![]() |
#1 | |||
![]() Binali Yıldırım İzmir'imin şu zamana kadar hiç görmedi bir şeyi yaptı.
1414 yeni proje... AkBelediyeciliği İzmir'e getirebilecek nadir insanlardan biri Yıldırım! İzmir'e Binali Başkan Lazım!
![]()
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İzmir'e 2 kez gittim. İlk gidişim 1996 senesi idi. Tabi o zamanlar pek farkında değildim. Bana güzel bir şehir izlenimi verdi. En çok fuarı gezmiştim. 2. gidişim 2006 senesi idi. Etrafa bir baktım her yer dökük, dağınık. Yağmur yağmıştı gittiğim gün, şehir merkezini su bastı. Koskoca İzmir ne halde demiştim o zaman.
İzmir'de yaşayan bir arkadaşım var. Kendisi bana aynen şunları söylüyor. 1- Alt yapı yok. 2- Teleferik yapılacak denildi, 5 senedir ses seda yok. Hem de İzmir'e ait olan, İzmir'in mal varlığı teleferik pas tuttu tutacak. 3- Metro desen, hak getire. 4- Şehir içi belediye otobüsleri sanki 90'lı yıllardan kalma. 5- Şehir merkezi karmaşık halde. Plan ve program yapılmamış. Mesela şehir merkezinin bir noktasında kaliteli ve elit siteler var. Buranın 100-150 metre ilerisinde gecekondu var. 6- İzmir körfezi rezalet durumda. 7- Üniversite öğrencilerinin, gençlerin sosyal aktivite alanları yok gibi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Peki kardeşim neden bu chp'li adaya oy veriyor İzmir'li vatandaş? Neden değiştirmiyor bu zihniyeti? Sadece Ak Parti için demiyorum, bir defa da Mhp'li adayı denesinler. Mesela Ankara-Çankaya. Buranın büyük kesiminin şöyle bir mantığı var. Çankaya belediyesi, chp'nin olsun da başkan kim olursa olsun mantığında. Ve çoğunluk atadan, deden kalma chp'li. Ayrıca çoğunluk alevi vatandaş. ( Ayrımcılık yapmak amacı ile söylemiyorum. )Ama yolda bu tarz adamlara soruyorum '' Şu mevcut belediye yönetimi Çankaya'ya ne yaptı? '' Cevap '' Hiçbir şey. '' Yine soruyorum '' O zaman niye oy veriyorsunuz bunlara? '' Cevap '' Cevap yok. '' Demek istediğim bu tarz insanlar İzmir'de çoğunlukta mı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Nasıl kurtulacaz bu zihniyetten, bilmiyorum. ![]() Senelerdir chp'nin elinde olan G.antep ve Kocaeli'yi bir çırpıda Ak Parti aldı. Ama bu 2 yeri bir türlü alamadı. Çankaya adayımız olan Barış Aydın hem genç hem de dinamik biri. Kendisi iş adamı, inşaatçı ve projeci. Ve alevi kökenli biri. Geçtiğimiz günlerde Ankara mitingine gitmiştim. Orada Çankaya ilçe başkan yardımcımız olan Coşkun bey ile ayak üstü sohbet ettik. Kendisine son durumu sordum, cevap '' CHP %40, Ak Parti %35. '' demişti. İnşallah aradaki fark kapanır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Binali Başkan'ın en önemli avantajı şu. Yeni çıkan büyükşehir yasası ile hem köylü hem de kasabalı vatandaş il ve ilçe belediyesi için oy kullanabilecek. Bilindiği gibi daha önce köyde ve kasabada yaşayan vatandaş muhtar, ihtiyar heyeti ve encümen için oy kullanabiliyordu. Köyde ve kasabada yaşayan vatandaş şöyle diyecek '' Muhalefet partisinin adayına versem ne olacak? Hükümetin adayına vereyim; yolumu, hastanemi, okulumu yapar. Alt yapı sorunumu çözer. '' Maalesef Çankaya'da böyle bir avantaj yok. ![]() İnşallah kısılır bu tarz inanların sesi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Dilerim İzmir de AK lanır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ak partili aileler ızmire mi yerleşse güzel olur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
1414 izmir projesi, akizmir, binali başkan, çok kolay akparti, izmirde akparti |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|