AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2009, 19:07   #1
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
Standart kamer genç meclis başkanlığına aday(komedi gibi)
Kamer Genç TBMM başkanlığına aday

...
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç 4 Ağaustos'ta yapılacak Meclis Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

30 Temmuz 2009 14:25

TBMM Başkanlığı için adaylığını açıklayan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, ''Mecliste partizanlığı sona erdirmeyi en iyi şekilde ben becerebilirim'' diyerek, tüm milletvekillerinden oy istedi.
9. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne katılmak için Tunceli'ye gelen Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Celal Doğan Parkı'nda yaptığı basın toplantısında, TBMM başkanlığına adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Genç, ''23. dönem milletvekilliğinden sonra, TBMM başkanlığına ben de aday oldum. Fakat bütün partiler Köksal Toptan'ın üzerinde anlaşınca, ben de dedim hadi oyun bozanlık yapmayayım ve Köksal Toptan tek aday kalsın diye adaylıktan çekildim'' dedi.
''MECLİS ÇALIŞMALARINI EN İYİ TAKİP EDEN BENİM''-
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, parlamentonun en kıdemli, en bilgili ve parlamentonun iç tüzüğünü en iyi bilen milletvekilinin kendisi olduğunu iddia etti.
''Meclis çalışmalarını en iyi takip eden benim. Zaman zaman mecliste çok ciddi tavırlar koydum'' diyen Genç, şunları söyledi:
''Meclisin işleyişini en iyi bilen benim. Mecliste partizanlığı sona erdirmeyi en iyi şekilde ben becerebilirim. En tarafsız meclis yönetimini, bürokrasiye ulaştırabileceğime inandığım için meclis başkanlığına aday oluyorum. Milletvekillerinin vicdanlarına sesleniyorum. Gizli hücrelerde bana oy vermelerini diliyorum.''
Kamer Genç, bir gazetecinin ''Hangi partilerden daha çok oy bekliyorsunuz?'' sorusu üzerine şu yanıtı verdi:
''Bütün partilerden. Hiçbir parti ayrımı yapmıyorum. Benim tarafsız bir meclis başkanlığı yapacağımı da herkesin bilmesi lazım. Ben hiçbir siyasi partiye mensup değilim. Hiçbir siyasi örgütün de mensubu değilim. Tam vicdanı hür, tarafsız bir kişiyim. Bunu meclis çalışmalarımda da gösterdim. Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğünü savunan bir kişiyim. Soyguna talana karşı çıkan bir milletvekiliyim. Eğer TBMM üyeleri bu nitelikteki birinin meclis başkanlığına gelmesini istiyorlarsa işte hodri meydan ben adayım buyursunlar bana oy versinler dedi.
(AA )

Konu çalıkuşu tarafından (07-30-2009 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir..
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-30-2009, 19:11   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı

Birde tarafsız olurum demiş
Alt 07-30-2009, 19:40   #3
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
şaklaban kamer'in yapacağı en iyi meslek palyaçoluktur.

buna oy veren aşiret'in soyunu kurutmak gerekir
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2009, 19:45   #4
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
tarafsız olurum diyene bak hele, meclis başkanı seçilse zaten ak partiyi bitirmek için ellerinden geleni yaparlar o yüzden kamer genç pek fazla hayal kurmazsın bence
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2009, 19:52   #5
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
körünüde öldürmemiş tüm partilerden oy bekliyormuş ayrım yapmıyormuş...
kamer genç en iyi yaptığı iş hafızalardan kazınmayan çiçek sulamasıydı kayda değer başka yaptığı iş yok:P
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2009, 20:26   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
medrano sirkine yönetici aranıyormuş...kamer beyi oraya uygun gördüm kabul edenler?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2009, 11:58   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Ağlar mısın güler misin türünden bir komedi..Liyakat desen sıfır,ehliyet desen bom boş,hakkaniyet duygusunun 'h'si yok,yani anlayacağınız kos kocaman bir sıfır TBMM gibi onurlu bir makama aday oluyor!Kör bir ideoloji ile iki kelimeyi geçemeyen Genç,milletin başkanlığını yapacakmış,yarından tez yok terk ederim Türkiye'yi=)
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2009, 12:12   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
medrano sirkine yönetici aranıyormuş...kamer beyi oraya uygun gördüm kabul edenler?

Haber gerçekten şaka gibi ben adem beye katılıyorum el kaldırıyorum
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2009, 12:12   #9
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
etmeyenler(arkadaşlar ciddi bir oylama yapıyoruz burada koca medrano sirkinin geleceği söz konusu)
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2009, 12:25   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sirk bile yönetemez,bence Tunceli'de kendisine adetta tapan köylülerinin bulunduğu köye,KÖY Muhtarı olarak atamasının yapılmasını arzu endam ederim:D
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
aday, kamer genç, meclis başkanlığı, oy, parti

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)