![]() |
#1 |
![]() ![]() Bazı bayanların televizyon televizyon gezerek canlı yayınlara konuk olmaları ilginç bir tartışmayı beraberinde getirdi. Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan programda, stüdyodaki bir bayanın bu konudaki sorusuna Doç. Dr. Mustafa Karataş bakın hangi cevabı verdi? Kanal 7 televizyonunda sabahları canlı yayınlanan “Nur Ertürk'le Her Sabah” programına konuk olan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş bazı bayanların kanal kanal gezmelerinin “günah” olduğunu söyledi. “Kanal kanal gezeceğine Kur'an oku !” Türk Halk Müziği sanatçısı Nur Ertürk'ün sunduğu programın bu sabahki bölümünde Karataş, stüdyodaki bir bayanın ilginç bir sorusuna muhatap oldu. “Hocam, bizim mahalledeki bazı hanımlar benim televizyonlarda görünmemi eleştiriyorlar. ‘Bak günaha giriyorsun. Kanal kanal gezeceğine Kur'an oku, sohbetlere katıl.' diyorlar. Stüdyoya gelerek programları izlemem gerçekten günah mı?” sorusuna Karataş hiç eğip bükmeden “evet günah” cevabını verdi. Bayanın çok şaşırması üzerine Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü: “Reytingler vurmuş zaten bir darbe de sen vurma hocam!” “İşim icabı birçok televizyon programına katılıyorum. Maalesef stüdyodaki seyircilerin bir kısmının hep aynı simalardan oluştuğunu üzülerek görüyorum. Evet bu kadınların kanal kanal gezmeleri günahtır. Zira evini, ailesini, işini ihmal ederek vaktini boş şeylerle geçiriyor. Halbuki bu vakti çok güzel işlerle değerlendirebilir. Ancak bir şey öğrenmek amacıyla geldiyse müstesna” dedi. Bu sırada sunucu Nur Ertürk'ün hocaya gülerek müdahale ettiği ve “aman hocam. Zaten reytinglerimiz aşağıda. Bir darbe de sen vurma” dediği görüldü. / Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bence de kanal kanal gezeceğimize Ku'an okumalıyız
ama hangimiz bunu tam anlamıyla yapabiliyoruz ki orasıda ayrı bi problem zaten |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() mustafa karataş hoca her zaman ki gibi çok güzel açıklamış saçma sapan proğramlara gideceğine kuran oku dini bilgini artıracak kitaplar oku!sohbetlere katıl veya sohbet ver.çocuguna dini eğitimini ver çoçugunla gerçek manada ilgilen!!!Rabbim hidayet versin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() km hocalar kanal kanal gezip show yapıyor, dinle hiç alakaları yok, senn br kerem seda sayan olsun, rım balım peteğm vs kadın programlarında ne işin var kardeşim, bide sunuculardan etkilenip şu günah değil diyorlar, hatta hocayı bile baskı altına alabiliyorlar, hatta bir kadın programında falcı kadın resmen hocalığa kesilmiş, hocadan hesap soruyor, ALLAHIM ne günlere çattık ya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bir takım dizi ve magazin programları vasıtası ile Sapık ideolojilerini bir zehir gibi Türk gençliğinin üzerine akıtmaya çalışanların hedefini biliyoruz.Başta gençler olmak üzere Türk ulusunu kendi örf adet ve kültürlerinden uzaklaştırıp yönünü şaşırttırmak. Peki nefessiz ve kendinden beklenmedik bir performansla kanal kanal koşuşuşturup et ve yağ yığınından oluşmuş bu iki ayaklı şeytanların bu tür programlara yaptıkları katkıya ne demeli.
Türk ulusu aslından vazgeçtikce ,aslı ona hiç bakmazki trenin kaçtığı vakit işte o zamandır.Yakala yakalayabilirsen. Nur Ertürke ise sadece bir şey denebilir. Al reytingini de başına çal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kadın kalkmış çamurun içindeyken üstüm çamurmu demiş...
Allahtan karşısındaki kör değilmiş ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|