12-16-2012, 13:42 | #1 |
Kadir İnanır: Benim ecdadım olamaz
Bir dönem Türk sinamesına damga vuran isimlerin başında gelen Kadir İnanır, Habertürk gazetesinden Nazenin Tokuşoğlu'na vermiş olduğu röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
Kadir İnanır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmesi ile gündeme gelen Osmanlı Dönemiyle ilgili tartışmalara farklı bir boyut kazandırdı. İnanır, Osmanlı dizileriyle ilgili bir soruya verdiği, "evledının başını kesen benim ecdadım olamaz" şeklindeki yanıtla çok konuşulacağa benziyor. EN BÜYÜK SORUN KÜRT SORUNU Sizce toplumsal anlamda en büyük problemimiz ne? Kürt sorunu, adalet, gelir dağılımı, yüzlerce temel sorunumuz var. Ama bence en önemlisi, bu ülkede kardeşçe yaşamak istiyorsak, birinci sırada Kürt sorunu var. Herkes elini taşın altına koyacak, ezilecek o eller. Elimden geleni yapıyorum ama bunu yaptığım için kendimi ayrıcalıklı biri gibi görmüyorum. Böyle yapılması gerekiyor. FENERBAHÇE KAZANIRSA SEVİNİRİM Fenerbahçe Yüksek Divan üyesisiniz, devamı gelir mi? Yönetim kurulu, başkanlık... O, mesai gerektiren bir iş. Uğraşamam. Bunun senede iki toplantısı var, bana yetiyor. Hem de Fenerbahçe'yi çok seviyorum, bir katkım oluyor. Bu akşam ne olur? İyi olan kazansın ama Fenerbahçe kazanırsa sevinirim. EVLADININ BAŞINI KESEN BENİM ECDADIM OLAMAZ Tarihi diziler sürekli gündemde. Siz de TRT'de yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı dizisinden teklif aldınız. Ne dersiniz tarihi diziler için? "Ecdadımız, kahramanlarımız" dersek her sahnede, kötü bir tablo çıkabilir ortaya. Yani evladının başını kesen, benim ecdadım olamaz. Ama elinde kumanda var çevirirsin, derin tartışılacak bir konu değil. Gündem değiştirmek için yaratılmış bir tartışma. DEVRİMCİLER HİÇ YOK OLMAZLAR "Bu ülkeyi sevenler devrimcilerdir" dediniz sosyal medyada, yer yerinden oynadı. Öyledir, yine söylüyorum. Eski devrimcilerden kim kaldı? Onlar hiç yok olmazlar. Bu ülkenin gidişatından çok büyük devrimciler çıkacak, göreceksiniz. Bu ülkenin gerçek sahipleri ortaya çıkacak. Şimdi sessiz bir ortam var ama bir gün göreceksiniz. Bugün her şey güzel değilse, "Güzel değil" diyen insanların kavgasını birlikte göreceğiz. ensonhaber
Konu Katade tarafından (12-16-2012 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-16-2012, 14:19 | #2 |
Kadir baba biraz iyi biraz saçma konuşmuş...
|
|
12-16-2012, 14:43 | #3 |
osmanlınında senin gibi torunu olamaz zaten
|
|
12-16-2012, 14:52 | #4 |
Halkını şapka uğruna katleden kişi de senin atandır değil mi Inanır?
|
|
12-16-2012, 15:34 | #5 |
soysuz biri başka ne diyebilir ki
Osmanlı imparatorluğunun (O) harfini bile bilmeyen birisi ancak böyle söyler |
|
12-16-2012, 15:54 | #6 |
Demek ki o insanlar devletin ve milletin geleceğini kendi öz çocuklarından bile üstün tutuyor.Ben bunu görür bunu söylerim.
|
|
12-16-2012, 16:40 | #7 |
Devrimci dedikleriniz bu ülkede neler devirdi hala savunuyorsunuz....
|
|
12-16-2012, 16:52 | #8 |
Herkes epey ve katı osmanlıcıymıs ben susmalıyım yoksa iyi olmaz
|
|
12-16-2012, 17:41 | #9 |
Arkadaşlar unutmayalım ki Osmanlı gibi büyük devlet ihanetleri af etmezdi.Zaten bunun için 600 yıl sürmüş büyük bir devletti.Ama son dönemin padişahları ihaneti af ettigi için Osmanlı hızlı bir çöküş yaşadı.Bir söz vardır müslümanlar iki defa büyük devlet olacak biri osmanlı digerinide tarih ve zaman gösterecek.
|
|
12-18-2012, 01:20 | #10 |
Bu gün Kadir İnanır Of Çay reklamlarında oynuyor diye info@ofçay.com.tr adresine Kadir İnanırı reklamlarınızda oynatmaya devam ederseniz ürünlerinizi almayacağım diye yazdım
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|