![]() |
#1 |
![]() K, L, A, C, I, T, S, F, O
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ak,at,kal,fok,ok,ot,of,ol,al,as,cıs,kıl,fos,tosss, kat,kot,tok,kol,kıt,tık,kıta,tıka,astı,kota,kasıt. ... gerisi birazdan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sat,tacı,sıfat,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() K, L, A, C, I, T, S, F, O
AL-KAL-AC-FOS-SAC-SOL-SAL-TIK-SIK-TIS-FOK-CAS-ACİL-ATIL-ASI-KAL-OL-KLAS-FACİA-FOSİL-CILT-AT-KAL-KOL-KOT-ISLAK-SIFAT-SAT-TACI-KIC-SOK-TAK-SOFİ-AKIT-YAKIT-TAKI.... 9 HARFTEN 38 SÖZCÜK TURETEBILDIM... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sal, acı, acılık, kal, saksı, saksafon, sofa, alık, akıl, acıklı, salla, osaka, tas, satıcı, alıcı, kalas, salak, alacak, sol, solak, kol, asılı, asla, fas, fıstık, tıkalı, kıt, kıtlık, ıslık, sıla, kıs
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
asfalt,askı,aslı,alıcı,acı,af,atla,atık,atak,aklık ,akıcı,altı,atılacak,asa,asılacak,ısı,ısıt,ıska,ıs kacı,ıslak,ıslat,tok, takı,toka,tık,tak,tas,tat,tıkla,tıklat,tıklattı,ta tlı,tas,takas,takıcı,takıcılık,takılı, takla,taksa,tıkalı,tıka,taka, sık,sakla,sıfat,sat,sıkıcı,satıcı,saklat,saf,sol,s ofa,solak,salak,sal,salcı,salcılık,salaklık,saflık ,fok,fal,falcı,falcılık, fasıl,fol,falaka,falso,fas, of,olta,ok,oltacı,oltacılık,ot,otlak,otla, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
lık,lot,cas,caf,cık,cıs,cos,tak,tac,tat,tas,tık,tı s,tok,sal,sat,saf,sol,sof,sok,fak, fal,fas,fıs,fok,fol,fos, (ya yazdım yazdım bağlantı gitti hepsi silindi tekrar bağlandım yokmu bunun bi çözümü yafff : ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|