|
![]() |
#1 |
![]() Cesar teklifi Savunmasını yeni sezonda iki yabancı oyuncuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş’a menacerler akın ediyor... Siyah-Beyazlılar’a son teklif edilen isim, Yunanistan’ın Olympiakos takımında görev yapan Julio Cesar oldu ![]() Takımıyla 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki ve 1.88 boyundaki tecrübeli oyuncunun da futbol yaşamını Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığı belirtildi. Brezilya'da doğan Cesar, aynı zamanda İspanya pasaportuna da sahip... Real'de forma giymişti Bir dönem Real Madrid ve Milan takımlarının da formasını giyen Cesar; Real Socieadad, Benfica, Bolton gibi kulüplerde de top koşturdu. Sambacı'nın bonservisine 1.5 milyon Euro değer biçiliyor. Bu arada 2004 yılında Bolton'a giden Cesar'ın transferi hakkında yolsuzluk yapıldığı iddia edilmişti. Brezilyalı'nın menaceri Craig Allardyce'ın, dönemin Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın oğlu olması soru işaretleri yaratmıştı. Orhan Yıldırım-Fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gelsin de artık beşiktaşlı kardeşlerimizin yüzü gülsün >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
bu da kim yav menajerler basın gidin ya ertuğrul hoca kendin izle adam akıllı stoper ve ortasaha al şöyle takım halinde hücum savunma yapan bi kartal izlemek istiyorum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ertuğrul mu izlesin !!! onun yerine ben izlesem daha iyi oyuncu alırım o izlemesin rica ediyorum hatta kimse izlemesin futboldan anlayan yokki! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya olur mu öle şey
menajerler oyuncuları pazarlıyor olan bizim futbolumuza oluyor > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bize olan olmuş zaten gelen gelmiş baki bile oynuyor bizde ibrahim üzülmez bile bırak oda gelsin! gelin gelin hepiniz gelin!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ya aman nese karışık işler bunlar bana sahadaki zevkli kısım yeter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |