AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 05-30-2008, 00:15   #1
Kullanıcı Adı
Katil
Standart Kahroluyorum!..

İsmet İnönü’nün “Bu memleket bir tane adam yetiştirdi. O da dinci çıktı.” (1973) dediği Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, bu gece sessiz sedasız ev hapsine mahkûm oldu.
O’nu, Siyonistler, masonlar, İslam ve Türkiye düşmanları hiç sevmediler.
Bunu anlamakta zorlanmıyoruz.
Ya alnı secdeye varıp Hoca’nın ardından küfredenlere ne demeli?
Sahi, Erbakan Hoca ne yapmıştı onlara?
Ezan okumanın yasak olduğu bir ülke’nin Meclis kürsüsünde ‘Allah’ın selamı ile konuşmaya başladığında’ en çok Müslümanlar eleştirdi O’nu.

Eli iş tutamayanlar, adam yerine konulmayanlar, köylüsün, köylü kal! söylemine muhatap olanlar, hakim devletin keskin kılıcından korkan pısırık Müslümanlar, bir zamanlar islamdan bihaber yetişecek neslin endişesini duyanlar, adam yerine konulmazken bugün memleketin her köşesinde türlü kademede görev yapanlar. Size ne oldu?

İzzet, onur ve saygınlığımızı yeniden kazanmamızda zerrece katkısı yok mudur, bugün sesimizi çıkartmadan ev hapsine mahkûm ettiğimiz Erbakan Hoca’nın?

Hukuksuzluğun, siyasal yargının, Siyonist kıskacın kurbanı olan bir hizmet adamı beyhude sebeplerle ev hapsine yatıyor!

Kimse için bir şey ifade etmiyor mu?

Hiç mi vicdan kalmadı bizleri ayakta tutan cesetlerde?

Allah rızası için HAYKIRACAK kimse yok mu?

Yüreği kan ağlayan bir adem çıkmaz mı?

Ne oldu Sadet Partisi teşkilatlarına?

Ne oldu Hoca’nın en çok sevdiği kurum olan Anadolu Gençlik teşkilatlarına?

Siz neden susuyorsunuz?

Bir iki kuru basın açıklaması dışında ne yaptınız?Tüm yükü yine Sayın Kutan’ın sırtına yüklemek ne kadar adil?

Çıkın ortalığı ayağa kaldırın demiyorum!

Ama AKP’yi eleştirmek dışında ne yaptınız?

AKP’den medet ummak neye yarar.

Onlar zaten Hoca’yı terk edip gitmekle yapmaları gerekeni yapmadılar mı?

Hoca’yı 30 kişi mi karşılayacaktı havaalanında?

Tekerlekli sandalye ile boynu bükük bir halde mi görecektik Hocamızı?

Kanıma dokunuyor PC başında bu cümleleri yazmak.

Kahroluyorum.

Ellerim titriyor toparlayamıyorum.

En basitinden ağlamak istiyorum…

Alıntıdır. Bikaç kelimeyi düzelttim.

Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-30-2008, 00:26   #2
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Kahroluyorum!..
Sormak lazım Sayın Erbakan' a terk mi edilmiş, " AKP" liler tarafından ... Eminim ki, Hayır diyecektir. Terkedilen sadece zihniyet diyecektir. Türkiye de neşv-ü nema bulamayacak bir siyasi anlayış ...

Sayın Erbakan' ın ağzı ile yazılmış bu yazıya ; Sayın Erbakan' ın ağzı ile yazılmış bir yanıt, AKP li değil, AK PARTİ li bir fani olarak kabul et beni de ...

Son söz ... Saygılarımla .
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 00:29   #3
Kullanıcı Adı
sümeyye_60
Standart Kahroluyorum!..
bu yapılan ne adalete nede medeniyete sığacak şeyler. neydi Onun tek suçu bu ülkenin insanını karşılıksız sevmek mi? zannediyorlar mı ki onu eve hapsederek göğsündeki imana engel olacaklarını. bu ülkeye hizmet etmiş vatan aşkıyla yanan bir MÜCAHİTTİR o. ALLAH kendisine sabırlar versin ne diyeyim. ama hala o tekerlekli sandaliyede gidişi gözlerimin önünde içim yanıyor HOCAM içim seni böyle görmekten...

zalimler için yaşasın cehennem...
sümeyye_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 00:33   #4
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Kahroluyorum!..
Gerçekten çok üzülüyorum hoca için ama yine ev hapsi parmaklıklar ardından iyidir..
Alt 05-30-2008, 00:34   #5
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Kahroluyorum!..
karamsarlik yapmanin anlami yok sonucta herkes sonsuza kadar lider olmaz

hepimiz en iyisi icin degisime hazir olmaliyiz

sabit fikirli olmanin anlami yok
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 00:35   #6
Kullanıcı Adı
Katil
Standart Kahroluyorum!..
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Sormak lazım Sayın Erbakan' a terk mi edilmiş, " AKP" liler tarafından ... Eminim ki, Hayır diyecektir. Terkedilen sadece zihniyet diyecektir. Türkiye de neşv-ü nema bulamayacak bir siyasi anlayış ...

Sayın Erbakan' ın ağzı ile yazılmış bu yazıya ; Sayın Erbakan' ın ağzı ile yazılmış bir yanıt, AKP li değil, AK PARTİ li bir fani olarak kabul et beni de ...

Son söz ... Saygılarımla .
Olayı AK Parti - Milli Görüş kavgasına taşımayalım dilerseniz! Zinhar o şekilde işin içinden çıkılmaz!

AKP eleştiriliyor. Orası doğru. Lakin Anadolu Gençlik derneği ile Saadet Partililer daha fazla eleştiriliyor! Bunuda görmek gerekir!

Mevzuyu "Erbakan Hoca'yı gönülden seven bir kişinin yaşanan vefasızlıklar karşısındaki isyanı" şeklinde yorumlamak daha mantıklı gibi geliyor!

Burada verilmek istenecek en son mesaj AKP-Milli Görüş kavgasıdır!
Alt 05-30-2008, 00:40   #7
Kullanıcı Adı
sümeyye_60
Standart Kahroluyorum!..
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
karamsarlik yapmanin anlami yok sonucta herkes sonsuza kadar lider olmaz

hepimiz en iyisi icin degisime hazir olmaliyiz

sabit fikirli olmanin anlami yok
konuyu okumadınız herhalde burada üzüldüğümüz durum Erbakan'ın haksız yere hapis cezasıyla cezalandırılmasıdır. bu ülkeye bu kadar hizmet etmişken ona bu cezanın reva görülmesidir. neyse konuyu tartışmaya cevirmeyelim...
sümeyye_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 00:43   #8
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Kahroluyorum!..
Keşke konu sadece o olabilseydi ... Bizde ona haiz yazar görüş bildirirdik. Eğer içine o da katıldı ise niyet de ortadadır.

Sayın Erbakan ile ilgili bir köşe yazısına "çok şey öğrendim eksiklerimi tamamlayan bir yazı idi buraya da taşınmasına çok sevindim" diye yorum yazdım.

Bu yazıda maalesef 2 kez okumama rağmen o içeriği bulamadım. Bunu benim sığ zihnime de verebilirsin ...Ancak yazıdan aldığım mesaj bu ...

Senin manidar açıklaman içinde teşekkür ederim, taşıyan olduğun için de gönül verdiğin kişinin altına paylaştıklarımı yazamadığım için helallik isterim. Ancak yazı kasıtlı ...

saygılarımla ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 00:54   #9
Kullanıcı Adı
Katil
Standart Kahroluyorum!..
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Keşke konu sadece o olabilseydi ... Bizde ona haiz yazar görüş bildirirdik. Eğer içine o da katıldı ise niyet de ortadadır.

Sayın Erbakan ile ilgili bir köşe yazısına "çok şey öğrendim eksiklerimi tamamlayan bir yazı idi buraya da taşınmasına çok sevindim" diye yorum yazdım.

Bu yazıda maalesef 2 kez okumama rağmen o içeriği bulamadım. Bunu benim sığ zihnime de verebilirsin ...Ancak yazıdan aldığım mesaj bu ...

Senin manidar açıklaman içinde teşekkür ederim, taşıyan olduğun için de gönül verdiğin kişinin altına paylaştıklarımı yazamadığım için helallik isterim. Ancak yazı kasıtlı ...

saygılarımla ...
Bir önceki mesajımda yazdığım gibi.

AKP bir eleştirilmiş ise, Anadolu Gençlik Derneği ile Saadet Partisi mensupları 1000 eleştirilmiş!

Öküz altında buzağı arayarak koskoca yazıda bulunan küçük bir "veryansın" a "tamam buradaki mesaj budur" demek çok Akl-ı Selim kişinin yapacağı iş olmasa gerek!

Buradaki mesaj birçok arkadaşımızında katılacağı üzre "Erbakan Hoca'nın haksız bir şekilde ev hapsine mahkum edilmesi ve buna başta Milli Görüşlüler olmak üzre hiç kimsenin ses çıkarmamış olmasıdır"!

Kusura bakmayın ama gerçekten "öküz altında buzağı aramak" deyiminden başka söylencek bir kelime bulamıyorum bu mesajınıza!

Bu arada belirtmekte fayda görüyorum. Yazıyı yazan herhangi bir gazeteci filan değil. Nihat Topçu isminde Milli Görüşlü bir kardeşimiz-abimiz.

Her neyse. Konunun tartışmaya dönüşmemesini temenni ederek (özel mesaj yolu ile tartışılabilir) olayı noktalamayı istirham ediyorum.

Mutlu kalın...
Alt 05-30-2008, 00:58   #10
Kullanıcı Adı
yolcu44
Standart Kahroluyorum!..
Katil arakadaşımız adamı katil eder
Üslubunuz biraz daha yumuşak olabilir :-*
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)