![]() |
#1 |
![]() Abi anlamadım burda resimler falan paylaşılıo.
Teşkilatlar veya ne biliym foruma nereden katılınıosa ordan bi haber etsek güzel olmazmı ? Ben Kadıköyde ikamet ediyorum arkadaşlar. Dumlupınar'da
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sensizgülüm bende kadıköydenim ama buralarda maalesef partimizin gençlik kolları pek yaygın değil yada ben bilemiyorum,,,keşke kadıköy ümüzde hor ellerden kurtulup ak ellere kavuşabilse....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() haklısın dostum burayı resim arşivine çevirmek iyi değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnşallah sıra Kadıköyede gelecek Şişli,Bakırköy,Beşiktaş,Kadıköy nasıl Gaziantepe,Antalyaya geldiyse sizi seviyoruz KADIKÖY....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bende umranıyeden ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Tüm Ak gençliği bekliyoruz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kadıköyde neden bu kadar pasifiz ..?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben Üsküdarlıyım, Kadıköy'de yaşayan arkadaşım var diyorki; Kadıköy'de CHP koltuğa odun koysun yine %50'den fazla oy alarak çıkar! ;) Kadıköy çok fena kemikleşmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar bende DUmlupınarda Oturuyorum Yalnız Göztepe gençlik kolları başkanıyım. Kadiköyü bilenlere tarif ediyim Kadiköy Ticaret Mesleğin Yan sokağı var Pınar sokak Büromuz Orda . Madem bölgesel olarak gençlik pasif kalıyor Gelin ekibime katılın Aktifleşelim. Hafta içi bana destek olacak arkadaş pek olmadığından Bende hafta sonuna ayarlıyorum ki Dün Sahrayıcedit bugün ise Merdivenköy de kapı kapı dolaşıp İlçe yönetimi ve üyelerimiz ile gül dağıtımı yaptık. Sizde benimle çalışabilirsiniz arkadaşlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|