AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2008, 18:06   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Kamer Genç ve CHP'lilerden Abdullah Gül'e Protesto
Meclis'te kameraları her gördüğü yerde basın açıklaması yapan ve Genel Kurul salonun provokatif konuşmaları ile ön plana çıkan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanı Gül kürsüye gelince, oturduğu sıradan bağırarak Gül'ü protesto etti...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül TBMM’nin 23. Dönem 3. Yasama Yılı’nın açılışında, protestolara maruz kaldı. Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü protesto eden sözler sarf etti. CHP'liler de Gül Genel Kurul salonu geldiğinde ayağa kalkmadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'da Yeni Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Kurul salonunda, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in protestosu ile karşılaştı.

TOPTAN UYARDI

Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın daveti ile Genel Kurul salonuna giren Gül, kürsüye geçti ve istiklal marşının okunmasından hemen sonra, Kamer Genç, "Çankaya Köşkü'nden Atatürk'ün izleri siliniyor. Protesto ediyorum" diye bağırdı.

İstiklal marşının okunmasının hemen ardından Genel Kurul salonunda oturduğu yerden kalkarak "Laik demokratik cumhuriyetin ilkelerine uymayan biri o Köşk'te oturamaz. Orada Atatürk’ün izleri kalmadı. Sizi protesto ediyorum” diyen Genç'in sözleri Genel Kurul salonunda şaşkınlığa neden oldu. Genç'in bu çıkışına karşı bazı AK Parti'li vekiller "otur yerine" diye karşılık verirken, araya Meclis Başkanı Köksal Toptan girdi.

GÜL HİÇ ORALI OLMADI

Toptan'ın "Sayın Genç Lütfen" diye uyarılarına rağmen Kamer genç susumadı. Kamer Genç'le hiç ilgilinmeyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise konuşmasına başlarken, Genç de Genel Kurul salonunu terk etti.
Öte yandan CHP Grubu'nun da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Genel Kurul salonuna girerken ayağa kalkmadığı gözlemlendi.

Haber 7

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2008, 18:15   #2
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Kamer Genç tam bi fiyasko... O adam hakkında yorum yapıp da harcanan nefes ise heralde haram olur.Benim yorumumum sadece bu:D
tereddütsüz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2008, 18:23   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ya bu aralar "fetva" vermek pek bir moda. Siz yapmayın bari hocam. Şimdi haramdır diye insanlar gelip düşüncelerini söylemezler filan...(:

Benim bu haberi paylaşmaktaki asıl maksadım Kamer Genç ile CHP'nin aslında ne kadar da benzeştiğini göstermekti.

Yani mecliste MHP var, DTP var, Bağımsızlar var, DSP var; ama hepsinde bir şeyler değişmiş, hepsi adab-ı muaşeret nedir, kimi az kimi çok, biliyor. Ama Kamer Genç ve CHP yaklaşık yarım asırdır başımızdalar; ama hala ilk günkü gibiler...Değişen ve gelişen dünya onları hiç etkilemiyor.
Alt 10-01-2008, 18:29   #4
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Yani sayın Muallim, ben de buna vurgu yaptım aslında.Kamer Genç,'':Ak Partililer beni dövdü.'' dediğinde ilk sahip çıkanlar da yine Chpliler olmuştu zaten.Hatırlatırsanız?
Alt 10-01-2008, 18:33   #5
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Evet, hatırlıyorum öyle bir şey.

Yani hiç yakışık alır mı Meclis Yasama Yılının açılış töreninde koskoca Cumhurbaşkanı'na bağırıp çağırmak...Bu adam bir de o meclisin en kaşarlarından...
Alt 10-01-2008, 18:39   #6
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Evet, Meclis başkanlığı seçimi öncesinde de :''Ben seçilirsem Aleviler bu toplumda dışlanmıyor anlamına gelecektir .'' gibi bir şey demişti. Yani ona uyarsa vekiller kimse çalışamaz mecliste. Onun için ne derse ''haklısın'' demek daha uygun olan:D

Dikkatini çekerim 'kaşar' dedin.Bu laf gediğine oturdu Kamer Genç için:D
Alt 10-01-2008, 18:39   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Onların birilerini desteklemeleri için KÜTÜK BOZUKLUĞU YETER ! destekledikleri kişiler kendileri gibi KÜTÜĞÜ BOZUK OLACAK ! Öyle desteklerler.

NOT : KAMER GENÇ, CHP'Lİ KILIÇDAROĞLU VE BİR ÇOK CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ ALEVİ
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2008, 18:41   #8
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Evet kaşar dedim...Kamer tam bir kaşar...
Alt 10-01-2008, 18:50   #9
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Kütüğünün bozuk olması da insanlıkları da kendilerine biz sadece siyasi yönlerini tartışmalıyız. Bence kim görüşüne uygunsa destekler ama hakareti hak etmez.
Alt 10-01-2008, 18:51   #10
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Bu arada "kaşar" derken ben hakaret etmedim; meclisin en kıdemlilerinden biri olması münasebetiyle "kaşar" dedim...(:

Dipnot olarak belirteyim istedim. (:

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)