![]() |
#1 |
![]() İzmir'de yöneticiler bugün arsenik skandalına çözüm aradı. Bulunan çözüm suyun yasaklanması oldu. Bakın nerelerde su yasak?
İzmir'de bir türlü kontrol altına alınamayan arsenik skandalı için bugün olağanüstü toplanan yerel yöneticiler soruna çözüm aradı. Toplantı sonrası İzmir Valiliği kamu kurumlarında şehir şebeke suyu kullanımını yasakladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise pazartesi günüden itibaren okullardaki depolara temiz su dolduracağını açıkladı. Halk ise su istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor. Şehirde arsenikli su paniği büyüyor. internethaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haberin özeti,chpli büyük şehir belediye başkanı 'su temiz halkımız içebilir' demekle yalan söylediği ortaya çıktı.
chp yerel seçimde çok fazla oy kaybı yaşıcak. Ak Parti oyları tavan yapacak. chpli belediyeler tembelliklerini bir kez daha göstermiş oldu. chp için el Fatiha ![]() Tabi halkın çektiği çile çok vahim,chpnin yara almasına seviniyorum ama halkın bu duruma düşmesinede üzülüyorum.Yazık günah. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnsanız sonuçta vicdanımız el vermiyor,biz onlar gibi değiliz.Onlar çıkar Kur'an kursunda hayatını kaybeden bacılarımıza 'gerici' der,türlü türlü hakaretlerde bulunur.Biz,en azından ben su çilesi çekenlere bakıp gülüp geçmem.Sonuçta hasta insanlar var,ufacık bebekler var,yaşlılar var,Kur'an kursunda hayatını kaybeden gonca güllerin yaşında erkek-kız çocukları var.Bizi onlardan ayıran fark bu,vicdanımız var,karşımızdakilerin insan olduğunun farkındayız,onların ise ne vicdanı var ne de insana gösterecek saygıları.
Kendilerini düşürüp düşürüp ağlasınlar,ben onlara bakıp ders almaya çalışırım.Canlı birer örnekler onlar benim için :-* Aralarında ak partililerde var unutmayalım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kuru yaş hikayesi yapmayacam sizin gibi değerli birine fakat Gav... denmiş bi kere.. :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Özlerine döndüreceğiz zamanla ;)
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() gurbete giden döner mi dönmez mi belli değil... :-X
önyargı yoq sadece kin var... :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yok hocam kin min yakışmaz bize,onlar kin besler anca,sonrada meydanlarda pöykürüler.
Gereken muameleyi sandıkta gösteririz gösteriyoruzda,ee terbiye etmek kolay değil zamanla olur herşey ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() fikri hür vicdanı hür bir türkiyeye yakışmayan şahsiyetler ki bunlar şahs-i menfaatlerinden başka bişey düşünmez ki devleti düşünsün. bunlara kin yaraşır üstadım... elbette sandıkta derslerini veriyoruz ama alan rrazı değil bu alışverişe... :
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Orası öyle ama zamana bırakmak lazım,git gide eriyip bitiyorlar,eriyorlar ki aralarında bazıları neyin doğru neyin yanlış olduğunu görüyor.10 sonra herşey daha da güzelleşcek inşaAllah :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|