![]() |
#1 |
![]() AK Parti Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Günaydın, yaklaşan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları kongresi öncesinde İl Başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim oldu. İl Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Günaydın; "Arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda İl Gençlik Kolları Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Partimizin gençlik teşkilatının kongreden güçlenerek çıkması için sürece katkı koyacağız. Mevcut İl Başkanımız Arif Uğurlu bugüne kadar bayrağı taşımıştır ve teşkilatımızı kongreye götüren süreci de demokratik olgunluk içerisinde mutlaka yönetecektir. Kendisinin yaş sınırı nedeniyle yapılacak kongrede aday olamamasından dolayı bir arayışa girilmiştir. Ben de Torbalı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yaptığım geniş istişarelerin sonucunda adaylığımı kesinleştirdim. İzmir'in 28 ilçesini kapsayacak olan, geniş katılımlı ve tabana hitap eden bir liste oluşturmayı hedefliyoruz. Uzun zamandır İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmamdan dolayı tabanı iyi tanıyorum. Herkesi kucaklayan bir yönetim listesiyle delegelerimizin karşısına çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapılacak olan kongrenin ve çıkacak olan sonucun partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biz Arif Başkanımızı her daim takdir ettik Bergama İlçesi olarak.Umarım sizin hakkınızda da hayırlısı neyse o olur Ömer Başkanım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HAYIRLI OLSUN PARTİMİZE VE İZMİRİMİZE.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BASKANIM SİZE TAM DESTEK BENDE İZMİRLİYİM ALLAHIN İZNİYLEEEEEEE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() allah hayırlara nesile etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hayirlisi olur insallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HAYIRLISI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hayırlısı hizmete devam..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar seçim oldu ve Hayırlısıyla Hamza DAĞ Başkanımızla yola devam ediyoruz.Allah utandırmasın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hayırlı olsun yeni Başkan ve Yönetimene başarılar dilerim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|