AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-24-2009, 21:59   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Karanlık çevrelerin yeni planı - Video
http://www.samanyoluhaber.com/haber-147279.html?ref=f5haber.com

Birbirinden tehlikeli silahlar ortaya çıkarken, birileri, " bu kadar silahla darbe mi?" olur gibi, psikolojik savaş ürünü yönlendirmeler yapmaya çalışıyor...

Oysa geçmişte yaşanan ve kaos oluşturmaya yönelik pek çok saldırıda, bugün ele geçirilenlerin benzerlerinin kullanıldığı açıkça görülüyor.

En başından beri, Asrın Davası'nın sonuçsuz kalması için karanlık planlar hazırlayan çevreler, şimdi de ortaya çıkan cephanelikleri önemsizmiş gibi göstermeye çalışıyor."Bu kadar silahla darbe mi olur?" gibi, tamamen psikolojik savaş ürünü, argümanı dillendiriyor. Kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor.

Geçmişe bakıldığında, kaos ortamı oluşturmaya yönelik bütün provokatif saldırıların, o küçümsenmek istenen silahların benzerleriyle yapıldığı açıkça görülüyor...



Türkiye'yi hüzne boğan Danıştay Saldırısı'nı gerçekleştiren Alparslan Arslan bunu tek bir silahla yapmıştı. Ve askeri darbeye yol açacak kaosun temelleri atılmak istenmişti. Gazeteci Yazar Emre Aköz buna dikkat çekiyor:

"ERGENEKON DOSTLARI KAFALARI BULANDIRMAK İÇİN ORTAYA ÇEŞİTLİ SORULAR ATIYOR: "NE YANİ, O SİLAHLARLA MI DARBE YAPILACAKTI? HANİ BUNLARIN TANKLARI?"
HATIRLAYIN: 17 MAYIS 2006'DA ALPARSLAN ARSLAN, DANIŞTAY ÜYESİ MUSTAFA YÜCEL ÖZBİLGİN'İ ÖLDÜRDÜĞÜNDE TÜRKİYE NASIL DA SARSILMIŞ, NASIL DA GERİLMİŞTİ!.. YANİ ERGENEKONCULAR SADECE 15 KİŞİYİ ÖLDÜREREK TOPLUMUN, SİYASETİN VE HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ TSK'NİN DENGESİNİ BOZABİLİR. ZATEN AMAÇLARI, BÖYLE BİR KAOS ORTAMI YARATARAK TSK'NİN DARBE YAPMASINI SAĞLAMAK, O ARADA DA İKTİDARI ELE GEÇİRMEKTİ."


"Bu kadar silahla darbe mi olur?" diyenlerin, psikolojik savaş yürüttüğünü deşifre eden, yaşanmış o kadar çok örnek var ki. 1977 1 Mayıs'ında çıkan izdihamda, 36 kişi hayatını kaybetmişti. İzdihama yol açansa yüzbinlerce kişinin bulunduğu alana bir otelin tepesinden ateş açılmasıydı. Olayın seçimleri erteletmek ve askeri darbeye zemin hazırlamak için yapıldığı iddiasını bugün artık duymayan kalmadı.

Ve 12 Eylül askeri darbesi. Sabahleyin sağcıyı vuran silah akşam solcuyu vuruyordu. Ve sağ-sol kavgası gibi görünen kaos darbeyle sonuçlanmıştı.

Son Ergenekon Operasyonlarının ardından, örgütün, ülkede kaos çıkararak darbeye zemin hazırlamak için suikastler yapacağı ortaya çıkmıştı.Ergenekon'un suikast yapmayı planladıkladığı kişilerden birinin de Alevi-Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali Balkız olduğu gündeme gelmişti. Kendisi hakkındaki suikast planlarını gören Balkız şöyle diyordu:

"BU PLANLARI GÖRÜNCE AKLIMA UĞUR MUMCU GELDİ. ALEVİ LİDERLERİNİ KATLEDEREK SÜNNİLERLE ARAMIZI BOZAMAYACAKLAR."

Vatan Gazetesi'nden, Necati Doğru, yazısında çıkan cephanelikleri hatırlatıp, bunlar, sadece para karşılığı satılmak için mi saklandı? yoksa kaos çıkarıp darbeye zemin hazırlanmak için mi diye sordu.

...ORDUMUZUN CEPHANELİĞİNDEN ÇALINMIŞ; ZAMANI GELİNCE ALEVİ ÖNDE GELENLERİNİ ÖLDÜRÜP; "SÜNNİLER VURDU" DİYEREK "ALEVİ-TÜRK ÇATIŞMASI ÇIKARTMA" KÜRT ÖNDE GELENLERİNİ VURUP "TÜRK-KÜRT BOĞAZLAŞMASI ÜRETME" LAİKLİĞE-EŞİTLİĞE-HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE VE DEMOKRASİYE GÖNÜLDEN İNANMIŞ İNSANLARI ÖLDÜREREK BİR "LAİK-İSLAMCI VURUŞMASI PEYDAHLAMAK" YANİ "DARBE ORTAMI YARATARAK" ORDUNUN İKTİDARI DEVİRMEYE YANAŞMAYAN SUBAYLARINI DA "MEMLEKET ELDEN GİDİYOR" DİYE PANİĞE SOKUP DARBE YAPMAYA RAZI ETME SİLAHLARI MIDIR?"

Radikal Gazetesi'nden İsmet Berkan ortaya çıkan law silahlarının tahrip edici özelliğine dikkat çekiyor.


İSMET BERKAN:
"SİLAHLAR ORTAYA ÇIKTIĞINDAN BERİ DEHŞETE KAPILDIĞIMI VE ASLINDA HEPİMİZİN KAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMEME BİLMEM GEREK VAR MI?"

Kamuoyu, çıkan bunca silaha, mühimmata rağmen, "bu kadar silahla darbe mi olur" diyenleri büyük bir hayretle dinliyor.

Samanyoluhaber

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-24-2009, 22:11   #2
Kullanıcı Adı
NS
Standart
kazdıkları kuyulara düşerler insallah
bu el bombaları bi an gözüme içli köfte gibi göründü
o kadar çoklar ki!...
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım