![]() |
#1 |
![]() Japon depremzedenin elindeki taşın sırrı
![]() Van'daki 5.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altından yaralı olarak çıkarılan Japon yardımsever Miyuki Konnai, enkaz altından çıkardığı taşı elinden bırakmıyor. Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yine enkaz altından çıkarttığı Japonca-Türkçe sözlüğü de başucundan ayırmayan Japon yardımsever, elindeki taşı göstererek, "Bu taş Türk insanının yardımseverliğini simgeliyor. Bu taşı gördükçe Türk insanını hatırlayacağım." dedi. Ailesine Japonca mesaj gönderen Konai, iyi olduğunu belirterek kendisine Türkiye'de iyi bakıldığını söyledi. Konai Türkçe olarak, "Her şey için teşekkürler. Türkiye ve Türk insanı çok yardımsever." dedi. Kaynak Haber 7 11.11.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#3 |
![]() Gayrimüslimler içinden Japonya ve Kore insanı bana çok sıcak geliyor. Japon kardeşimiz, bize yardım eli uzatmak için geldiği bu ülkede maalesef çok acı bir tecrübe yaşadı. Tek tesellimiz kurtulmuş olması. Kendisine Allah'tan acil şifalar dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Japon kardeşlerimizin bu konuda gösterdikleri hassasiyetten dolayı onları bağrıma basıyor ve selamlıyorum.
Bu tarz haberler iki ülke vatandaşlarının birbirine olan sevgi ve saygısını kuvvetlendiriyor. Ülkemizdeki bir çok insanın gösteremediği büyüklüğü Japon kardeşlerimizden görmek bizleri hem üzüyor hemde sevindiriyor. Konu Yıldırım tarafından (11-12-2011 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: tarz kelimesini taz şeklinde yazmışım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu millet seni unutmayacaktır önemli bir sorunu olmaması sevindirici dua edemiyoruz ama teşekkür ediyoruz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |