AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler/Gençlik Meydanı Ak Gençliğin saygılı ve seviyeli tartışma bölümü.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-20-2011, 03:13   #1
Kullanıcı Adı
akgencfurkan44
Standart KARA ÇARŞAMBA ^^TESADÜF DEĞİL HEDEF SİVİL ANAYASA^^
HER ŞEY AÇIK ÇATIŞMALARA TESADÜF DEĞİL!!BDP LİLERİN SİVİL ANAYASAYA DESTEĞİ PKK KANADINI RAHATSIZ ETMİŞ DURUMDA BAZI BDPLİLER BUNUN BİLİNCİNDE ANCAK BAZILARI HALA PKK SEMPATİZANLIĞI YAPMAYA DEVAM ETMEKTEDİRLER.
İŞLERİ GELİNCE BARIŞ BARIŞ DEMOKRASİ DİYEE BAĞIRIRR DURURLAR EE SÖYLEYİN BARIŞ BUNUN NERESİNDE BUNUN NERESİ DEMOKRASİ!!
YETERİNCE BOYKOTLA VE BİR ÇOK OLAYLA GERDİNİZ ORTAMI!!SÖYLEYİN DEMOKRASİDE VAR MI BÖYLE BİR ŞEY!!
ORTAYA ÇIKIYORSUNUZ KÜRT SORUNU KÜRT SORUNU DİYE !!TÜM İÇTENLİĞİMLE SÖYLÜYORUM TÜRKİYENİN KÜRT SORUNU YOK..GELİŞEN OLAYLAR BU BOYUTUN AŞILDIĞININ EN AÇIK İFADE BİÇİMİDİR..BUGÜN BİTLİSTE ŞEHİTLER KÜRTÇE AĞITLARLA UĞURLANDI..ORADA YARIM YAMALAK TÜRKÇESİYLE ŞEHİT YAKINLARI VATAN SAĞOLSUN DİYOR!!
İLGİMİ ÇEKEN Bİ YAZI VARDI GEÇENLERDE SÖZDE ŞEHİTLER HEP MALATYA ELAZIĞ MUŞ BİTLİS BİNGÖL HİÇ ADANA İSTANBUL İZMİR İ DUYMUŞ MUYUZ?*NE FARKEDER Kİ?BİZ MİLLET OLARAK AYNI ŞEYLERDE MUTLULUĞU YAŞAYIP AYNI ŞEYLERDE ÜZÜNTÜ DUYMUYOR MUYUZ EN BASİTİ MİLLİ MAÇLARDA BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI GALATASARAY DAN GELEN BİR FUTBOLCU GOL ATTIĞINDA SEVİNMİYOR MU?BÖYLE DETAYLARA TAKILMAK ÇOK SAÇMA GELDİ!ŞEHİD MALATYA DAN DA OLSA ÜZÜLÜRÜZ İZMİR DENDE OLSA HA OLMASA DAHA İYİ ORASI FARKLI Bİ DURUM!!
BUGÜN GÖNLÜM İSTERDİ Kİ SİVİL ANAYASA GÖRÜŞÖELERİNDE YAPILAN İLK TOPLANTIDA PARTİ TEMSİLCİLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARI DÜŞÜNCELERİ TARTIŞALIM O KONULAR ÜZERİNDEN YORUM YAPALIM!AMA ELİ KANLI PKK YÜREĞİMİZİ YAKMIŞTIR!TÜRK MİLLETİNİN İÇİ YANMAKTADIR..ZAMANLAMAYA DİKKAT ÇEKECEK OLURSAK TESADÜF DEĞİL HEDEF SİVİL ANAYASA!!BİLİNMELİDİR Kİ ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNİ VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMAYA ÇALIŞANLAR ASLA AMACINA ULAŞAMAYACAKTIR.KAHROLUYORUZ ÜZÜLÜRUZ AMA ACIMIZI İÇİMİZE GÖMMELİYİZ! ŞU ANDAKİ MANZARA BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLADIĞIMIZI GÖSTERİYOR TABİ CHP VE MHP Yİ DIŞARI ATIYORUZ CHP AYNI CHP KOLTUK SEVDALILARI MHP HEP AYNI DAR ZİHNİYET..ONLARA SİYASETİ ASLA ÖĞRETEMEYİZ BIRAKIN SİYASETİ HİÇ BİR ŞEY ÖĞRETEMEYİZ..BÖYLE Bİ MEDYA İLE DE İŞ YÜRÜTEMEYİZ..YÜREĞİMİZ YANIYOR İÇİMİZ BURUK BİZİ 90 LI YILLARA GÖTÜRMEK İSTİYORLAR BAŞARAMAZLAR..TABİ BUNUN YOLU BDP KANADI VE GÜNEYDOĞU HALKINDAN GEÇİYOR..ONLARDA BENCE BU VAHŞETLERİN KENDİLERİ İÇİN YAPILMADIĞINI BİLİYORLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ORTADA SEBEP YOK..BENDEN BÜYÜKLER DAHA İYİ BİLİRLER 90 LI YILLARI KÖY BASKINLARI KADIN ÇOCUK ÖLÜMLERİ ÖĞRETMENLERİ KURŞUNA DİZMELERİ..DAHA NELER NELER YAPMIŞLARDI..BUNLAR AKIL ALIR TÜRDEN ŞEYLER DEĞİL..AMA TÜRK VATANDAŞI BUGÜN BİRLİĞİ SAĞLAMIŞ DURUMDA GÖRÜYORUM..SOKAKLAR TÜRK BAYRAKLARIYLA DOLU..SOKAKLAR TERÖRÜ LANETLEYEN İNSANLARLA DOLU..ARTIK TERÖR SORUNU BOYUTUNU AŞTI BUNDAN SONRA MECLİS BU OLAYA EL KOYMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM..BDP KANADI DA EĞER GERÇEKTEN BARIŞ İSTİYORLARSA YARIN ONLARDA ÇIKSINLAR NASIL DİYARBAKIRDA ÖZERKLİK İÇİN SÖZDE BARIŞ İÇİN MİTİNGLER YAPTILARSA..ÇIKSINLAR BARIŞA DEMOKRASİYE ENGEL OLAN BU VAHŞETLERİ KINASINLAR Bİ YÜRÜYÜŞ Bİ MİTİNG YAPSINLAR ..ÖYLEE ATIP TUTMAK KOLAY HANİ BAŞBAKANIN ÇOK SIK KULLANDIĞI Bİ SÖZ VAR BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY DİYE..DURUM O!!
Bİ HABERİDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM BAŞLIKDA DA BELİRTTİĞİM KARA ÇARŞAMBA EN FAZLA KAYIP VERDİMİZ ÇATIŞMALARDAN BİRİNİN SEMBOLLEŞEN İFADESİ OLDU HABER ŞÖYLE .Hakkari'deki bu saldırı Türkiye'de teröre en fazla şehit verilen çatışmalardan biri oldu.

PKK'lı teröristlerin bu gece Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde düzenlediği saldırıda 24 asker şehit düşüp 18 asker yaralanırken, bu saldırı Türkiye'de teröre en fazla şehit verilen çatışmalardan biri oldu. Bingöl'de 24 Mayıs 1993 tarihinde dağıtıma giden sivil kıyafetli ve silahsız 33 asker PKK'lı teröristlerce şehit edilmişti.

Terör örgütü PKK'nın bundan önce düzenlediği en fazla şehit verilen saldırı 29 Eylül 1992 gecesi düzenlenmişti. Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Karakolu'na yapılan saldırıda 28 asker şehit düşmüştü. 15 Mayıs 1992 tarihinde Şırnak'taki Uludere İlçesi Taşdelen Karakolu'na 600 kişilik grupla baskın yapan teröristler 27 eri şehit etmiş, 40 terörist ölü ele geçirilmişti.ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR VE BAŞSAĞLI DİLİYORUM..YARILI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYOR..SON BİLGİLERE GÖRE 24 ŞEHİDİMİZ VARMIŞ BEN İNANIYORUM BÜTÜN TÜRK GENÇLERİ ASKERLERİ VE ÜST DÜZEY KOMUTANLAR VS. ONLARDA BU VATAN İÇİN CANINI SEVE SEVE FEDA ETMEYE HAZIRLAR..

 

akgencfurkan44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-20-2011, 03:17   #2
Kullanıcı Adı
akgencfurkan44
Standart
YAZIM HATAMIZ OLMUŞŞSA AFFOLA ÖLE İÇİMDEN GELENLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..
akgencfurkan44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 04:02   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Cenabi Allah bu ülkeyi kana bulayanlarin belasini versin.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 12:07   #4
Kullanıcı Adı
akgencfurkan44
Standart
Allah düşmanın bile şereflisini versin !
akgencfurkan44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2011, 01:11   #5
Kullanıcı Adı
Muhammed said
Standart
Biz Türkiye olarak Doğumuzla Batımızla, Kuzeyimizle Güneyimizle ,Kürdümüzle Türkümüzle hepimiz tek yürek olursak yenemeyeceğimiz güç yoktur.
Muhammed said isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2011, 01:13   #6
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart
tek vatan tek millet dedik...
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2018, 14:52   #7
Kullanıcı Adı
KelkitliMurat
Standart
Allah razı olsun eline sağlık gardaş.
KelkitliMurat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım