AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-11-2009, 17:14   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Kara Propaganda Sitelerinin Başını İrtica.org Çekiyor
İrtica.org Sitesinde Çarpıcı Ayrıntı!

İşte Genelkurmay’ın 'Evet biz yaptık' diyerek sahiplendiği psikolojik harekât siteleri üzerinden yapılan ‘kara propaganda detayları... Kaynaklar: Cumhuriyet, Aydınlık, Sözcü ve Ergenekoncu siteler...



Genelkurmay'ın psikolojik harekat için kurduğu internet sitelerinde alıntı yapılan kaynaklar dikkat çekiyor. Deşifre olduktan sonra kapatılan ancak daha içeriğine ulaşılabilen sitelerin, alıntı yaptığı kaynakların başında Cumhuriyet gazetesi geliyor.

Alıntı yapılan kaynaklar arasında, Başbakan Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu birçok kişiye ait dinleme kaydının ele geçirildiği Aydınlık dergisi ve Ergenekon sanığı Behiç Gürcihan'ın sahibi olduğu acikistihbarat.com da bulunuyor.

İrtica.org'da ulusalcı Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Mehmet Şehirli'nin yazıları da alıntılanmış.

Mehmet Şehirli'nin ismi, 26 Haziran'daki "kağıt parçası" toplantısında Başbuğ'a yönelttiği tahrik edici soruyla gündeme gelmişti.

GENELKURMAY'IN 6 PSİKOLOJİK HAREKAT SİTESİNİN LİNKLERİ BİR ARADA!

'AKP ve Gülen'i Bitirme Planı'nın orijinalini Ergenekon savcılarına gönderen meçhul subayın, ikinci ihbar mektubuyla birlikte gönderdiği ve Genelkurmay'ın da doğruladığı psikolojik harekat sitelerinde, dikkat çeken bir başka ayrıntı da referans gösterilen linkler.

Genelkurmay'ın psikolojik harekat siteleri listesinde isimleri bulunan irtica.org ve irtica.net sitelerinde, 'Faydalı Linkler' başlığı altında şu sitelerin adları yer alıyor:

terorveguvenlik (terorveguvenlik.net)
gurbetciler (www.gurbetciler.info)
ozgurlukbenimkarakterimdir (www.ozgurlukbenimkarakterimdir.org)
istiklalitamturkiye (istiklalitamturkiye.blogcu.com)
istiklalmahkemesi (www.istiklalmahkemesi.com)
hakimiyetimilliye (www.hakimiyetimilliye.org)
hablemitoglu (www.hablemitoglu2002.cjb.net)
turkatak (www.turkatak.gen.tr)
ataturkcudusuncedernegi (www.add.org.tr
kemalistpolitika (kemalistpolitika. com)
genckemalist (www.genckemalist.com)
fethullah gerçeği (www.geocities.com/fethullahgercegi)
kim bu nurcular (nurcularkimdir.blogcu.com)
nursuzlar (www.fethullah.has.it)
fethullahcilar (fetullahcilar.atspace.com)
diyalogmasali (diyalogmasali.atspace.com)
nurettinveren (www.nurettinveren.net)
tepkimiz (www.tepkimiz.net)
GreekMurderers (www.greekmurderers.net)
turkgencligihareketi (asahaber.net)
turkgunesi (www.turkgunesi.com)
fetoswordpress (fetos.wordpress com)
fettosh (www.fettosh.blogspot.com)
nurcular ve f.gülen (www.ciafgulen.blogspot.com)
demokrasivakfı (www.demokrasivakfi.org.tr)
egemenlikulusundur (www.egemenlikulusundur.net)
ermenigerçeği (www.armenianreality.com)
azerisoykırımı (www.azerigenocide.org)
www.yenicag.az (Azerbaycan'da yayınlanan gazetenin internet sitesi)

irtica.org ve irtica.net'te referans gösterilen 6 sitenin (terorveguvenlik.net, www.gurbetciler.info, www.turkatak.gen.tr, www.geocities.com/fethullahgercegi, www.greekmurderers.net, www.armenianreality.com) ismi, ihbarcı subayın gönderdiği 42 internet sitesi listesinde bulunuyor.

ERGENEKONCU AZERİ GAZETEYİ DE 'FAYDALI' GÖRMÜŞLER

Subayın gönderdiği internet belgesinde ismi yer alan İrtica.org.'da, 'Faydalı Linkler' bölümünde en üstte yer alan www.yenicag.az, Azerbaycan'da günlük yayınlanan Yeniçağ gazetesinin internet sitesi. Azeri Yeniçağ'daki Ergenekon soruşturması karşıtı yayınlar ve değerlendirmeler dikkat çekiyor. Veli Küçük, Kemal Kerinçsiz ve Sevgi Erenerol'un da aralarında bulunduğu kişilerin Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınması üzerine, Ergenekon iddianamesinde adı geçen Azeri-Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı'yla birlikte basın toplantısı düzenleyerek Ergenekonculara destek verenler arasında, Yeniçağ Gazetesi Kurucusu ve Yayın Yönetmeni Akil Askerov da bulunuyordu.
Azeri Yeni Çağ gazetesinde Ergenekon'la ilgili yer alan bazı haber başlıkları ve spotları şöyle:

Hurşit Tolon'un İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye edilmesi üzerine gazetede 8 Şubat tarihinde yer alan haber:

Ergenekon fıs çıxmağa davam edir

Fətullahçıların "Ergenekon"un lideri adlandırdıqları general Hurşit Tolon dəlil yetərsizliyi səbəbindən azadlığa çıxdı
Zekeriya Öz'ün, Öldürülen Dost Tarikatı lideri İhsan Güven davasına bakan mahkemeye şarkıcı Çelik'le ilgili gönderdiği yazı üzerine, Azerbaycan'da bulunan Çelik'in yaptığı açıklamanın başlığı, 12 Mart tarihli 2009 tarihli Yeni Çağ gazetesinde şöyle yer aldı:

Çelikdən Zəkəriyyə Özə sillə kimi cavab

1 Aralık 2008 tarihinde Tuncay Güney'le ilgili gazetede yer verilen araştırma haberin başlık ve spotu:

Tuncay Güneyin yüksəlişində Fətullah Gülən faktoru

Hər daşın altında çıxan Tuncay Güney əslində kimə işləyir
xalası oğlu tərəfindən fətullahçı olmaqda ittiham olunan prokuror Zəkəriyyə Öz nədən "Ergenekon"unkilid ismi Güneyi Kanadadan Türkiyəyə dəvət etməyə ehtiyac görmür?

Tuncay Özkan'ın da aralarında bulunduğu kişilerin Ergenekon'dan gözaltına alınması üzerine 25 Eylül 2008'de gazetede yer alan haber:

Türkiyə iqtidarının "Ergenekon" qılıncı

AKP iqtidarının "Dəniz Fənəri" kimi ciddi korrupsiya qalmaqalları ilə üzləşdiyi bir vaxtda daha bir qrup hökumət əlehdarı həbs edildi
Türkiyədə "Ergenekon" adı verilən əməliyyatın əslində AKP iqtidarına qarşı çıxan şəxsləri zərərsizləşdirməyə xidmət etdiyi dünən bir daha görünüb. Dünən səhər tezdən bu əməliyyat çərçivəsində həbslərin növbəti dalğası başlayıb və bu dəfə başda AKP iqtidarını sərt tənqid edən "Kanaltürk" telekanalının keçmiş sahibi, hökumətə qarşı müxtəlif aksiyalar təşkil edən Tuncay Özkan başda olmaqla bir qrup jurnalist, keçmiş polis rəisi, prokuror və digərləri həbs ediliblər. Həbslər bu dəfə də səhərə yaxın, eyni vaxtda saxlanılan şəxslərin evlərinə və iş yerlərinə antiterror polisi tərəfindən basqın edilməklə aparılıb.

12 Şubat 2008 tarihinde gazetede Ergenekon'la ilgili yer alan bir diğer haber de şöyle:

Ergenekon" qalmaqalı PKK-nın dəyirmanına su tökür

Türkiyədə nə baş verir? - Ortada tutarlı dəlil-sübut olmadığı halda medianın "Ergenekon"u az qala terror təşkilatı kimi təqdim etməsi bəzi dairələr tərəfindən PKK terroruna haqq qazandırmaq üçün istifadə oluna bilər - Zərbə altında qalan milliyyətçilərin manevr imkanlarının azalması Türkiyə dövlətçiliyinə qarşı ən müxtəlif təhlükələrin reallaşmasına səbəb ola bilər, türban formulunun ilkin mərhələdə uğur qazanması da bunun ilkin işartısıdır –

O SİTELERİ ERGENEKON SANIĞI HAZIRLAMIŞ

Genelkurmay Başkanlığı'nın itiraf ettiği internet sitelerinin, Ergenekon bağlantısı ortaya çıktı.

Psikolojik harekat için kullanılan sitelerin, Ergenekon soruşturmasında tutuklanan emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım tarafından hazırlandığı iddia edildi. 'Naryaz' adlı yazılım şirketi bulunan Yıldırım'ın ofisinde ele geçirilen 'Hayhay' isimli belgeye göre,sitelerinin alt yapısını Ergenekon davası sanıkları Yıldırım ve TSK'da çalışan sivil memur Mehmet Bülent

Sarıkahya hazırlamış. Belgeye göre, Yıldırım ile Sarıkahya sık sık bir araya gelerek siteler hakkında konuşuyordu.

Emekli Yüzbaşı Yıldırım'ın ayrıca Ergenekon sanığı 'Özel Büro' isimli sitenin sahibi Erkut Ersoy ile de irtibatı çıktı. Ersoy Silivri'deki duruşmalarda Ataman'ı tanıdığını söylemişti. Ergenekon iddianamesinde ise Erkut Ersoy'un Ataman tarafından yemeğe davet edildiği yer aldı.

Yıldırım, Tuncay Özkan'ın sanal örgütü "Biz Kaç Kişiyiz Platformu"nun sözcülüğünü yapıyor. Yıldırım'ın sahibi olduğu "4000ler.trnt.com" adlı sitenin birçok toplantıyı organize ettiği ortaya çıkmıştı. Yıldırım'ın ayarladığı toplantıların en ilginç katılımcısı ise Ergenekon'un TSK'ya sızma girişimi olan 'Karargah Evleri' oluşumunda ismi geçen Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral A. Feyyaz Öğütçü.

O SİTELERE NASIL GİRİLİR?

Genelkurmay psikolojik harp sitelerini deşifre olduktan sonra kapattı. Ancak internetteki açık ya da kapalı tüm siteleri arşivleyen www.archive.org gibi sanal arşiv sitelerin yardımıyla kapalı ya da içi boşaltılmış bu sitelerin eski içeriklerine girmek mümkün.

SİTELERDE YER ALAN DARBE KOKULU HABERLER

Genelkurmay'ın psikolojik harekat kapsamında kamuoyunu yönlendirmek için kurduğu internet sitelerinde hükümete karşı yüzlerce habere yer verdiği ortaya çıktı. Genelkurmay'ın "Başbakanlığın 2000 yılındaki direktifi doğrultusunda hazırladık" dediği sitelerde Başbakan Erdoğan ve AK Parti aleyhine haberler yayınlanmış. Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu tarafından da varlığı kabul edilen "İnternet Siteleri Andıcı" doğrultusunda kurulan "irtica.org" adlı sitede skandalın boyutları gözler önüne seriliyor. Sitede başörtüsü ve Kur'an kurslarındaki artıştan duyulan rahatsızlık da verilen birçok haberde dikkat çekiyor.

Karanlık tünel benzetmesi

Tarikatlar ve cemaatlerin oylarının AK Parti'ye gittiğinin belirtildiği "Nakşibendiler'in oyları AKP'ye" başlıklı haber 18 Temmuz 2007 tarihinde sitede yer almış. AK Parti'nin büyük bir başarıyla çıktığı 22 Temmuz seçimlerine ilişkin de tuhaf değerlendirmenin yapıldığı sitede yine aynı güne ait, "Seçimlerde Türkiye Emperyalizmle Yüzleşecek" başlıklı bir haberde şu yorum yer alıyor: "22 Temmuz seçimleri Cumhuriyet tarihimizin en zor ve kritik seçimi olacak. Türkiye, ya düzlüğe çıkmak için değişim başlatacak ya da karanlık tünelin içinde sürüklenmekte olduğu yola devam edecek."

"Tesettür oteller çağ dışı"

Yine sitede 17 Haziran 2007 tarihine ilişkin yer alan başka bir haber de de AK Parti iktidarı döneminde "çağ dışı görüntülerin yaşandığı tesislerin" sayısının 6'dan 27'ye çıktığı "Tesettür Otelleri 4 kat arttı" başlığı ile verilmiş. Aynı güne ait sitede yer alan Antalya İl Genel Meclisi'nin içtüzükteki yemin ve kılık kıyafet maddelerinin kaldırılmasını teklif ettiği haberine yer verilmiş ve "muhalefet temsilcilerinin bunu 'Türbanın önünü açmaya çalışıyorlar' şeklinde yorumlandığı' değerlendirmesi yapılmış.

iRAN GiBi GELECEKLER iMASI

AK Parti'nin 'demokrasi ve özgürlük" vurgusunu eleştiren Soner Yalçın'ın "İran'a şeriat 'demokrasi' ve 'özgürlük' vaadleriyle geldi" başlıklı yazısı 2 Ocak 2007'de sitede şu şekilde yer alıyor: "AKP'nin Anayasa tasarısı hazırlıkları, Türkiye'nin bir saklı gündeminin doğmasına neden oldu: Gizli gündem "Darbe mi? Şeriat mı?" İşte Türkiye'nin gizli gündemi bu soru. Herkes bunu tartışıyor. Ne rastlantı; yıllar önce, İslam devriminden önce benzer soru İran'ın da gündemindeydi. İranlı solcular, demokratlar, liberaller ve milliyetçiler bu soruyu tartışıyordu, darbeye karşı çıkıyorlardı. Gelin İran'ın İslam devrimi öncesi ve sonrası günlerine gidelim. Bir de, "mahalle baskısı" var mıymış görelim."

"AKP REJiME MEYDAN OKUYOR"

İşte sitede yer alan AK Parti'ye yönelik haberlerden bazı örnekler:

"AKP'de eşi türbanlı vekil..."

Sitede yer alan 23 Ağustos 2007 tarihli haberde AK Partili vekilin başörtülü eşini ve kızını sakladığı haber yapılmış. 'Eşini saklayan vekil' başlığı ile verilen haber de "AKP'de eşi türbanlı 226 vekil var. Sakarya milletvekili Recep Yıldırım kara çarşaflı eşini ve kızlarını ancak camları koyu renkli minibüsle dışarı çıkarıyor. Sol kökenli ve liberal isimleri milletvekili yaparak 'merkez sağ partisi' görüntüsü ermeye çalışan AKP'nin eşi türbanlı olan milletvekili sayısında bir azalma olmadı" ifadeleri kullanıyor.

- AB'den AKP'ye uyarı: Avrupa Birliği'nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn, türban konusunda Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM)
kararlarına uyulması gerektiği uyarısında bulundu.

- TRT'nin yönü değişti: AKP iktidarına yakın gazeteci ve televizyoncuların başına 'devlet kuşu' kondu muhafazakar basın organlarında çalışan isimlerin TRT'ye yaptığı programlar patladı.

- Kim Müslüman?: AKP iktidara gelmeden önce türban sorunu yoktu. Laiklikle bu kadar oynanmıyor, rejime meydan okunmuyordu.

- AKP ekonominin üstünü türbanla örtüyor: Türkiye'de ise AKP iktidarında Türk kadınının durumu hiç de iç açıcı değil. Bilgi çağını yaşayan dünyada kadınlarımızı yeniden örtülerin içine hapsetme çabaları giderek yoğunlaşıyor.


İnternethaber - HaksözHaber
10 Kasım 2009

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2009, 17:22   #2
Kullanıcı Adı
tolga_09
Standart
Tsk artık bir ordudan daha çok bir siyasi parti görünümüne kavuştu.Bunu gizlemesinler artık,başbuğ partinin başkanı olsun türk silahlı kuvvetleri partisi kurulsun.boylarının ölçüsünü siyasette alsınlar bakalım.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 18:31   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Korkutucu..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2009, 01:29   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Kara Propaganda Siteleri Hala Yayında
Kara Propaganda Siteleri Hala Yayında

Genelkurmay'ın kara propaganda yapmak için kurduğu ortaya çıkan 42 internet sitesinden bazıları sanal alemde boy göstermeye devam ediyor.




Genelkurmay'ın kapattığı sitelerin muhtevasına, web arşivi tutan "http://web.archive.org" adresli internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Kara propaganda siteleri, Ergenekoncuların gündeme getirdiği iftiralarla dolu. Hükümet ve Fethullah Gülen'in hedef alındığı sitelerde üreme organlarının işlevlerinden burçlara, Pontus girişimlerinden Moon tarikatına kadar her şeyi bulmak mümkün.

SİTELERDE TAVSİYE EDİLEN KİTAPLAR

Kurum ve şahıslar hakkında en ağır ifadeler www.irtica.org uzantılı sitede kullanılıyor. Yargı kararı olmadan insanların devlet eliyle karalandığı bu sitede okuyuculara Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün "Türkiye'yi kemiren ihanet: Allah ile aldatmak" kitabı tavsiye ediliyor.

Tavsiye listesindeki diğer kitaplardan bazıları şöyle: Musa'nın Çocukları, Ya Sev ya Sevr, Şeriat Pazarı, Türkiye Nasıl Kuşatıldı?, Küçük Şeyler, Fethullah Gülen'in 40 Yıllık Serüveni, Bir Cumhuriyet Düşmanının Portresi ya da Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Derin Misyonu, Fethullah Müslüman mı?

EN ÇOK ALINTI YAPILAN GAZETE VE YAZARLAR

Kara propaganda için kurulan siteler, hükümet ve Fethullah Gülen'i, ulusal yayın yapan 5 gazeteden yapılan alıntılar, marjinal internet siteleri ve imzasız yazılarla karalıyor. Siteler, en çok Cumhuriyet, Vatan, Gözcü, Hürriyet ve Milliyet gazeteleri ile Aydınlık dergisinde çıkan yazı ve haberlerden alıntı yapmış. Kara propagandanın diğer alıntı kaynakları ise davamiz.com, turksolu.org, gercekgundem.com, acikistihbarat.com, nurettinveren.net, istiklalmahkemesi.com, fethullah.has.it, jonturk.com, kuvvaimilliye.net gibi marjinal internet siteleri ile kim tarafından kaleme alındığı bilinmeyen imzasız yazılar. Sitelerde, 'bir okurdan gelen elektronik posta' mahreciyle de karalama kampanyası yürütülmüş.
Sitelerin "Günlük gazeteler" bölümünde, tirajı düşük olan Birgün bile yer alırken Zaman, Taraf, Vakit, Yeni Şafak gibi gazetelerin linki bulunmuyor. Kara propaganda için yazı ve haberlerinden en çok alıntı yapılan isimler ise şöyle: Prof. Muzaffer Eryılmaz, Erol Manisalı, Hikmet Çetinkaya, Emre Kongar, Nilgün Cerrahoğlu, Prof. Dr. İlker Birdal, araştırmacı-yazar Mustafa Yıldırım, Oktay Ekşi, Necati Doğru, Erdal İpekeşen, Reha Muhtar, Özdemir İnce, Mustafa Mutlu, Fatih Altaylı, Mehmet Y. Yılmaz, Mehmet Şehirli, Mustafa Balbay, Oray Eğin, Tufan Türenç, Rıza Zelyut, Nuray Mert, Yalçın Doğan, Yılmaz Polat, Can Ataklı, Kemal Baytaş, Neval Kavcar, Merdan Yanardağ, Okay Gönensin, Nilgün Cerrahoğlu, Yakup Kepenek, Mine Kırıkkanat, Nagehan Alçı, Ahmet Hakan, Ruhat Mengi, Orhan Bursalı, Deniz Som, Mehmet Tezkan, Hasan Pulur, Nur Arslan, Güneri Civaoğlu, Yılmaz Özdil, Sabahattin Önkibar, Cüneyt Ülsever, Aydın İleri, Sırrı Yüksel Cebeci, Melih Aşık, Rahmi Turan, Bekir Coşkun.

HAŞİM KILIÇ DA HEDEF TAHTASINDA

www.irtica.org'da "0003'te türbanlı. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na Haşim Kılıç seçildi. Kılıç'ın eşi erkek görünce başını halının altına sokmuştu. Kılıç'ın ise 'günah' diyerek evine TV almadığı öne sürülmüştü." ifadeleri dikkat çekiyor. www.irtica.org adresli sitede yer alan yazılarda Fethullah Gülen'in Amerika ile çalıştığı, devlet içinde gizlice güçlenerek Humeyni gibi Türkiye'nin başına geleceği, Moon tarikatı ile irtibatlı olduğu, misyonerliğe destek verdiği iftiraları yer alıyor. Said-i Nursi'nin ise İngilizlerle çalıştığı ve yeni Kur'ân yazma amacı güttüğü ifade ediliyor. Nakşibendiliğin en politik tarikat olduğu savunulan sitede "Allahüekber, Humeyni rehber!", "Sütçü İmam dururken Atatürk de kim oluyor?", "I love Humeyni!", "Manda yuva yapmış türbana", "Köyler imamlara kaldı", "Dinden ekmek yiyen uçkur düşkünleri!", "Kaç 'karı' makbul?", "İran Devrimi'nin ayak sesleri Türkiye'de", "TRT de AK Parti medyasında", "TRT'nin yönü değişti" gibi kışkırtıcı başlıklar dikkat çekiyor.

Hükümeti yıpratmaya yönelik haberlerden bazılarının başlıkları ise şöyle: "AKP türbana dolandı", "Abdullah Gül, İslamcı öğrencilerle buluştu", "Devletten iş alacak kişinin eşi örtünür", "Türban ders kitabına girdi", "Türkiye molla rejimine doğru gidiyor", "Harem-selamlık alternatif yılbaşı", "Metrobüsten sonra harembüs", "AKP yumuşakça İslamlaştırıyor", "Anaokulu kitabında din eğitimi", "Öğretmenler mevlide çağrıldı", "Başbakanlık tarikat amblemini tercih etti".

ÜREME ORGANININ İŞLEVLERİ DE ANLATILIYOR

Islak imzayı ortaya çıkaran meçhul subayın deşifre ettiği kara propaganda sitelerinde cinsel organın işlevlerini anlatan bilgiler de var. www.ozgurgenc.net uzantılı sitede, gençlere, terör örgütleri ve uyuşturucunun zararları yanında cinsel hayat hakkında da bilgi veriliyor.
Sitede ergenlik dönemi, hobiler, halk ozanları, zeka oyunları ve burçlarla ilgili bilgiler bulunuyor. "Kadın üreme organları ve işlevleri" başlıklı bölümde "Kadın üreme sistemi, dış organlar ve iç organlar olarak iki bölümde incelenir." cümlesine yer veriliyor. Yazının devamında organın bölümleri detaylı olarak anlatılıyor. "Erkek üreme organları" başlıkla bölümde "Erkek üreme organları da dış ve iç organlar olarak ikiye ayrılır." ifadesi kullanıldıktan sonra organla ilgili detaylar veriliyor.

"PATRİKHANE FESAT VE İHANET ODAĞI"

www.pkkgercegi.com sitesinde 'PKK'nın dış ülkelerdeki faaliyetleri ve iç yapısı', 'PKK'nın para kaynağı olan ülkeler', 'PKK'nın Batı Avrupa'daki bürolarının tam listesi', 'Kandil Dağı'nda yaşanmış tecavüz hikayeleri' gibi konulara yer veriliyor.

www.pontuslu.com'da KKTC ile ilgili haberler aktarılıyor, Rum ve Yunan mezalimi anlatılıyor. Türk-Yunan ilişkilerinin tarihi işleniyor. 'Pontus Gerçeği', 'Laz Gerçeği', 'Gürcü Gerçeği' gibi başlıklar kullanılıyor. Fener Rum Patrikhanesi ve Pontus'u canlandırma hayalinden söz ediliyor. Fener Rum Patrikliği'nin Atatürk'ün tanımlamasıyla "Bir fesat ve ihanet odağı." olduğu vurgulanıyor.

KARA PROPAGANDA SİTELERINE NASIL ULAŞILIYOR?

Kara propaganda sitelerine ulaşmak için öncelikle adresine girmek gerekiyor. "The Wayback Machine" yazısının altındaki kutucuğa, bulmak istediğiniz sitenin (http://irtica.org gibi) adresini yazıp "Take Me Back" tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza ulaşmak istediğiniz sitenin değişik zamanlardaki kayıtları geliyor. İstediğiniz bir tarihi tıklayarak sitenin yazılı nüshasına ulaşıyorsunuz. Arşivde sitenin fotoğraf ve görüntüleri yer almıyor.

(CİHAN)
11 Kasım 2009
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2009, 02:37   #5
Kullanıcı Adı
MenDakkaDukka
Standart
sansar sürüsü mübarek...sızmadıkları delik..yalamadıkalrı kap yok...pes.!
MenDakkaDukka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
internet andıçı, internet fişlemesi, irtica.org., psikolojikharekatsiteleri, tsk psikolojik harekat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi