08-26-2009, 05:01 | #1 |
Kamyon yazılarında 'Gavurdağlı Açılımı'
Antikomünist, antiaçılımcı, antikapanımcı, antitayyipçi, antionikiadamcı, antimgkcı, antiiktidarcı, antihuzurcu anti-ka lider “Gavurdağlı” bir kamyon şoförü olsaydı acaba aracını hangi ilginç yazılarla süslerdi? İşte, Beşiktaş'ın meşhur “Çarşı” grubu gibi “her şeye karşı” olan “Gavurdağlı”nın “muhtemel” kamyon yazıları; * Arkadaşım Tillo'lu Vural, Gavurdağlı bu yollarda kral * Bitti arabamın balatası, canım çekti Gavurdağı salatası * İstedim vermediler, Gavurdağlısın dediler * Gönlünde yer yoksa güzelim, Sivas'tan öteye de giderim * Şikayet etme ETÖ'ye, gideceğim Gavurdağ'dan öteye… * Haydi güzelim, şeker ezelim; bu sene de bekar gezelim * Yollar gidişime, kızlar bekar oluşuma hasta. * Osmaniye yollarında değil, senin kollarında öleyim * Rampaların ustasıyım, Osmaniye'nin hastasıyım. * Nazar etme ne olur, çalış senin de açılımın olur * Hatalıysam, sıkıysa grupta görüşelim * Geçme beni, grupta dilime dolarım seni * Kazancımız bilek zoru, Allahım sen bizi Kasımpaşalıdan koru * Adana'nın yolları taştan, Tayyip sen çıkardın beni baştan * Tek rakibim RTE! * 120'yle giderken patlamasın tekerim, çilemse Tayyip'i bile çekerim * Norşin, Tillo, Potamya uşağı, isim mi değiştiriyon Güneysu'nun yakışığı * Geçme Tayyip beni, kurtlara atarım seni * O şimdi muhalefette… * Bir kavanoz reçel, gülüm muhalefet de geçer * 10 tekersin, çok şekersin; iktidarda olma çok çekersin... * Ömür biter, muhalefet bitmez * İktidar dediğin; taktın mı kola, çaktın mı duvara yapışmalı! * İktidar dediğin nedir ki gülüm, ben senin için muhalefeti bile göze almışım * Bir sana, bir de Ankara'nın sabah uykusuna hastayım * Gaz, fren, şanzıman; peşinizdeyim “12 kötü adam” * Yorgan getir yatayım, urgan getir İmralı'yı birbirine katayım * Boş laflara karnım tok, ne yapayım urganım yok * Apo da sollardı * Önünü görmeden sollama, gruba acı haber yollama * Camia bana, ben kendime hastayım * Torpidonda silah yoksa güzelim, fark etmez bağırarak da işi çözerim * Sen sus, liderin konuşsun * Şoför molasız, Gavurdağlı öfkesiz olmaz * Kamyonu bağırtan yanlış vites, Gavurdağlıyı bağırtan hemen herkes * Arabamın markası impala, pompala gardaşım gerilim pompala * “Çok bağırıyorsun” dediler, iktidarı vermediler * Nalet olsun içimdeki sevgisizliğe… * Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsın. * Başbuğum sağolsun ! * Adrese gerek yok, Türkiye beni tanır * Dünya dikenli bir hayat, hep Devlet'te mi kabahat ? Rıfat Yörük
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-26-2009, 12:51 | #2 |
Çok güzel olmuş...
|
|
08-26-2009, 12:54 | #3 |
Çok komik olmuş.teşekkürler.
|
|