06-29-2008, 03:37 | #1 |
Karadenizspor Geliyor !
Kulübümüzün ara takım olarak bünyesine kattığı 1461 Trabzon Değirmenderespor Kulübü yönetim kurulu ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapan yönetim kurulu kulübün yeni ismini de Trabzon Karadenizspor olarak belirledi. Ayrıca kulübün futbol faaliyetlerinin yürütülmesi için bir şirket kurulması düşüncesi de karara bağlandı.
Yapılan toplantıda kulübün Bordo-Mavi-Beyaz olan renkleri ise aynen korundu. Yönetim toplantısında görevler ise şöyle dağıtıldı: Fikret Yavuz Başkan Şaban Bülbül Asbaşkan Yusuf Reha Alp Başkan Yardımcısı – Hukuktan sorumlu Yusuf Hayırlıoğlu Başkan Yardımcısı – Sosyal İşlerden sorumlu Ertuğrul Doğan – Başkan Yardımcısı – Ekonomiden Sorumlu Sebahattin Alemdar – Genel Sekreter İbrahim İskender – Mali Sayman Efkan Sayitoğlu – Basın ve Halkla İlişkiler Aytaç Akyüz – Tesisler Sorumlusu Özer Bayraktar – Futbol Şube Sorumlusu Derviş Köz - Futbol Şube Sorumlusu Necdet Birinci - Futbol Şube Sorumlusu İşte Trabzon Karadenizspor Yönetim Kurulu trabzonspor.org.tr
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-29-2008, 03:40 | #2 |
Asbaşkan ve Özak'ın Karadenizspor Ziyareti
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Trabzon Karadenizspor yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı dileğinde bulundular.
Bakan Özak ziyarette ara takım uygulamasının Trabzonspor ve Trabzon futbolu açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu kulübün yüklendiği misyonun son derece önem taşıdığını vurgulayarak başarı dileğinde bulundu. trabzonspor.org.tr |
|
06-29-2008, 06:06 | #3 |
Karadenizspor Geliyor !
İhsan Derelioğlu çalışmalara başladı.
Trabzonspor'un Ara takımı Karadenizspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu Yapılanma içindeyiz Trabzonspor'un ara takımı olan 1461 Trabzon Değirmenderespor'un (Karadenizspor) yeni Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu çalışmalara başladı. Derelioğlunun yardımcılıklarına şimdilik Bilal Çetinkaya getirildi. Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yönetimle tanışan ve daha sonra Başkan Fikret Yavuz ile görüşen Derelioğlu ”Şu anda yeni yapılaşmanın içerisindeyiz. Bazı şeyler ortaya çıktıktan sonra önümüzü net göreceğiz. İşin içine girdik, tablonun karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Ancak önünüzde bir turnuva var. Bu turnuvaya katılacağız. Daha sonra ise takımı derleyip toplayıp 10 veya 15 Temmuz arasında sezon açılışını yapabiliriz” dedi. spor61 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|