11-06-2008, 18:18 | #1 |
***İzlerimi silemezsin***
Aşk deryasına dalalı
Ben sana aşık olalı Sesinden ayrı kalalı Neler çektim bilemezsin! Bu kavgada ben de varım Sesine doğru akarım Eski günleri ararım İnatçısın gelemezsin! Aylar oldu sesin’sizim Karıştı gecem-gündüzüm Sensiz hiç gülmüyor yüzüm Sen de bensiz gülemezsin! Aşk çarkı tersine döner Acılar üst üste biner Umutların bir bir söner İstesen de gülemezsin! Sevgisizlikten naçarım Kanlı gözyaşı saçarım Bütün umutlarım yarım Neler çektim bilemezsin! Bu yarışta ben de varım Diğer yarımı ararım Bulursam canım adarım Benim gibi bulamazsın! Bulamazsam diğer yarım Aşka kendimi yakarım İşte bu da son kararım Sen de bensiz gülemezsin! Onca sevgine karşı yâr Acıtan bir diken mi var Her söz yüreğine batar Benim gibi gülemezsin! Acıdan gül benzin solsa Yüreğin yarayla dolsa Ölüm çağırıyor olsa İstesen de ölemezsin! Gülen kim bilmiyorum ki Ve de sana diyorum ki Yalnız ben ağlamıyorum ki Sen de bensiz gülemezsin! alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-06-2008, 18:28 | #2 |
Bulamazsam diğer yarım
Aşka kendimi yakarım İşte bu da son kararım Sen de bensiz gülemezsin! Çoook güzeldi dostum yüreğine gönlüne sağlık |
|
11-06-2008, 21:46 | #3 |
Acıdan gül benzin solsa
Yüreğin yarayla dolsa Ölüm çağırıyor olsa İstesen de ölemezsin! Gülen kim bilmiyorum ki Ve de sana diyorum ki Yalnız ben ağlamıyorum ki Sen de bensiz gülemezsin! paylaşım için teşekkürler(+) |
|
11-09-2008, 17:50 | #4 |
Aşk deryasına dalalı
Ben sana aşık olalı Sesinden ayrı kalalı Neler çektim bilemezsin emeğine sağlık güzeldi... |
|
11-09-2008, 18:30 | #5 |
Bulamazsam diğer yarım
Aşka kendimi yakarım İşte bu da son kararım Sen de bensiz gülemezsin! emeğine sağlık güzel paylaşım |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|