AK Gençliğin Buluşma Noktası
Karadeniz Bölgesi Karadeniz Bölgesi AK Parti Teşkilatları, Bölge Kültür ve Özellikleri.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-22-2008, 17:25   #1
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart KARADENİZDEN HABERLER

















Buz Tutan Uzungöl, Görenleri Büyülüyor


Trabzon Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesindeki gölün yüzeyi kar yağışı sonrası buzla kaplandı. Gizemli yeşili ve gölüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Uzungöl, kışın da ayrı bir güzelliğe büründü.


Trabzon Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesindeki gölün yüzeyi kar yağışı sonrası buzla kaplandı. Gizemli yeşili ve gölüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Uzungöl, kışın da ayrı bir güzelliğe büründü.
Tüm yurtta etkili olan kar yağışı Doğu Karadeniz Bölgesi'nde de hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığının 1 metreyi aştığı belirtiliyor. Bir çok köy yolunun ulaşımı kapandığı bölgede yer alan Uzungöl ise görüntüsü ile büyülüyor. Yeşilliği ve gölüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Uzungöl, kışın da ayrı bir güzelliğe büründü. Göl yüzeyi buzla kaplanırken, çevresinde bulunan çam ağaçları üzerindeki kar ve doğal güzellik ise görenleri kendisine hayran bırakıyor.


Beldede yaşayan vatandaşlar da bu doğal harikası yerin tadını çıkartıyor. Kimisi göl çevresinde tur atarken, kimileri de buz tutan gölün üzerinde yürümeyi tercih ediyor.

Yazın yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Uzungöl, kışın adeta sessizliğe bürünüyor. Bayram ve yılbaşı tatilleri hariç normal günlerde, bölgeye giden ziyaretçi sayısında oldukça düşüş var. Beldede yazın yaklaşık 40'ın üzerinde otel ve pansiyon hizmet verirken, kışın ise bu sayı 5-6'ya düşüyor. Açık olan otellerde ise her türlü imkan bulunuyor. Kışın açık olan yerlerden biri de Aygün Otel. Bu otelde görev yapan çalışanlar, Uzungöl'ün yazdan çok asıl kışın görülmeye değer güzelliğinin bulunduğunu söyledi. (Cihan Haber Ajansı)

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-23-2008, 14:18   #2
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart KARADENİZDEN HABERLER
AK Parti Trabzon İl Yönetimi, Zaman Baskı Tesisleri'ni Gezdi



AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Zaman Gazetesi Trabzon İl Temsilciği'ni ziyaret etti. Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Baskı Tesisleri'ni de gezen Balta, İl Temsilcisi Abdullah Özdemir ve Matbaa Müdürü Ceyhun Bilgiseven'den gazete ve tesisler hakkında bilgi aldı.


AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Zaman Gazetesi Trabzon İl Temsilciği'ni ziyaret etti. Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Baskı Tesisleri'ni de gezen Balta, İl Temsilcisi Abdullah Özdemir ve Matbaa Müdürü Ceyhun Bilgiseven'den gazete ve tesisler hakkında bilgi aldı.
Zaman'ın habercilik anlayışı, baskısı, dağıtımı, abonesi ve satışıyla ciddi bir kurum olduğuna vurgu yapan Balta, bunun neticesinde de Türkiye'nin en fazla satılan ve okunan gazetesi olduğunu ifade etti. Medyanın ülkenin gelişimine çok önemli katkılar yapabileceğine işaret eden Balta, "Zaman, diğer gazetelere oranla hem tirajı açısından çok fazla, hem de özellikle günümüzde gençlerin ilgi gösterdiği resimli gazetecilik anlayışının dışında içerikli, insanları aydınlatıcı ve haberleri derinlemesine verebilen bir gazete. Ülkemiz ve insanımız için bundan sonra da hayırlı çalışmalar yapacağınıza inanıyor, ve başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi.


2009 YEREL SEÇİMLERİ

Konuşmasında yaptıkları çalışmalara da değinen Balta, aralarında Trabzon'un da bulunduğu 20 ilde 'Siyaset Akademisi-Yerel Yönetimler Programı' ile yerel seçimlere yönelik bir çalışma başlatacaklarını söyledi. Balta, Trabzon'da 2 Şubat'ta başlayacak çalışmanın hedefinin; 2009 yılı Mart ayı içinde yapılacak yerel seçimlere giden süreçte siyasete ilgi duyan tüm vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili temel kavram ve düzenlemeler hakkında bilgilendirilmeleri olduğunu belirtti.

Programların en az üç kez tekrarlanacağını ve yaklaşık 12 bin katılımcıya yerel yönetimler hakkında eğitim verilmesinin planlandığını anlatan Balta, eğitimlerde teorik derslerin dışında, deneyim paylaşım derslerinin de verileceğini dile getirdi.

Başkan Balta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki yerel seçimlerde kazanılması gereken belediyeler arasında özellikle Trabzon'a yaptığı vurgunun hatırlatılması üzerine, "Her şeyden önce başbakanımız 81 ile önem veriyor. Trabzon'a ayrı bir önem veriyor ama buraya verdiği önemi sadece bir belediyeye endekslememek lazım. Bu önem Başbakanımızın bölgemize ve ilimize duyduğu sevgiden kaynaklanıyor." dedi.

Sadece belediye ile ilgilenen, sadece belediyeyi önüne hedef koyan bir parti olmadıklarının altını çizen Balta şöyle devam etti: "Sonuçta köylüsüyle, kentlisiyle bütün insanlarımıza hizmet ediyoruz. 22 Temmuz seçimlerinde bize bu kutsal emaneti veren insanlarımız şu mesajı vermiştir; 'siz doğru yoldasınız, yolunuza emin adımlarla devam edin biz sizin arkanızdayız, ancak bu emaneti iyi kullanmadığınızda da sizin arkanızda olmayız.' Bizler de bütün arkadaşlarımızla birlikte görevlerimizi yapacağız. Yerel seçimlere yönelik de zamını geldiğinde ne yapılması gerekiyorsa, diğer siyasi partiler nasıl çalışma yapıyorsa biz de çalışıp halkımızın karşısına çıkacağız. Sonuçta biz onların vereceğe karara saygılıyız."

Siyasi görüşleri ne olursa olsun yaptıkları hizmetleri gören insanların kendilerine desteğini devam ettireceğine inandığını kaydeden Balta, "Ama belediye olarak hangi kararı verirlerse versinler, biz buna saygı duyacağız. Bizim sevdamız Türkiye sevdasıdır. Gençlerimize, gelecek nesillere yaşanabilir bir Trabzon, yaşanabilir Türkiye bırakmak için elimizden gelini yapmaya devam edeceğiz. Özellikle altını çiziyorum; bu işi sadece Trabzon Belediyesi üzerine endekslemeyi doğru bulmuyorum. Biz olayları bir bütün halinde düşünüyor ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz." diye konuştu. (Cihan Haber Ajansı)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 12:48   #3
Kullanıcı Adı
dilek
Standart KARADENİZDEN HABERLER

tüm hemşehrilerimizi bekleriz






dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta