AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-17-2009, 03:31   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İzmir'de şok operasyon: 41 kişi gözaltına alındı
İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlılardan, aralarında Alaçatı Belediye Başkanının da bulunduğu 41 kişi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan 50 zanlı, sabah saatlerinde ''suç işlemek amacıyla çete kurmak'', ''görevi kötüye kullanmak'', ''ihaleye fesat karıştırmak'', ''rüşvet'', ''zimmet'', ''6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet'' suçlamalarıyla İzmir Adliyesine getirildi.

Zanlılardan 9'u savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Alaçatı Belediye Başkanı M.D'nin de aralarında bulunduğu 41 kişi ise tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün talimatıyla 4 gün önce İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Alaçatı Belediyesinde ''Fare Kapanı'' adıyla operasyon başlatmış, Alaçatı Belediye Başkanı M.D,, başkan yardımcıları T.İ, M.İ, meclis üyeleri A.Ö, N.G, M.L. ve Z.K, Celal Bayar Üniversitesinde görevli Prof. Dr. C.K. ile bir bankanın Çeşme Şube Müdürü, belediyeye iş yapan bazı müteahhitler, Belediyespor kulübü başkanı, belediyenin fen, imar ve yazı işleri, halkla ilişkiler, emlak, gelirler müdürlüğü birimlerinde görevli bazı bürokratlar, memurlar ve işçilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Belediyedeki ihale, hak ediş, imar planı dosyaları ile meclis kararlarına inceleme yapılmak üzere el konulurken, operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 6'sı ruhsatsız 12 tabanca, 5 av tüfeği, tarihi değeri olan 15 sikke ele geçirilmişti. (AA)

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi