07-20-2008, 12:33 | #1 |
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ AKPARTİMİZİN KAZANMASI HAYAL DEĞİL ÇALIŞMALIYIZ...
SELAM ARKADAŞLAR İZMİRDE İKAMETGAH EDEN BİRİ OLARAKinşalllah BELEDİYEYİ AKP PARTİMİZ kazanaçak
şuanki belediye iyi hizmet vermiyor metroyu bile bitiremedi.ANKARA büyükşehir belediye başkanı gibi çalışkan birini istiyoruz inşallah .. hayal olmamalı biz gençler PARTİMİZİ çevremize tanıtmalı hizmetlerinin ne olduğunu söylemeli gece gündüz dememeli çok çalışmalıyız BAŞBAKNIMIZIN dedigi gibi artık bence kavur izmir yok HERŞEY İZMİR İÇİN OLMALI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-20-2008, 12:35 | #2 |
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ AKPARTİMİZİN KAZANMASI HAYAL DEĞİL ÇALIŞMALIYIZ...
zaten akparti alır bu seçimde sular kanser riskli biliyorsundur
|
|
07-20-2008, 12:42 | #3 |
BİLİYORUM izmirin suyunda kanserijen madde varmış ANKARAbelediye başkanı melih gökcek beyler söylemese
kimse suyun içersinde kanserijen madde oldugunu bilemeyecek ciglide ikametgah etmekteyim. arsenik oranı yüksek olan bir şehirde yasıyorum belediye iyi hizmet vermiyor izmir halkı uyanmalı artık yeter izmirhalkın bazı kesimleri secimlere kadar su sorunuda unutur. yine CHP verirse şaşırmayalım |
|
07-20-2008, 12:57 | #4 |
Benim için şu anda İzmir den çok Diyarbakır önemli.. Diyarbakır ı aldığımızda birileri elindeki psikolojik gücü kaybedecekler. Allah Yardımcımız olsun
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|