![]() |
#1 |
![]() 2009 YILINA KADAR CHPLİYDIK DIYEBILIRIM AMA OLMUYOR ARKADASLAR CHP VE HIZMET BIRBIRIYLE UYUSMUYOR.BIR IZMIRLI OLARAK BU DURUMDAN UTANIYORUM HATTA UTANIYORUZ 5 YIL OLDU HALA METRO BITMEDI YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GIBI CÖKUYOR . HIC BI ORGANIZASYON YOK .TEK YAPABILDIKLERI PARA İSTEMEK DIYE DUSUNUYORUM. BU YUZDEN GECEN SECIMLERE AK PARTI DEN YANAYDI OYUMUZ AMA KAZANAMADI . İNSALLAH DIGER SECIMLERDE İZMIRI AK PARTI ALIR DA KALKINDIRIR .(UYUMA İZMİRLİ)
![]() Konu Cihannur tarafından (01-21-2015 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başlığın düzeltilmesi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Forumumuza hoş geldiniz.
AK Parti, her yerde götürdüğü hizmetle farkını ortaya koymuş durumda. Şu an İstanbul bir ucundan diğer ucuna metro ve metrobüsle kuşatılıyor. İnşallah darısı İzmir ve diğer güzel şehirlerimizin de başına. Güzel kentimiz İzmir'in de kısa sürede hizmete kavuşmasını dilerim. Sizi de kararınızdan dolayı tebrik ederim... Kısaca sizi tanıyabilmemiz adına yaşınızı ve mesleğinizi sormamın bir mahsuru yoktur sanırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kaçarı yok İzmir eninde sonunda ak partiyi seçecek,ha seçilmezse kendileri eder kendileri bulur ağlama hakkınada sahip değiller,tabi oy vermeyenler için geçerli bu
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İSMİM CAN YASIM 21 YA SIZIN?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İsmim Serdar yaşım 19.
Hoş geldiniz... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben umutluyum son seçimlerdeki artış ciddi oranda arttı izmir er geç alınacaktır
ama aynı şeyleri trakya için söyleyemeyeceğim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() AKP NIN TEK ZAAFİ ŞU BENZIN FIYATLARI VE VERGILER :/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |