kızı Ö.B'ye; Körfez Şubesi dernek üyesi E.K kızı E.K'ya; Isparta Şubesi Dernek üyesi N.A kızı H.K'ya; Isparta Şubesi Dernek üyesi M.K oğlu Ö.K'ya ; Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Yedek Üyesi R.D kızı S.D'ye; Niğde Şubesi Yönetim Kurulu üyesi F.B ile Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İ.B' çocukları A.B'ye burs vermiş.

CİHAN

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)