|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Oyuna başlamak için mavi daireyi tıklayın!Kurallar:1. Salın üstüne sadece 2 kişi binebilir.2. Baba, annesi olmadan kızları ile yanlız kalamaz.3. Anne, babaları olmadan oğulları ile yanlız kalamaz.4. Tutuklu hiçbir aile üyesi ile yanlız kalamaz.5. Salı sadece polis, anne ve baba kullanabilirler.Gidiş / Yolculuk için kırmızı kaldıracı tuşlayınız.Yocuları sala bindirmek veya saldan indirmek için, üstlerine gidip tuşlayınız.Bu testi Japonyada Bilgi/Işlemcilere, işe alırken uyguluyorlarmış.Çözmek icin de ortalama 15 dakika zaman tanınıyormuş. http://rapidshare.com/files/15480309..._TEST.rar.html
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Rar Dosyasının İçindeki Excel Dosyalı konuyu Başka formatta koyabilirseniz sevinirim Rapid Bir süre sonra bloke ediyor konuyu ayrıca kullanışlı değil.Teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu oyunun internet üzerinden oynananlarıda var ben oradan oynadım 5 dk da bitti basit gerçekten bene herkers yapar..paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Anladım forumda ayrıca varmış.Sonradan farketttim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğruyu itiraf edeyim 44 dk düşündüm ama sonunda buldum yani çözdüm , sonraki defa çözüm sürem 2 dk oldu , gerçi hakkımdaki bu istatistiki bilgiyi verdiğim için iş bulamayacağım başka yerde ama olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|