AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-04-2009, 05:56   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Arrow Karadeniz Isınıyor - Türkiye Büyük Savaşı Önledi - İsrail Darbe Planlıyor !!!
Yeni Şafak Dış Politika Yazarı İbrahim Karagül son üç yazısıyla birçok bağlantıyı, gizli ve ilginç gelişmeyi açıklıyor.

-*- Trabzon Limanının İran'ın ithalat kapısı olmasıyla Karadeniz'in nasıl ısınacağını anlatıyor

-*- İsrail'in Gazze Hücumu sırasında Türkiye'nin, İran'dan gelebilecek muhtemel bir sert çıkışı kontrol ederek, İsrail'in bölgede planladığı muhtemel büyük savaşın önünü aldığını ve Ali Babacan'ın bu durumu “Belki bazıları bir oyun kurdu ve duruşumuzla biz bu oyunu bozduk” diyerek açıkladığını belirtiyor.

-*- Türkiye'nin son derece zeki ve akıllıca kurguladığı dış ve iç politikasıyla gün geçtikçe herşeyin nasıl daha iyiye gittiğini açıklıyor.



İŞTE İBRAHİM KARAGÜL'ÜN SON ÜÇ YAZISI (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM) /AK PARTİ FORUM KÖŞE YAZILARI

Türkiye yepyeni bir tehditle yüzleşiyor!

Türkiye ile İran, Trabzon limanının İran'ın ithalat kapısı olması konusunda anlaştı. Artık İran'ın kuzeyi dünyaya bu limandan açılacak. Bölge, Kafkaslar ve Orta Asya için de aynı işlevi görebilir. Barış, işbirliği denizine dönüştürülebilir. Bölgesel ortaklıkların zemini olabilir. Ama Washington merkezli satranç oyununun getirdiği stres, barış ve işbirliğine yönelik bütün girişimleri boşa çıkaracak güçte. Bu yönüyle Karadeniz Türkiye-ABD ve Rusya arasında büyük bir jeopolitik savaş alanı olacak. Bugün İran'ın ithalat kapısı olarak belirlediğimiz Trabzon limanı o zaman savaş gemilerin demir attığı bir yere dönüşecek.

Türkiye oyun bozdu, İsrail darbe istiyor!

İsrail özel temsilcisi Yuval Rotem, Avustralya'da, kameralar kapandıktan sonra “Gazze'ye saldırı İran'a saldırının ön adımıydı” diyor. Bu seçimlerde iddialı olan Benjamin Netanyahu; “İran'ın nükleer güç olmasının önüne geçeceğiz, İran'ı durduracağız” diyor. Gazze saldırıları sırasında, Türkiye'nin de ricasıyla, İran mesafeli duruyor. Belki de bir büyük savaşın böylece önüne geçiliyor. Dışişleri Bakanı Ali Babacan, “Belki bazıları bir oyun kurdu ve duruşumuzla biz bu oyunu bozduk” sözü burada bir anlam ifade eder mi? Geoge Bush yönetimi, giderayak bütün bölgeyi ateşe atmak istemiş olmasın! Türkiye bu oyunu bozmuş olmasın!

İsrail'in AK Parti'yi tasfiye planı ve 'aydın yosmaları'

Hemen her yıl içeride bir tezgah planladılar. Darbe yaptırmaya çalıştılar. ABD ile korkuttular, İsrail ile korkuttular, Yahudi lobisiyle korkuttular. Kendilerince siyasi hesaplar yaptılar. Liderler seçtiler, iktidarlar planladılar. İçerideki ortaklarıyla kriz pazarladılar. Başaramadılar, başaramayacaklar. Türkiye bunların hepsini aştı, üstesinden geldi, gelmeye de devam edecek.

İŞTE İBRAHİM KARAGÜL'ÜN SON ÜÇ YAZISI (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM) AK PARTİ FORUM KÖŞE YAZILARI

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ali babacan, bölge savaşı, dış politika, gazze, ibrahim karagül, iç politika, iran, israil, kafkaslar, karadeniz, ortadoğu, oyunu bozduk


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım