![]() |
#1 |
![]() Bir iktidar düşünün ki tek amacı halkı korkutmak olsun...
Bir yönetim düşününki tek derdi 'hep benim istediğim olacak' olsun... Önceki Cumhuriyet mitingleri için bir şey yapamadılar... Tek ellerinden gelen mitinge katılanların sayısını az göstermekti. Hatta sırf mitinge katılan kalabalık tam anlaşılamasın diye uçuş yasağı koydular. Helikopter çekim yapmasın, kalabalığın sayısı anlaşılamasın. Şimdi bir düşünün... Bu kadar küçük hesapları yapan bir iktidar, başka neler yapmaz? Örneğin o mitingleri organize eden derneğin başkanını içeri aldılar... Cumhuriyet mitinglerinde konuşan neredeyse kim varsa evi sabaha karşı basıldı. Ölüm döşeğinde Türkan Saylan'ın bile evini sabaha karşı bastılar utanmadan, sıkılmadan... Ve buna adalet dediler. Peki bu adalet niye Almanya'da yaşayan Türklerin paralarını iç ettikleri mahkemeyle sabit adamların evini de sabaha karşı basmadı? Delilleri saklayacakları veya yok edecekleri tabak gibi ortada olan adamlara niye baskın yapılmadı? Bakın... Deniz Feneri e.v.'den Türkiye'ye yollanan paralarla bir tekstil firmasından Prada marka kot almışlar... İhtiyacı olanlara Prada dağıtmışlar... Ne kadar düşünceliler... Tıpkı Başbakan'ın Mercedes fabrikası açılışında söylediğine benzer bir davranış... Ne demişti Başbakan? 'Belediye başkanlığımız döneminde İstanbul'un cenaze araçlarını Mercedes almıştık. Neden? Her İstanbullu hayatında en az bir kez Mercedes'e binsin diye.' Tıpkı ona benziyor Deniz Feneri'nin yaptığı... İhtiyacı olana Prada... Pek nerede o tekstil firması şimdi? Yerinde yeller esiyor. Adalet oraya yetişene kadar arkadaşlar arazi... Ama aynı adalet Cumhuriyet mitinglerini organize edenler ve katılanlara acayip süratli. Tek amaç var... Korkutmak. Korktuk mu peki? İzlediniz mi dün Tandoğan'ı Samanyolu Haber editörleri... O kalabalık hem korkmadıkları için oradaydı hem de sizin için... AKŞAM Nihat SIRDAR
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ALINTI:::: [quote=TarihSever;614745]Kalabalık mı
![]() Bu kadar, diyecek başka bir şey yok=) Hem kalabalık veya değil, bir kişi ya da bin kişi, toplanma gerekçeleri önemlidir benim için, peki niye toplanmışlar? Cevap: Dostlar alışverişte görsün, diye... Cevap: Bir çağdaş(!) tarafından farkedilmek için... Cevap: Aynı çağdaş(!) zihniyetten aferin almak için... Cevap: Tanımsız... Cevap: Çoğu neden toplandığını bile bilmiyor... Yaşlı bir teyze cevabı: Ne bileyim evladım, çarşıda dolanıyordum, sürükleye sürükleye buraya getirdiler ![]() Bir genç: Abi, eğleniyoruz işte, konser falan, evde ne yapalım... işte böyle kalabalık bir miting ve niye geldiğini bile bilmeyen insanlar ![]() Konu tugbaph tarafından (05-18-2009 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "izlediniz mi tandoğanı samanyolu haber editörleri" "samanyolu tvcilere"
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cumhuriyet mitingi adı altında 1 milyon kişi toplandı diyenleri sabah haberlerde gördüm 20 bin kadar oldukları söylendi belkide o kadarda yoktular
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inanın cok korktuk..adı Cumhuriyet olan mıtıng ın altında ergenekon teror orgutunu savunmaya calısan bı grup zavallı ınsan vardı..unutmayın kı sadece terorıst olmak suclu olmak anlamına gelmıyor..bunları savunmak ve bunların yanında durmak da sucluluktur..G.dogu da pkk icin gosterı yapıp polıse saldıranlardan hic bi farkınız yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Daha çamur atmaya kalktığın kanalın ismini dahi düzgün yazamamışsın maldini ( konu başlığına dikkat ) Ha benden sana bir tavsiye , böyle kuyruk acını çıkarmak için uğraşıyorsun ya , inan çok komik durumlara düşüyorsun. Ama seni adam edicez biz burda az kaldı merak etme.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|