AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-20-2013, 09:54   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Exclamation Kadirov'dan Skandal Sözler... Kadirov "İslamiyeti en iyi Putin Koruyabilir"

Kadirov'dan Skandal Sözler

Rus işgali sebebiyle Ürdün’e giden Çeçenlere Çeçenistan’a dönmeleri için çağrı yapan Kadirov’un açıklamaları bu kadar da olmaz dedirten cinsindendi.

Ürdün’de bir salonda toplanan Çeçenlere herşey yoluna girdi Çeçenistan sizi bekliyor diyen Kadirov, Çeçen bir gencin beklemediği soru karşısında adeta şok yaşadı.

Sorulan soru karşısında şaşkına dönen Kadirov, bir Rus’un bile kendini o şekilde savunamadığı biçimde Rusya’yı ve Devlet başkanı Vilademir Putin’i savundu.
Cesur gencin sorusu karşısında cesaretlenen seyircilerinde, genç Çeçen’e destek verip alkış yağmuruna tutmaları dikkatlerden kaçmadı.

Sorular karşısında oldukça köşeye sıkışan Ramazan Kadirov, akıl almaz bir iddiada bulundu. Kadirov, “İslamiyeti Ruslardan başkası koruyamaz!!!” diye konuştu.

Çeçen genç ile Kadirov arasında geçen tartışma:

Çeçen Genç: Geçenlerde senin bir videonu izledim, Orada Ruslar ve Çeçenlerin aynı ve bir olduklarını söylemiştin.Ne zaman Çeçenler ve Ruslar bir olmuş? Açıklama yaparmısın?

Kadirov: Sen benim dediğime dikkat etseydin tüm Dünya liderlerinin Rusya ile yakın olma hevesi içinde oldukalrını görürdün. Sen ki Ürdün’de yaşıyorsun buranın Kralı, Suudi Kralı, ve Suriye Cumhurbaşkanı (Esed) bile Rusya ile yakınlaşmanın yollarını aramaktalar. Tüm islam ülkelerinin liderleri Rusya ve Putin’e yaklaşmak istemektedirler.

Neden?

Çünkü İslamiyeti Ruslardan başkası koruyamaz!!!

Eğer sen Ruslar Hristiyan diye benimsemiyorsan Araplardan da 40 milyon haç takan Hristiyan var ve pek çok kilise vardır.
Şimdi söyle bakalım neden Rusları sevmiyorsun Neden Ruslar ve Çeçenler birdir dediğimde rahatsız oluyorsun?

Çeçen Genç: Çünkü Ruslar bizi çok katettiler.

Kadirov: Çeçenlerde onları katletti ama,

Çeçen Genç: Topraklarımızı işgal edenleri ne yapacaklardı?

Kadirov: Ama bir dakika! Neden Ruslar Çeçenleri öldürdü biliyormusunuz?

Seyirci: Çünkü onlara boyun eğmediğimiz için!

Kadirov: Sen nerden bileceksin boyun eğmemenin ne demek olduğunu? Şunun tipine bakın? Böyle bir Çeçen mi olur?

İşte o tartışmanın yapıldığı görüntüler:

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

habervaktim

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2013, 22:09   #2
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Haarp arkadaşımız bir soru sormuştu münazara yapmak istediği konu ile ilgili umarım bu haber sorduğu tüm soruların cevabı olmuştur.

Bu adam rusya tarafından yetiştirilip bilinçli olarak çeçen askerlerin arasına gençken yerleştirilmiş ve uzun vadeli bir plan sonucu yükselen bir istihbarat elemanı. Rusya bir çok ülkede bu tip yerleştirmeler yapmış ve bazende başka ülkeleri yok etmekle tehdit edip sonrada koruma karşılığı onlarında başka ülkelere böyle gitmesini sağlamıştır.

Rusların ilk tercihi istediklerini kaba kuvvetle almak yada bu tip gizli askerlerle toplumsal ve ahlaki değerleri kıymetsiz hale getirip sonrasında kesin bir değişimle herkesi kendi istediği yöne, mecburi bir yönelişe tabi tutmak iyi bir istihbarat tekniğidir. Araştırmadım fakat eğer böyle bir istatistik daha önce yapılmışsa eminim birinci rusya çıkar açık ara.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2013, 04:10   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haarp arkadaşımız bir soru sormuştu münazara yapmak istediği konu ile ilgili umarım bu haber sorduğu tüm soruların cevabı olmuştur.

Bu adam rusya tarafından yetiştirilip bilinçli olarak çeçen askerlerin arasına gençken yerleştirilmiş ve uzun vadeli bir plan sonucu yükselen bir istihbarat elemanı. Rusya bir çok ülkede bu tip yerleştirmeler yapmış ve bazende başka ülkeleri yok etmekle tehdit edip sonrada koruma karşılığı onlarında başka ülkelere böyle gitmesini sağlamıştır.

Rusların ilk tercihi istediklerini kaba kuvvetle almak yada bu tip gizli askerlerle toplumsal ve ahlaki değerleri kıymetsiz hale getirip sonrasında kesin bir değişimle herkesi kendi istediği yöne,
Çok doğru aynen katılıyorum... Lakin Rusya Abd'yi Suriyede neden uyardı !!! Bu dikkat meselelerin ehli için elzemdir...! Biraz sabır yakında Kadirov hakettiğini bulacak inşaAllah...! En azından şimdilik Ürdün gençleri ağzının payını verdi ! Bazı Türkler Osmanlı camilerini sahipleniyor yaygarası ile Kadirova sahip çıkmazlar ise...! Türkiyeye cellatlarını gönderip Mücahid ve ailelerini katledip kaçırmaya göz yumması biter ise...!

Alıntı:
mecburi bir yönelişe tabi tutmak iyi bir istihbarat tekniğidir. Araştırmadım fakat eğer böyle bir istatistik daha önce yapılmışsa eminim birinci rusya çıkar açık ara.
Mi6 ve Mi5 Birinci, Cia-Mossad İkinci, Pakistan Isı Üçüncü, Kgb ve Fsb dördüncü sıradadır ! 2.,3.4. lere bilgi aktarımını MI5 ve MI6 yapar ! Cia süzgecinden geçirir ! Mossad uygular ve dağıtır !

Konu HaArP tarafından (11-21-2013 Saat 04:24 ) değiştirilmiştir..
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2013, 10:58   #4
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Sanırım anlaşmazlık olmuş,ben bu teknikten bahsetmiştim en iyi istihbarat örgütünden değil. Dünya savaşında tüm dünya iç içe iken rusya çok zor ve soğuk bir yüz ölçümü olarak kendi bölgesinde tıkılıp kaldı. Ne saldırabildi nede almanya dışında ciddi bir saldırıya uğradı.

Bu ülke istihbarat toplayarak ayakta kaldı çünkü vur kaç için çok geniş arazileri ve -70 derece soğukları vardı. Dünya sıralaması ne olursa olsun bana göre kgb istihbarat yönünden 1 numara. Teknolojiyi geriden takip ederek kaba tabirle el emeğini kullandı,amerika ve diğer teknolojisi yüksek ülkeler gibi her işi tuşlara bırakmadı.

Ayrıca unutmamak gerekir en iyi istihbarat örgütü sıralamasında ruslar 4. sırada olsada çeçenistan mücahidleri diye adlandırılan insanların başından bir rus çıktı. ne bir yahudi ne bir abd elemanı nede mi5-mi6
Alt 11-22-2013, 03:36   #5
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım anlaşmazlık olmuş,ben bu teknikten bahsetmiştim en iyi istihbarat örgütünden değil. Dünya savaşında tüm dünya iç içe iken rusya çok zor ve soğuk bir yüz ölçümü olarak kendi bölgesinde tıkılıp kaldı. Ne saldırabildi nede almanya dışında ciddi bir saldırıya uğradı.

Bu ülke istihbarat toplayarak ayakta kaldı çünkü vur kaç için çok geniş arazileri ve -70 derece soğukları vardı. Dünya sıralaması ne olursa olsun bana göre kgb istihbarat yönünden 1 numara. Teknolojiyi geriden takip ederek kaba tabirle el emeğini kullandı,amerika ve diğer teknolojisi yüksek ülkeler gibi her işi tuşlara bırakmadı.

Ayrıca unutmamak gerekir en iyi istihbarat örgütü sıralamasında ruslar 4. sırada olsada çeçenistan mücahidleri diye adlandırılan insanların başından bir rus çıktı. ne bir yahudi ne bir abd elemanı nede mi5-mi6
Afgan-Rusya savaşına Pakistan ISI'nin rolüne, Rusya'nın Afgan Mücahidleri tarafından paramparça edilmesine ramak kala Abd'nin ve Onun kankası Suudun 4 Milyar Dolar verip Rusyanın yaşamasına nasış izin verdiğine dair derin konulara girmek lazım gelir...!

Benim naçizane ifade etmek istediğim şey ise Ülke ve Devletler rekabetçi birer şirkettir ! Küresel Ağlarla İstihbaratları birbirine bağlanmıştır ! Bunların karşısında Komunizmin çökmesinden sonra ki Tek karşıt Taraf İslam kalmıştır !!! Mesele budur ! İslam diye Şeriat ve Hilafet isteyen kimlerle savaşıyorlarsa onlar İslam'ın Mücahidleridir... Şehadetleri üzerinden Terör diye siyaset yapanlar ! Bunun hesabını Allah'a veremiyeceklerdir...!!!

Gelelim Kadirova ! Aslan Mashadovu Rusyaya istihbaratını Türkiye üzerinden veren Abd idi ! İstihbarat konusunu sen anla ! Rus İstihbaratının tekniği basit Dinini Dünyalık satan Bu zamanda bolca !!! Lakin Maide 54ncü ayeti çok dikkatli okuyunuz....!
Alt 11-22-2013, 22:50   #6
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Daha önce hesap vermişsiniz gibi iri iri konuşuyorsunuz bu kükreyişinizin sebebi ne olaki? . Çok seviyorsanız gidin katılın klavye başında ne işiniz var azizim?, kişi neyi seviyorsa daima ondan bahsetmeli demiş bir veli.

Sana silah doğrultmayanı, seninle savaşmayanı öldürmeyeceksin buyurulmuş nedir bu mücahit merakınız anlayamadım.

El-Kaide isimli örgüt 11 eylül saldırılarını yaptığı zaman ölen insanların hiç bir tanesi bize silah doğrultmamıştı. Hz Ali r.a hazretlerinin nefsinden bildiği için öldürmediği adam aklıma geliyor bu mücahit olaylarında.

Dini,milleti için savaşandan onu yaradan razi olsun,o kadar derin ve kötü düşünmüşsünüzki İslam yolunda savaşmış ciddi Müminleri bile terörist olarak tanımlayan biri olarak hitap etmişsiniz bana ve tabi bu fikrinizin benim için hiç önemi olmadığını bilmenizi isterim.

Bir gün bir yiğit çıkar,şemali dedesininki gibi adıda adı gibi,toplanın gelin der gideriz nereye derse. Onun dışında kendi çabaları ile şehadeti tadan kardeşlerimiz haklarını helal etsinler bizde o yürek yok. Fakat islam adına diyerek cinayet işleyenler asıl hesabı verecek olanlardır ve tabi kimi savunduğunu bilmeden onlar mücahittir diyenler.
Alt 11-23-2013, 03:40   #7
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Sana silah doğrultmayanı, seninle savaşmayanı öldürmeyeceksin buyurulmuş nedir bu mücahit merakınız anlayamadım.

El-Kaide isimli örgüt 11 eylül saldırılarını yaptığı zaman ölen insanların hiç bir tanesi bize silah doğrultmamıştı. Hz Ali r.a hazretlerinin nefsinden bildiği için öldürmediği adam aklıma geliyor bu mücahit olaylarında.
Mesele anlaşılmıştır kardeşim... Sizin 11 Eylül olayını El Kaidenin yapmadığından hatta Londra, Madrid ve İstanbul Patlamalarınıda yapmadığından kısacası Dünyadan haberiniz yok anlaşılan !!! Mücahid merakı değil Mücahidlere atılan iftiraların deşifresi desek daha doğru olur !!!
Alt 11-23-2013, 10:26   #8
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Şimdi ben amerikayım,2000 den fazla insanımı büyük bir saldırıyla öldürmeyi ve bunu bahane ederek afganistana girmek istiyorum(abd afgan savaşı hiç bitmemiş ve abd halen afganistanda iken) fakat bunun normal insanların mesela sizin bile anlayabileceğiniz yanlışlarla yapıyorum öylemi diyorsunuz?

Mücahidlerin haklarını siz neden savunuyorsunuzki? Öyle bir görevmi verildi size? yani nasıl desem, o mücahitler sizin içinmi öldüler İslam içinmi? İslam için öldülerse bırakın dinin sahibi onları hem savunur hem temize çıkarır.

Siz her yerde mücahit reklamı yaparak hem bizi hem kendinizi günaha sokuyorsunuz belkide olana değil olmayana mücahit diyoruz ,halbuki siz hiç gündeme getirmeseniz böyle bir konu açılmayacak

Deşifre etmek istiyorsanız bir yazı dizisi hazırlayın sapla samanı ayırdığınız. Yani mücahit olanlar mücahit olmayanlar en azından bizde bilgilenmiş oluruz. Deşifre böyle edilir adnan oktar yazılarındaki enteresan bilgilerle değil,çünkü internette 11 eylül saldırıları ile ilgili her 100 videonun 90 ı onun ekibi tarafından hazırlanmıştır.

Konu Ekinoks tarafından (11-23-2013 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir..
Alt 11-25-2013, 06:06   #9
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Şimdi ben amerikayım,2000 den fazla insanımı büyük bir saldırıyla öldürmeyi ve bunu bahane ederek afganistana girmek istiyorum(abd afgan savaşı hiç bitmemiş ve abd halen afganistanda iken) fakat bunun normal insanların mesela sizin bile anlayabileceğiniz yanlışlarla yapıyorum öylemi diyorsunuz?
Abd'yi 11 Eylülde vuran İsrail'di ! Cia-Mossad ortaklaşa operasyonu idi ! İsrail suçu El Kaide'ye attı çünkü El Kaide Rusyadan sonra elini filistine atmak istemişti ! Böylece İsrail asıl düşmanını Abd ile çarpıştırdı ! İsrail Abd'nin kazanacağını sandı ! Yanıldı ! El Kaide'de bu avantajı kullanıp Hilafet Projesini adım adım uyguladı !

Alıntı:
Mücahidlerin haklarını siz neden savunuyorsunuzki? Öyle bir görevmi verildi size? yani nasıl desem, o mücahitler sizin içinmi öldüler İslam içinmi? İslam için öldülerse bırakın dinin sahibi onları hem savunur hem temize çıkarır.
Her Müslüman Hak ile Batıl mücadelesinde vardır !

Alıntı:
Siz her yerde mücahit reklamı yaparak hem bizi hem kendinizi günaha sokuyorsunuz belkide olana değil olmayana mücahit diyoruz ,halbuki siz hiç gündeme getirmeseniz böyle bir konu açılmayacak
Siz Mücahidlerden rahatsız olmalısınız !

Alıntı:
Deşifre etmek istiyorsanız bir yazı dizisi hazırlayın sapla samanı ayırdığınız. Yani mücahit olanlar mücahit olmayanlar en azından bizde bilgilenmiş oluruz. Deşifre böyle edilir adnan oktar yazılarındaki enteresan bilgilerle değil,çünkü internette 11 eylül saldırıları ile ilgili her 100 videonun 90 ı onun ekibi tarafından hazırlanmıştır.
Öncelikle ön yargılı düşünmeden önce nikimn üstüne tıklayıp önceki yazılarımızı okumanızı öneririm !
Alt 11-25-2013, 06:30   #10
Kullanıcı Adı
HaArP
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)