07-09-2007, 20:03 | #1 |
JAPONYADA İŞ BAŞVURULARINDA VERİLEN OYUN...
-- Japonya'da iş başvurularında aşağıdaki oyun veriliyormuş! Bir nevi zeka işi oldğundan sizlerle paylaşmak istedim Linke tıkladıktan sonra Büyük mavi yuvarlağı tıklayın.
Oyunun kuralı: "Herkes nehirden karşıya geçmeli" sala binecek kişilerin üzerine, salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor. Kurallar: Bir seferde sadece 2 kişi sala binebilir.Baba, anneleri yokken kızların hiçbiri ile yan yana olamaz. Anne de babaları yokken oğullarından hiçbiri ile yan yana olamaz. hırsız, polis yokken aile ile yalnız kalamaz.Salı kullanmayı da sadece anne, baba ve polis biliyor! hadi bakiim kolay gelsin [URL=http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf]..buyrun burdan.. [red][B]NOT: oyunu bitirebilenlerin "print screen" tuşuyla fotoğraf çekip buraya ekleyerek, bitirdiğini kanıtlaması rica olunur [/red]
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2007, 20:36 | #2 |
|
|
07-09-2007, 20:50 | #3 |
TEBRİK EDERİM KARDEŞŞ
JAPONYADA OLSAYDIN İŞİ KAPMIŞTIN |
|
07-09-2007, 23:23 | #4 | |
Alıntı:
|
||
07-10-2007, 12:44 | #5 |
yeni işin hayırlı olsun kardeş:D
|
|
07-10-2007, 17:12 | #6 | ||
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
07-10-2007, 19:15 | #7 |
bilmiyorum ama lisedeyken bi arkadaş sormuştu. :D ondan hatırladım...
|
|
07-14-2007, 14:38 | #8 |
garip olmuyor ya ben cahilim biraz
|
|
07-14-2007, 16:19 | #9 | |
Alıntı:
Polis ve hirsizı karşıya geçir polisi geri getir. Polis bir erkek çocuğu karsiya geçir, polis ve hirsizla birlikte geri dön. Adam ve ikinci çocuğu birlikte karsiya geçir yalniz geri dönsün. Adam ve kadinı karsiya geçir kadinı tek olarak geri getir. Polisi hirsizla birlikte karsiya geçir adam geri getir. Kadin ve adamı karsiya geçir kadinı tek olarak geri getir. Kadinla birlikte bir kızı karşıya geçir hirsiz ve polisi geri getir Polis ve ikinci kızı karsiya geçir ve oradan tek olarak geri dön. Polis ve hırsızı karşıya geçir bitti :D |
||
08-25-2007, 17:42 | #10 |
ben yapmistim bunu japonlar beni kapar kesin :P
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|