![]() |
#1 |
![]() Komedi adı altında yapmadıkları ahlaksızlık kalmayan bu pis programı kınıyorum....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tamamen küfür ve bel altı esprilerle doldu... Böyle bir ülke daha var mıdır acaba küfür et güldür parayı götür...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Sadece küfür olsa.... Alevi olan şeyleri çok normalmiş gibi anlatıyorlar belaltı pis kelimelerle dolu skeçler yapıyorlar ve bu program genel izleyici kitlesi olarak yayınlanıyor..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kanal d nin hangi programı izleyici kitlesine uygun ki,hepsi pislik...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rtük 444 1 178 numaralı şikayet hattına yada
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx adresine şikayetlerimizi bildirebiliriz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ayın 20 sinde bu programa 50 tl bayılıp gitmek teklif edildi
bu başlığı görünce fikrimde değişmeler gözlendi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben çok beğeniyorum bu programı,pek tv izlemem sadece haberleri izlerim fakat bu program açıksa izlemekten kendimi alamıyorum.normalde o medya grubunun hiç bir programını izlemem ama bu adamları izlemek büyük keyif veriyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Başlarda bencede güzeldi ama son bölümleri okadar iğrençleştiki.... düşünsenize birinde anne baba ve çocuk sessiz sinema oynuyor ve o bölümde anne ile baba neler konuşuyor neler bu sadece birisi... söylemeye utandığım çok şey var ama neyse.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() insanların mahrem halleri dillere destan olmuş gidiyor bu proğram yüzünden...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|