![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ellerine sağlık...
bir şekilde biri tepkisini koydu hiç değilse... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Süper olmuş, yapanların ellerine sağlık
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() "Önce Yaprak Dökümü'yle araladınız kapıyı Sonra ilk golü Aşk-ı Memnû'yla attınız Türk Milleti'ne Sonra cezâ sahasına tekrar girdiniz ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" diye sorup, topu ağlara yolladınız Şimdi de Türkan'la milleti gol yağmuruna tutmaya çalışıyorsunuz
![]() ![]() ![]() öldüm gülmekten ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() simdi bu hacklenmede bütün suc fatmagülün mü?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() konu orda patlak veriyor...
daha suçunu bulamadık ki(: fatmagülden gerisi, bu ülke reyting rekoaru kırdırdı bu diziye malum sahnesiyle... bizim milletimiz bi acayip.. suç sadece bunu yayınlayanda değil, izleyende de... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Valla bizim milletimiz sokakta böyle bir sahneyle karşılaşsa çekirdeğini alıp oturup izler.Buseviyeye kadar düştük.Eeee böylesine bir kitle varken adamlar nasipleniyor tabi.Suçu tamamen onlarda bulmak doğru deği laslında düşününce.
7 numara.Ula fıstık gibi dizi,TRT hala geceleri tekrarını veriyor,izliyorum,gülmektende ölüyyorum. Bizene tecavüzden ? Bizene 'kim yaptı kim yapmadı kim suçlu kim değil' sinden. Zaten yiğen amcanın karısına,onun ardından kuzeniyle evlenmeye kalkmış milletimiz hatta 'meclis' izlemeye koyulmuş. Bunu izleyip ağlayan vatandaş suçlu. Demek izlerken hiç rahatsız olmuyorlar. Her koyun kendi bacağından sılır.Bende mi faydalansam ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ;)))))))
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ;)))))))