![]() |
#1 |
![]() ![]() Bugünkü seçimlerde oy kullanamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti ve sonucu yorumladı.. Kılıçdaroğlu, 'İktidar gücüyle baskı yapıp sonuç böyle olmuştur' dedi.. Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin referandum sürecinde hoş olmayan kampanyalar yaptığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ortaya çıkan sonucu saygıyla karşıladıklarını belirterek, ''Türkiye sadece iki kişiden birini memnun eden kararlarla yoluna devam edemez. CHP olarak siyasi mücadelemize devam edeceğiz'' dedi. Kılıçdaroğlu, oy kullanamaması için de 'İstanbul'da kaydım vardı. Ama bilgim dışında hangi gerekçeden olduğunu bilmiyorum, gidiliyor adresim değiştiriliyor ve kaydım siliniyor. Oysa ben de her yurttaş gibi oy kullanacaktım. Bu güzel bir tablo değildir. Bu konuda partililerimi de üzdüysem onlardan da özür dilerim. Bunda benim de suçum var..' dedi.. Haber7
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (09-13-2010 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kılıçdaroğlu : CHP iktidara yürüyor!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu kadar basit bir konuşmayı bekliyordum vesselam...boşuna zahmet etmiş aynısını oylama başlamadn yazmıştık zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yine yazıp vermişler eline üç beş kağıt okuyo... Bize nasıl rezil olduğunu anlat By-Kaçakdaroğlu...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Cemaat Kılıçdaroğlu'nun adresini silmiş.
Mavera Haber Ajansı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() izledim biraz mora çalmış rengi...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İzledikçe nefretim taşıyor ne yalan makinesi bu dam
![]() Kendi kendisini yalanlıyor 2 dakika sonra söylediği ile 2 dakika önce söylediği çelişiyor,referandum şarpmış yolunu kaybetmiş bu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fare fare fare :D suratı değişmiş zavallı :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() vallahi saf billahi saf..
1 aydır ysknın sitesi duruyor... tc kimlik nonu giriyon nerede kullanacağın çıkıyor... arkadaş bu kadar saçmalanmaz ya... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|